reklama
K
Kinga85
Gość
kiki śliczna ta twoja córcia
lubie oglądać twoje zdjecia.
A Ty co tak mało zagladasz? wszystko okej?
A Ty co tak mało zagladasz? wszystko okej?
kiki750321
Fanka BB :)
kiki750321
dziekuje slicznie-milo mi..a mam tych zdjec ze zanudzilabym was moglabym wklejac i wklejac..u mnie wszystko oki..podczytuje was..wczesniej tez napisalam posta i mi wcielo..potem pojechalismy z dziecmi do mc.donalds..potem przyszla kumpela poszlysmy do kawiarni na kawke na zakupy i teraz przed godzinka weszlam do domku..dery spi w wozeczku a ja pisze..chlopaki poszli na kregle to mam chwilke ciszy...jestem ciekawa tego 2 jak wyjdzie test mam nadzieje ze pozytywnie bo temparatura ladna,,trzymam mocno kciuki..;-):-)kiki śliczna ta twoja córcialubie oglądać twoje zdjecia.
A Ty co tak mało zagladasz? wszystko okej?![]()
kiki750321
a jak myslicie dziewczyny jaka moge zrobic dietke jak karmie piersia..musze schudnac 10 kg i zastanawiam sie jak to zrobic...??
kiki750321
Paula25
szczęśliwa :)
Kiki też lubie oglądać Twoje fotki :-) bo ta Twoja księżniczka jest prześliczna i tej jej włoski...napatrzeć się nie mogę :-) czytam że fajnie spędziłaś dzień dzisiaj to super :-)
co do dietki to nie pomogę bo sama nie stosowałam po ciąży z Kacperkiem sama schudłam nie stosując żadnych diet
ale Ty kochana gdzie te 10kg nadwagi masz?
nic nie wiedać 
Gosia jak tam samopoczucie? :-)
co do dietki to nie pomogę bo sama nie stosowałam po ciąży z Kacperkiem sama schudłam nie stosując żadnych diet

Gosia jak tam samopoczucie? :-)
kiki750321
dziekuje slicznie;-)Kiki coreczke masz piekna:-)

reklama
kiki750321
Kiki też lubie oglądać Twoje fotki :-) bo ta Twoja księżniczka jest prześliczna i tej jej włoski...napatrzeć się nie mogę :-) czytam że fajnie spędziłaś dzień dzisiaj to super :-)
co do dietki to nie pomogę bo sama nie stosowałam po ciąży z Kacperkiem sama schudłam nie stosując żadnych dietale Ty kochana gdzie te 10kg nadwagi masz?
nic nie wiedać
dziekuje;-)paula ty kochana jestes zobacz na fotkach jaka jestem okragla brzuch wielki..waze 70 kg a mam wzrost 160 to malutka i okraglutka hi hi hi..;-):-)
Podziel się: