reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royana wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji 3 urodzin!:happy:
okruszynka gratulacje kochana:) córeczka na pewno cudna a wy szczesliwi juz w domciu

Pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam dziewczynki

INFORMUJEMY ŻE 28.08.09 (IDEALNIE W TERMINIE) URODZIŁA SIĘ NASZA KRÓLEWNA :-):-):-)
3730 I 58 CM.
JESTEŚMY JUŻ W DOMKU I WSZYSTKO JEST OK.
ODEZWIEMY SIĘ JAK JUŻ SIĘ TROSZKĘ ZAKLIMATYZUJEMY W DOMKU.
serdeczne gratulacje:-) jeszcze jedno pytanie czy planowalas dziewczynke?i jak i kiedy sie udalo:sorry:moze mi sie tez poszczesci:-D:-)

Dziewczyny witajcie, poczytałam na szybko co u Was,

Okruszynko z całego serca Gratuluję!!! :-) Na pewno jesteście mega szczęśliwi w domku, cieszę się że wszystko ok!

Kiki czekamy na wiesci od Ciebie !

Sylwia, Gosia na razie zdjęć nie wstawię bo jestem padnięta teraz, ale jak tylko będę miała chwilę wolnego to się postaram :)

Dziewczynki mnie nie ma na BB ale to dlatego że jak pisałam urządzamy się w nowym domku i cały dzień tam z M siedzimy, jutro też. A we wtorek wyłączają juz nam tutaj neta, a na nowym włączają dopiero w czwartek więc jeden dzień nie będę miała w ogóle, więc nie będę się odzywać. Pisze dokładnie żebyście sie o mnie nie martwiły że mnie nie ma.

Buziaki dla każdej z Was!

HEJKA:-)
No to zaczynamy tydzień od nowa;-)
KIKI daj nam znać jak bedziesz w domku:-)
OKRUSZYNKA czekam na fotki:-)
PYSZCZKU to czekamy az się odezwiesz ;-)

Okruszynko ogromne gartulacje:-)i czekamy na zdjecia Waszej krolewny:-)

Royanka wszystkiego najlepszego dla Maciusia(spoznione ale szczere):-)

Pyszczku to czekamy w takim razie jak znajdziesz chwile i sie pochwalisz co zakupiliscie w ikei:-)

Buziaki dla pozostalych dziewczyn!!

W PIĄTEK O GODZ 18:35 NASZA KIKI URODZIŁA PRZEŚLICZNĄ DERYA DILARA:-):-) KSIĘŻNICZKA WAŻYŁA 3640g i 51cm I MA CIEMNĄ ŚLICZNĄ CZUPRYNKĘ :-):-):-)
URODZIŁA PRZEZ WYWOŁANIE POSZŁO DOŚĆ SZYBKO:-)
MA SWOJĄ WYMARZONĄ CÓRECZKĘ !!!!
GRATULUJEMY KOCHANA:-):-)

Okruszynko, Kiki
Moje szczere i wielkie gratulacje i za spelnione marzenia i za szczesliwe porody:)
Niech dziewczynki zdrowo sie chowaja i przynoszą Wam radosc kazdego dnia.
Jak juz sie "ogarniecie " i poznacie ze swoimi córeczkami skrobnijcie:)))
calus

reklama
W PIĄTEK O GODZ 18:35 NASZA KIKI URODZIŁA PRZEŚLICZNĄ DERYA DILARA:-):-) KSIĘŻNICZKA WAŻYŁA 3640g i 51cm I MA CIEMNĄ ŚLICZNĄ CZUPRYNKĘ :-):-):-)
URODZIŁA PRZEZ WYWOŁANIE POSZŁO DOŚĆ SZYBKO:-)
MA SWOJĄ WYMARZONĄ CÓRECZKĘ !!!!
GRATULUJEMY KOCHANA:-):-)

Dzieki Beti za info:-)Kiki kochana ogromne gratulacje:-)

Do góry