reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Kochane!
Nadrobilam caly dzionek-ale napisalyscie:szok::szok::szok:
Tata powiercil, pozawieszal i od razu pokoik Macia zyskal:-) na wygladzie.
Pozniej odebralismy smyka ktory dzis mial "wewnetrzne" pasowanie na przedszkolaka i byl z tego bardzo dumny:-D no i szczesliwy, ze dziadzio po niego przyszedl i to przed kolacja:tak::-D:-D:-D

Ja ciazowo czuje sie dobrze, jutro mam wizyte ale bez usg i nawet nie wiem czy zechce zrobic mi przeglad:-(, ale moze uda mi sie ja uprosic.

Ale bardzo mnie matwi, ze znowu wrocil mi stan zapany dziasla i chyba zeba bo mnie boli...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To co mialam miesiac temu...:angry::angry::angry:Wtedy po wizycie u stomatologa, ktora stwierdzila, ze teraz nic zrobic nie moze(nie zdejmie mostka porcelanowego, nie zrobi zdjecia, nie da antybiotyku)przez 2tyg jeszcze mi sie babralo, teraz mialam prawie 2 tyg spokoju a dzis znowu ropa i bol zeba:-:)-:)-(. Kurcze, zaczynam miec dosc...

Gosiu, u Ciebie malymi kroczkami ale do przodu:tak:.
Ja poszlam na IP i powiedzialam, ze rodze, o 14tej nie mialam skurczy na ktg i rozwarcie tylko 2cm, wiec mnie nie chcieli zostawic ale zostawili a o 22:50 mialam Maciusia na swiecie:tak:

Pyszczku-Ciebie pewnie wezmie z zaskoczenia:-D

Malenka-i tak jestem w szoku, ze tak wszystko szybko ogarniasz:tak:
A co do tablic chinskich...z pierwszym synkiem nawet nie myslalam o planowaniu plci, a z drugim powinnam miec coreczke;-)

Bershka-nie trac nadziei, moze Kubus rozkarmi sie:tak: i bedzie super!

Paula, Patrysia, Czarodziejka, Agniesiak, Tusia, Kinga, Okruszynka, Betti i Anufifi-pozdrawiam cieplutko!
Mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo...

reklama
Oj Royanna współczuje Ci bardzo bólu zęba :-( szczególnie że nie możesz nic zrobić :no: może chociaż jakieś przeciwbólowe leki weź sobie :tak: oby szybko synek przyszedł na świat żebyś mogła zrobić porządek z tym zębem :tak: Tulam mocno i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u gina...ciekawe co Ci powie :-)
p.s. no to masz w domu teraz prawdziwego przedszkolaka :-):-):-)

hejcia

synek wykąpany i już gotowy do spania.
ja czekam na swój serial na wspolnej.
cycole mniej bolą, da się funkcjonować:) Zauważyłam że ból nasila się zawsze rano, wstaję już o 6 po przebudzeniu bo potem nie mogę leżeć tak boli...

Paula to dobre wieści :happy: i z mężem będzie ok, przejdzie mu szybko teraz. A ty widzę też dobrze po badaniu, ciesze sie.
royana biedaczko wspolczuje ci tego bólu ząbka. i teraz za bardzo nic nie możesz zdziałać... :-( może jakieś tabletki bezpieczne dla ciebie i dzidzi mogłabyś łyknąć i wtedy chociaż by ból ustąpił

Ten bol nie jest straszny ale na noc pewnie cos wezme aby wypoczac....Najbardziej wkurza mnie fakt, ze cos w ogole sie takiego dzieje! Zobacze jutro jak sytuacja sie rozwinie, i najwyzej wybiore jutro-pojutrze sie do stomatologa...ale pewnie i tak nic nie zrobi a skasuje kase...

royanna współczuję :-( a może chociaż doraźnie sacholem sobie posmaruj?? choć nie wiem czy pomoże :-( skoro to w środku się coś dzieje :-( ale może spróbuj??

dziewczyny ja od jutra do poniedziałku będę w domu do którego się będziemy przeprowadzać i obawiam się ze nie będzie mi tam internet działał. Myślę że na noc będziemy jechać do mojej mamy bo blisko mieszka więc jak tylko będzie sposobność to zajrzę tutaj. Nie wiem jak będzie ale proszę mojej nieobecności nie odbierać jako opuszczenia forum :tak:;-)
jeśli nie będzie okazji potem to już teraz życzę Wam miłego weekendu, Dziewczynom na mecie szczęśliwego rozwiązania a tym które będą może testować życzę II

pozdrawiam i mam nadzieję że do szybkiego.... zrobię co w mojej mocy aby zajrzeć:tak:

ja dziś 27d.c. i temp 37 ( nie wiem czy to dobrze,ale od 4dni mam cały czas tą samą temp 37) :sorry2:
Nie wiem czego sie spodziewać niebawem skoku w dół czy w górę czy co.. :-( i nie wiem czy dobrze się dzieje...

idę poleżeć jeszcze bo te cycole mnie bolą, chyba że już nie uleżę to wstane..

Miłego dnia wszystkim ekoleżankom;)

maleńka wracaj do nas jak tylko bedziesz mogła:)

U mnie 22 dc i tempka 37.5 :szok::szok::szok::szok: podejrzewam że za kilka dni spadnie.... Kinga wczoraj wieczorem cycuchy mnie tez zaczęły boleć a najbardziej lewa... i się kurde śmiałam, że może to jakieś zaraźliwe przez net:-D:-D:-D Kinga ale ty cierpliwa jesteś ja bym już dawno testowała... wynik na pewno będzie wiarygodny!!! tylko ci pozazdrościć tego spokojnego ducha... bo ja to narwaniec jestem i zawsze mam za swoje;-);-);-);-)

Czesc babeczki!
Ja wlasnie zbieram sie na wizyte do gin :)

Kinga, Dzastina, te temperaturki sa obiecujace, ale trzeba czekac, bo roznie bywa...Ale do 2.11 blisko!!!

Malenka, zagladaj do nas :)

Anufifi-snilas mi sie dzisiaj :) nie pamietam szczegolow, ale na 100% rozmawialysmy :)

Dobrego dnia!
A u nas siapi z nieba deszcz...

Dzień dobry :-)
0025942895.jpg

U nas dziś chłodno, rano nawet był przymrozek ale za to słonko zza chmur się przebija :tak:

Dzastina wszystko wskazuje na to że chyba się udało, skok temperaturki, bolące cycuchy to bardzo dobry znak a do tego wcześniej przecież wychodziła blada druga kreseczka :tak: Może wybierzesz się na betę? Albo test powtórzysz? ;-) Nie chcę Ci robić nadziei ale sama wiesz że jakby się udało to musisz wziąć Dupka :tak:

Kinga u Ciebie tempka się utrzymuje to też dobry znak….mam nadzieję bo w sumie to ja się nie znam na temperaturach nigdy nie mierzyłam sobie pod tym kątem. Jednak szansa na fasolkę u Ciebie jest bardzo duża :tak: Trzymam kciuki kochana :-)

A ja czekam po prostu na @ żeby zacząć kolejny cykl bo u mnie żadnych objawów, nawet jakbym się doszukiwała to nie znajdę , tak więc nawet testu nie opłaca się robić tylko czekać aż @ przyjdzie :-(

Maleńka wracaj do nas szybko! :tak:

Royanna powodzenia u gina! Daj znak potem co i jak :tak:

Gosia, Pyszczek czekamy na meldunek ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane laseczki:-)Paulina juz sie melduje:-)czuje sie dzis dobrze...tak sobie mysle ze jak by sie mialo cos zaczas to dzis albo jutro poprosze o porod a jak nic sie nie ruszy to dopiero od 3listopada bo jednak 1,2 to takie smutne dni...no ale nie ma tak dobrze zeby sobie zaprogramowac kkiedy sie chce rodzic:-)co ma byc to bedzie:-)dzis po siusiu mialam duzo takiego galaretkowego bialego czegos ciekawe co to??Bo wczoraj zapomnialam sie spytac ginki czy mi czop odchodzi ale jakby odchodzil to przeciez by mi powiedziala??
Royanka odezwij sie koniecznie po wizycie i daj znac czy Ci przedluzyla leki na podtrzymanie??
Pyszczek gdzie jestes??
Paula,Kinga juz sie nie moge doczekac Waszego testowania:-)

a Maja miala dzis isc z ciotka na wycieczke ale chyba nie pojdzie bo tak sie brzydko chmurzy i ma padac przelotnie:-(

dziewczyny myslicie ze wypada mi isc 1listopada na groby??nie mowie o jakims maratonie tylko chcialam isc do ukochnego dziadka i do meza brata ale oni leza na 2roznych cmentarzach...bo mamka mi zabronila chodzic po cmentarzach w ciazy co myslicie??

Do góry