reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

malenka09- to fajnie ze nie masz jeszcze dzieciaczkow a juz wiesz o planowaniu!!!!!
ja o planowaniu dowiedzialam sie po pierwszym synku....no ale u nas sie nie sprawdzilo....albo byc moze ja źle obserwowalam swoj organizm...
Nie ma to zreszta teraz znaczenia bo kocham moich syneczkow najbardziej na swiecie...ale mysle ze probowac warto bo jednak niektorym parom skutecznie udaje sie zaplanowac plec.....
Zycze Ci powodzenia!!!!!!

Czarodziejka a czy Ty brałaś pod uwagę te chińskie tablice?? Bo ja sama nie wiem czy to taki traf czy coś w nich jest :tak:
Zawsze marzyłam o córeczce i może stąd moje poszukiwania :tak::tak::tak:
Ale i z synka byśmy się bardzo cieszyli :tak:;-)

reklama
Czarodziejka a czy Ty brałaś pod uwagę te chińskie tablice?? Bo ja sama nie wiem czy to taki traf czy coś w nich jest :tak:
Zawsze marzyłam o córeczce i może stąd moje poszukiwania :tak::tak::tak:
Ale i z synka byśmy się bardzo cieszyli :tak:;-)

Ja to tymi tablicami bym się tak bardzo nie sugerowała ;-):confused2:
Wg tablic Kacperek powinien być dziewczynką :rofl2::-D:-D

Ostatnia edycja:
.....Jak wynika z badań pomiarów hCG prowadzonych u kobiet starających się zajść w ciążę, około 1/2 do 1/3 zarodków obumiera podczas drugiego tygodnia po zapłodnieniu i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że były w ciąży...............
SMUTNE ale PRAWDZIWE :-(
dlatego trzeba wierzyć i byc dobrej myśli zawsze...
a Ja wierzę że w końcu uda się Nam wszystkim! :tak:

Maleńka miło cie poznać!:happy:

reklama
Do góry