reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak jak piszesz Aniu, bo dzisiaj czuje się już lepiej i nie był ospały....

Z najnowszych wieści....od czwartku będę mogła zamieszkać sobie w szpitalu z Kubusiem na oddziale gastroenterologii :-):tak: Pani profesor była już zobaczyć Kubusia na patologii i chce go zabrać teraz Ona, żeby karmienie szło nam ładnie. Mam nadzieję, że wystarczy to co zje i nie będzie musiał byc żywiony również w domu pozajelitowo :eek::crazy: jako dodatkowe jedzonko oczywiście. Kubuś na mleczku przytył 30dkg ale to i tak sukces dla nas bo to oznacza, ze idzie waga w górę a nie w dół.... ide poprać reszte ciuszków...

Miłego popołudnia

aaaaaaaaaaaa i pupka nie jest już odparzona :tak::-):rofl2:

pięknie :-Dnic jak tylko się cieszyć :-)no teraz to już tylko może być lepiej:-)

reklama
witam was dziewczyny ja bylam na urodzinkach u kumpeli no i zeszlo do wieczorka rano ugotowac posprzatac to nie mialam za wiele czasu..teraz chlopcy graja derya lezy w kolysce to mam chwilke..

bereshko super wiadomosci..ciesze sie razem z toba..wiedzielismy ze z kubusiem bedzie coraz lepiej..

gioeska juz coraz blizej ciekawa jestem czy dotrwasz do listopada..

pyszczku u ciebie tez coraz blizej...

jarzebinko sliczny synus..

aniu super imie i super dziewczyna nasza bratnia duszyczka..

royanna znajduje czas na wszystko staram sie jak moge i w sumie wychodzi mi to dosc dobrze...przy czworetce tez bys miala wprawke..

patrysia agnieszka paula sylwia czarodziejka beti pozdrawiam was wszystkie..

ciesze sie ze fotki wam sie podobaly dziekuje..

Dziewczyny- a próbowałyście może butelki Dr. Browna? Są drogie ale naprawdę skuteczne... mają taką rurkę w środku i malec w cale nie łyka powietrza... są rewelacyjne i polecam każdej przyszłej mamie w trosce o ich maleństwo... bo kolki to paskudztwo... przemyślcie zakup butelek 100 razy to bardzo ważna decyzja... jaka butelka taki brzuszek maluszka;-);-);-)

Witajcie :-)
Ale pogoda paskudna!!!! brrr...:szok:
Koniecznie gorącej kawki trzeba się napić :tak:
1735087486.gif
Miłego dnia Wam życzę i zazdroszczę tym, które w domku siedzą :tak:

Witam kochane

u nas dzisiaj sypie cos na rodzaj sniegu :-:)-:)-(bleee nieznosze zimy w miescie ...

Bershka ciesze sie kochana ze takie wiesci przynosisz...całuski dla mojego ulubieńca

Jeśli chodzi dziewczyny o napar z malin i inne cudowne sposoby na przyspieszenie porodu to ja niestety nie moge nic potwierdzic, bo robiłam wszystko co znalazłam ze mozna robic i mimo ze miałam rozwarcie to nic sie nie działo ...w koncu dostałam zastrzyk kroplówe i poszłi jak po maśle.

Jednego czego nie próbowałam to nie piłam olejku ryrcynowego który ponoc faktycznie jest skuteczny bo sie bałam ....
Mój gin sie ze mnie smiał i podsumował ze dziecko najlepiej wie kiedy ma wyjsć i to nalezy jemu zostawic i chyba miał racje ...
Musicie sie troche uzboic w cierpliwosc :):)

buziaki miłego dnia

dzien

Agniesiak u nas dziś na obiad te łazanki będą :tak: ciekawe czy też tak dużo wyjdzie ;-) najwyżej się zamrozi trochę :tak:

Anufifi witaj :-) jak tam kolacja z kuzynem, udała się? :happy:

Bershka no widzisz jak Kubuś świetnie sobie radzi :tak: jest coraz lepiej a będzie jeszcze lepiej :tak: fajnie że będziesz mogła być razem z Kubusiem i wracajcie do domku razem szybciutko!! :tak: p.s. ucałuj Kubusia w zdrową pupkę od e-cioteczki ;-):tak:

Pyszczek jak ziółka pomogą to może i ja kiedyś je wypróbuje ;-):tak:

Czarodziejko dobry czas wybrałaś na odpoczywanie w domku:tak: jak tam po wizycie u gina?

Kiki, Patrysia, Royanna, Gosia, Pati, Dzastina i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam! :-)

Tusia znowu zniknęła a potem napisze że o niej zapomniałyśmy ;-)

Ostatnia edycja:
Paula udała ...mój kuzyn mieszka w Nicei , wiec on steskniony za polska kuchnią , a ja tu koło siebie mam pierogarnie rewelacyjna wiec kupiłam pierogi , poszłam na łatwiezne ale wczoraj musiałam jechac jeszcze do banku i zeszło mi ze nie było czasu na pichcenie ...
Ale bardzo wam dziekuję za przepisy ....na wszystkie zrobiłyscie mi takiego smaka , że na sobote chyba zrobie sałatkę Twoja Paula z tostamy Royanny , a w niedziele karkówke Pyszczka ...
a łazanki u mamy w sobote ....
matko niezły weekend mi sie zapowiada ...2 kg do przodu :)

reklama
Aniu to super że kolacja udana :-) no i nie ma jak dobre pierogi ;-):tak:
zapowiada sie smakowity weekend hehe..;-):-D
To ja też w niedziele zrobię tą karkówkę od Pyszczka :tak::-) dziś łazanki :-) i na sobotę jeszcze muszę coś wymyśleć;-) albo karkówkę zrobię w sobotę to zostanie na niedziele :tak:

Do góry