reklama
kurcze ja mam z mamas&papas ale w Polsce chyba juz tez teraz sa?nie wiem jest super,dobra gatunkowo![]()
Pati nie wiem czy taka posciel jak Ty masz jest w polsce??
p.s. na zdjeciach balagan..dzielo Mai..
Paula25
szczęśliwa :)
Gosiu śliczna ta Twoja córa :-) i włoski ślicznie ściete
będzie łamać serca facetom ;-)

Dziewczynki melduję się z nowego mieszkanka :-)
Dzisiaj była pierwsza noc na swoim
Założyli nam tez neta, więc od razu postanowiłam do Was skrobnąć
Jeszcze sporo pracy i urządzania przed nami, więc nie będę często na BB, a poza tym M ma urlop do końca tygodnia więc chcemy się tym nacieszyć
Ale jakie wieści Kiki kochana Gratuluję Narodzin Córeczki!!!
Odezwij sie jak już będziecie w domku
Bershka a Twój Syneczek cudowny, nawet mojemu M pokazałam zdjęcia które wstawiłaś i mówił że słodziak

Paula pochwalę się jak się urządzimy postaram się zrobić fotki dla Was ;-)
Okruszynko córeczka śliczna :-)
Gosia mnie się podoba ta pościel z krówką
Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!

Dzisiaj była pierwsza noc na swoim
Założyli nam tez neta, więc od razu postanowiłam do Was skrobnąć
Jeszcze sporo pracy i urządzania przed nami, więc nie będę często na BB, a poza tym M ma urlop do końca tygodnia więc chcemy się tym nacieszyć
Ale jakie wieści Kiki kochana Gratuluję Narodzin Córeczki!!!
Odezwij sie jak już będziecie w domku
Bershka a Twój Syneczek cudowny, nawet mojemu M pokazałam zdjęcia które wstawiłaś i mówił że słodziak

Paula pochwalę się jak się urządzimy postaram się zrobić fotki dla Was ;-)
Okruszynko córeczka śliczna :-)

Gosia mnie się podoba ta pościel z krówką

Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn!
Agniesiak85
Fanka BB :)
Gosiu masz przepiękna córeczkę
:-) No i wspaniałą fryzurke mama jej zrobiła:-) Te oczy.. oj chłopcy będą za nia szalec:-)

Gosiu śliczna ta Twoja córa :-) i włoski ślicznie ścietebędzie łamać serca facetom ;-)
Gosiu masz przepiękna córeczkę:-) No i wspaniałą fryzurke mama jej zrobiła:-) Te oczy.. oj chłopcy będą za nia szalec:-)
dziewczyny dzieki:-)a faceci hm...wczesniej niz za 20lat nie ma co liczyc na chlopakow:-)hehe nie pozwole jej:-)i na zdjeciu jakos dziwnie wyszla..pewnie jutro jak ja dziadkowei zobacza beda zrzedzic co ja jej zrobila blebleble...ale ona nalegala i jest zadowolona hehe:-)
Pyszczku super ze juz u siebie jestescie:-)to czekamy na foty i ja czekam na linki co nakupowaliscie w ikei:-)poza tym mozesz juz zaczac wyprawke kupowac:-)
Paula25, Anka yoggga dzięki dziewczyny
gie-oska fajna ta Twoja Maja :-) a jest raczej łobuziarą czy taką królewną z bransoletkami i kokardkami? Bo buziol ma taki zadziorny :-)
Pochwaliłabym się moją blondyną, ale nie wiem jak się tu zdjęcia dodaje.
W ogóle to jestem totalnie na bakier z tymi wszystkimi suwaczkami i innymi rzeczami
gie-oska fajna ta Twoja Maja :-) a jest raczej łobuziarą czy taką królewną z bransoletkami i kokardkami? Bo buziol ma taki zadziorny :-)
Pochwaliłabym się moją blondyną, ale nie wiem jak się tu zdjęcia dodaje.
W ogóle to jestem totalnie na bakier z tymi wszystkimi suwaczkami i innymi rzeczami

reklama
Dziewczynki melduję się z nowego mieszkanka :-)![]()
Dzisiaj była pierwsza noc na swoim![]()
Super Pyszczku, że już w swoim domku! Jednak co własne to własne.
My ostatnio zbliżamy chyba się do jakiegoś kryzysu i burza wisi na włosku. Nie wiem ile jeszcze na kupie z rodzicami wytrzymamy, ale póki co nie ma wyjścia, chyba że coś wynająć, ale to bez sensu. Teraz jeszcze do nas dołączył mój syn, który całe pierwsze półrocze mieszkał z moją teściową z racji tego, że kończył podstawówkę i nie chcieliśmy mu szkoły zmieniać. Także teraz będzie wesoło... jeszcze miesiąc, może dwa... może...

Podziel się: