reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
gie-oska wszystkie slodkie ale najlepsza dla chlopca (chociaz popieram tutaj dziewczyny ze one wszystkie sa uniwersalne po prostu dla bobo:tak:;-))ale najslodsza jest ta niebieska z dinusiem:-):-D

Dziewczynki melduję się z nowego mieszkanka :-):-D
Dzisiaj była pierwsza noc na swoim :)
Założyli nam tez neta, więc od razu postanowiłam do Was skrobnąć :)
Jeszcze sporo pracy i urządzania przed nami, więc nie będę często na BB, a poza tym M ma urlop do końca tygodnia więc chcemy się tym nacieszyć ;)

Ale jakie wieści Kiki kochana Gratuluję Narodzin Córeczki!!!
Odezwij sie jak już będziecie w domku :)

Bershka a Twój Syneczek cudowny, nawet mojemu M pokazałam zdjęcia które wstawiłaś i mówił że słodziak :-D:tak:
Paula pochwalę się jak się urządzimy postaram się zrobić fotki dla Was ;-)
Okruszynko córeczka śliczna :-):tak:
Gosia mnie się podoba ta pościel z krówką :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!

Gosiu śliczna ta Twoja córa :-) i włoski ślicznie ściete :tak: będzie łamać serca facetom ;-)

Gosiu masz przepiękna córeczkę:tak::-) No i wspaniałą fryzurke mama jej zrobiła:-) Te oczy.. oj chłopcy będą za nia szalec:-)

dziewczyny dzieki:-)a faceci hm...wczesniej niz za 20lat nie ma co liczyc na chlopakow:-)hehe nie pozwole jej:-)i na zdjeciu jakos dziwnie wyszla..pewnie jutro jak ja dziadkowei zobacza beda zrzedzic co ja jej zrobila blebleble...ale ona nalegala i jest zadowolona hehe:-)

Pyszczku super ze juz u siebie jestescie:-)to czekamy na foty i ja czekam na linki co nakupowaliscie w ikei:-)poza tym mozesz juz zaczac wyprawke kupowac:-)

Paula25, Anka yoggga dzięki dziewczyny

gie-oska fajna ta Twoja Maja :-) a jest raczej łobuziarą czy taką królewną z bransoletkami i kokardkami? Bo buziol ma taki zadziorny :-)

Pochwaliłabym się moją blondyną, ale nie wiem jak się tu zdjęcia dodaje.
W ogóle to jestem totalnie na bakier z tymi wszystkimi suwaczkami i innymi rzeczami:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczynki melduję się z nowego mieszkanka :-):-D
Dzisiaj była pierwsza noc na swoim :)

Super Pyszczku, że już w swoim domku! Jednak co własne to własne.

My ostatnio zbliżamy chyba się do jakiegoś kryzysu i burza wisi na włosku. Nie wiem ile jeszcze na kupie z rodzicami wytrzymamy, ale póki co nie ma wyjścia, chyba że coś wynająć, ale to bez sensu. Teraz jeszcze do nas dołączył mój syn, który całe pierwsze półrocze mieszkał z moją teściową z racji tego, że kończył podstawówkę i nie chcieliśmy mu szkoły zmieniać. Także teraz będzie wesoło... jeszcze miesiąc, może dwa... może... :hmm:

Do góry