R
rouż
Gość
Witajcie poniedzialkowo kobietki!!!:-):-):-)
Dziekuje:-) no i sie melduje;-):-). Dalej na posterunku:-)royana ładnie zdjeciasuper wygladasz no i ten gigantyczny brzusio:-)
zamelduj się jutro bo pomysle że już na porodówce jesteś!;-) Buzka
Dobranoc
do jutra![]()
Dziekuje rowniezRoyanna ślicznie wyglądasz i dobrze Ci w tym kolorzeTy widocznie przyzwyczaiłaś się do jaśniejszych włosków ;-) a brzusio superaśny
i pomyśleć że niedługo zniknie ;-)

A brzusia to juz mi szkoda jak pomysle, ze nie bedzie mi mial kto w srodku fikac;-)...
I znowu dziekujeroyanna sliczny brzusio sliczna mamusia ladny kolor mi sie podoba..bardzo ladnie..ja tez mialam cale zycie pasemka i teraz przy tej ciazy majac 34 lata zafarbowalam wloski na czarno..bylam w szoku czulam sie strasznie..i teraz juz nie zrobie szybko blond przyzwyczailam sie do czarnych i wszyscy mowia ze 100razy lepiej..wiec moze royanna juz zostaniesz z tym kolorem-kto wie...no ciekawe kiedy urodzisz..(...)

Ale macie racje-wszystko jest kwestia przyzwyczajenia

hej dziewczynki ja znowu na szybkensa
cały czas poznajemy się z Kubusiem, musimy nadrobić zaległy czas ;-)
Kubuś jest bardzo grzecznym dzieckiem, potrafi zabawić się sam w leżączku, obserwuje świat a jak do niego się mówi jest zawsze uśmiechnięty. Lekarze mówią, ze na to co przeszedł to aż można podziwiać. Jest przyzwyczajony już do pobierania krwi z paluszka :-( prawie nie reaguje ale to wszystko dla jego zdrowia. Trzyma już ładnie główkę sztywno. Ma tysiące badań nieinwazyjnych typu : tomografia komputerowa głowy, eeg, usg głowki, neurologia, okulista etc i wszystko wychodzi prawidłowo.
Mamy wspaniałą lekarkę prowadzącą, twierdzi, ze jesteśmy jej pupilkami, którzy rozrabiająmówi, ze boi się nas zostawiać na weekendy bo co przychodzi zawsze coś się dzieje ale po tym weekendzie wszystko w porządku. Kubuś ma drugą próbę jedzonka ale o tym wspominałam, nie wiem jak będzie, czy tym razem poradzi sobie. Jesteśmy w centrum zdrowia dziecka cały budynek poswiecony jest dla dzieci więc narzekac nie mozemy :-)
powoli sobie juz gaworzy, jak płacze mówi lele lele pielegniarki twierdzi, ze nie niea jak się śmieje mówi ke ke. W sumie to mój M potrafi go tylko tak rozśmieszyć, ze mówi sobie przy tym
no i mam jeden problem mniej niż z moim starszym synkiem-Kubuś sam zasypia z pieluszką, nie trzeba go bujać
teraz sobie śpi a ja ide na kawkę i czekamy na panią profesor. Dzisiaj kolejna decyzja co do karmienia
miłego dnia
Dobrze, ze piszesz, bo my tu ciagle czekamy na wiescia i jeszcze..po tych przebojach ze szpitalem urosły mi włosy a myślałam, ze szybciej osiewiejąjak je czeszę to nie rozpoznaję, takich długich do łopatek jeszcze nie miałam no i w sumie jestem juz tak zahartowana tym wszystkim, ze nawet trzecie dzieciątko mogło by być
:-)
i uwaga! nawet trzeci chłopczyk !!!!!!!!!!!! ale to daleka przyszłość, póki co musze to 4700g wyprowadzić na ludzi ;-)

A Ty ani sie obejrzysz, a ja k Kubusia do domu odstawisz to znowu bedziesz brzuchatka!:-):-):-)
Zycze Ci, aby te testy dotarla jak najszybciej i abys ciazowy wykorzystala jeden raz pozytywnie a reszte mogla wyrzucic bo aby byly zbedne!!! Do soboty niedaleko a my chyba "jajko zniesiemy"Nie wiem czy wytrwam do 2 listopada... he he he. Myślę że w sobotę już zatestuję bo to będzie 14 dni po pregnylu... Wiecie jaka jestem zła!!! Zamówiłam testy owulacyjne plus testy ciążowe na allegro.. w zeszły poniedziałek dostałam maila że gościu mi je wysłał a do dziś nie doszły!!! Te testu owulacyjne to już mi do niczego nie potrzebne, no chyba że na przyszły cykl... i jeszcze napisałam faciowi że to pilne!!! Mam nadzieję że te testy dziś dojdą to se chociaż ciążowe wykorzystam...![]()

Paula, Ty taka zapracowana, ale znajdz choc troszke czasu dla na, dobrze?
A Anufifi faktycznie malo do nas zaglada:-
Betti, Sylwia, a co u Was?