reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje slicznie-milo mi..a mam tych zdjec ze zanudzilabym was moglabym wklejac i wklejac..u mnie wszystko oki..podczytuje was..wczesniej tez napisalam posta i mi wcielo..potem pojechalismy z dziecmi do mc.donalds..potem przyszla kumpela poszlysmy do kawiarni na kawke na zakupy i teraz przed godzinka weszlam do domku..dery spi w wozeczku a ja pisze..chlopaki poszli na kregle to mam chwilke ciszy...jestem ciekawa tego 2 jak wyjdzie test mam nadzieje ze pozytywnie bo temparatura ladna,,trzymam mocno kciuki..;-):-)
No to zleciał wam dzień miło jak widzę :))
Dziękuję za kciuki kochana ;-) wiesz ja nawet nie myslę o tym... czekam do tego 2go i co ma być to bedzie.

Ślicznie stroisz tą swoją córeczkę!:-)
A Ty wyglądasz dobrze! :tak: ja sie na dietach nie znam wiesz.. ja np po ciąży ważyłam mniej niż sprzed ciąży. No ale Ty masz już 4dzieci!:-p:cool2::-) wiec i tak wygladasz super!

zobaczcie moj filipek 2miesieczny

zdjecie mało wyraźnie bo zrobiłam fotke telefonem z oryginalnego(nie moge znalezc w kompie zdjec..)

reklama
o jest :-):-):-)

Kiki moim zdaniem wyglądasz świetnie...może trochę brzuszek jeszcze Ci został ale tak to super wyglądasz :tak::tak::tak:
paula brzuch juz nie zleci:wściekła/y::no::no:co ciaze to byl wiekszy a teraz jest calkowicie duzy..jeszcze z dwujke dzieci i brzuch bedzie wisiec do kolan..;-):tak:hi hi..no ale ja juz nie mloda to cialo inne starosc nieradosc..:-);-):tak:

miałam wtedy 21lat heh:))
no Filipek malutki był 3300 i 57cm
a co do mojego brzuszka to sama widzisz że też miałam,ale to jeszcze mi sie nie wciągnął do konca to było jakos w styczniu robione a rodziłam w grudniu.
Teraz ważę 54kg chociaż chciałabym bardzo wazyc 50. Ale to juz po drugiej ciąży bede sie starała o to ;)
Buzka

Kinga jaki cudny mały bobo :-) a Ty jaka młodziutka :tak: super mamuśka :-) no i jaka szczuplutka teraz jesteś ja 54 ważyłam najmniej po ciąży bo przed ciążą 58 ;-)

Kiki a Ty masz 4 cudownych dzieci i jeszcze młoda babka jesteś!!! :tak:

To i mi się wzięło na wspominki :tak: szukałam szukałam i znalazłam płyte ze zdjęciami :tak:

tutaj z Kacperkiem w ciąży w 8 miesiącu
Obraz 085.jpg

tutaj Kacperek ma 2 miesiące
11 02 2006 (4).jpg

tutaj 3 miesiące
15 03 2006 (2).jpg

a tutaj 4 miesiące i pierwszy raz na basenie :-)
09 04 2006.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Paula słodziak z Kacperka:) widzę że i Ciebie wzieło na wspomienia:)) sliczny bobas, aż się chce znowu poczuć te kopniaczki i całowac te małe stupki,rączki... wzruszające...
Nasi synkowie to juz w sumie odchowani chłopcy, samodzielni dosyć.. cudnie byłoby podarować im w prezencie brata lub siostrzyczkę:happy2: ach..... ;-))
3mam kciuki!!!!

Ja oglądam z mężem 300 na HBO. super film, bylismy kiedys w kinie na tym.
Milego wieczorku zycze i dobrej nocy:)
BUZIAKI

ps Paula fajnie z brzuszkiem wygladałas! ja jak znajde to jutro dodam;)

Do góry