reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie wieczorkiem, rany ale naskrobałyście, fajnie że coś sie tu dzieje, witam również nową staraczkę. I oczywiście, że nie tylko można nas podczytywać ale i pisać z nami :)

Ha...NiaNiaja bym się tam nie zdziwiła jakby była i dziewczynka.Dawaj znać jak będzie po USG (no my z Szymonkiem mieliśmy POWIĘKSZONE zdjęcie DOWODU, że na 100% bedzie chłopak,wiec innej opcji nie było) no ale teraz..pewnie że dziewuszka byłaby fajna. A propo, znawczynie planowania płci.
Testy dziś robione jest druga krecha, rano minimalnie bledsza..ale przed chwilą robiłam testy i są dwie takie same (choć można i przyjac że może może ta testowa jest bledsza) no i co teraz? Czy ta kreska może być jeszcze mocniejsza? No bo ja nigdy nie doratłam do takiego etapu z tymi testami, bo mi ich brakło zawsze.Przytulanko było wczoraj poźnym wieczorkiem i co..poprawiać dzisiaj?? No bo się waham, bo plemniczki to potrzebują te 48godzin, no ale jutro to już może być "po ptakach"

Tylko wiecie co, coś mi się tu nie zgadza..niby te testy pokazują owu za 24/36godzin,ale u mnie śluzik już prawie zanika(bylo wiecej)ból jajnika już też był..no i tempka (ale nie biore ja serio bo wstaje w nocy) rano było 36,8 a wczoraj 36,4..Hmm..i bądź tu mądry..bo gdyby nie testy to można by przypuszczać, że owu już była..No i nie wiem teraz..

CO do imienia, eliczek, my blisko, ostatnio nam się spodobała Blanka (u Ciebie Bianka) ale to tak się spodobało, wcześniej gdyby Szymonek okazał sie dziewczynką to Emilka (i to na razie przoduje) a mi sie jeszcze podoba Julcia, ale męzowi nie, wiec odpada. CO do chłopców, to na razie brak weny

Beatko, Dorotko, kurujcie się mocno

reklama
jakby_w_raju..._duza.jpg

Zobaczcie jaki sliczny obrazek

A ja postanowilam ze jednak zrobie test w niedziele rano
moj mezulek wyjezdza na weekend do stolicy i wraca w niedziele wiec moze akurat bede miala dla niego niespodzianke
a co :sorry:

Proszę jakie ożywienie na naszym wątku od wczoraj :-p.
Kasia_2005 jeśli chcesz dziewczynkę to dzisiaj masz ostatni gwizdek (w sumie to już od razu po tym teście dwóch identycznych krech powinnaś była działać). Podobno na dziewczynkę najpóźniej można się przytulać do 4 godz po pozytywnym teście. A jeśli chodzi o owu i testy- to właśnie się dowiedziałam, że nawet jak testy informują,że owu będzie 24-36 godz po pozytywnym to i tak czasami jest to zakres 12-24. Podobno zależy to od organizmu.
Beatka super zdjęcie :-)
Bardzo się cieszę,że spodobał wam się mój nowy awatorek.
A jeśli chodzi o imiona to ja oczywiście mam tylko dla córci:-p. Niewątpliwie byłaby to Wiktoria :-D;-):tak:!!!!!!!!

Kasia_2005 jeśli chcesz dziewczynkę to dzisiaj masz ostatni gwizdek (w sumie to już od razu po tym teście dwóch identycznych krech powinnaś była działać). Podobno na dziewczynkę najpóźniej można się przytulać do 4 godz po pozytywnym teście. A jeśli chodzi o owu i testy- to właśnie się dowiedziałam, że nawet jak testy informują,że owu będzie 24-36 godz po pozytywnym to i tak czasami jest to zakres 12-24. Podobno zależy to od organizmu.
Beatka super zdjęcie :-)
Bardzo się cieszę,że spodobał wam się mój nowy awatorek.
A jeśli chodzi o imiona to ja oczywiście mam tylko dla córci:-p. Niewątpliwie byłaby to Wiktoria :-D;-):tak:!!!!!!!!

hmm..to w takim razie to sobie daruję dziś już przytulanko i tak nie wyciągnę mężula do łóżeczka wcześniej niż za parę godzinek. Ale przed pójściem spać zrobię jeszcze jeden teścik,tak na wszelki wypadek. Bo wiesz..ja tam nie jestem pewna czy te kreseczki sa NA PEWNO IDENTYCZNE(a może jeszcze mocniejsze mogą być?)
Ale wiesz,skoro i 12-24godziny to by to tłumaczyło chłopaczka NiaNi
Aaaaa..własnie zaczyna znów mnie kuć jajniczek,wiec chyba jednak sie owu zbliża..No ale potestuje sobie, dzis i jutro a co..mam jeszcze tyle testów (kupilam 30sztuk)i mam nadzieje ze juz nie beda potrzebne
A Wiktoria to bardzo lade imie

reklama
Kaśka jak zatestuj sobie jeszcze dzisiaj (ale najpóźniej do 22.00). Jeśli krecha będzie chociaż ciut jaśniejsza to jeszcze szybki numerek może zaryzykuj? Jeśli identyczne lub nawet ciemniesza ci wyjdzie to już ryzykujesz.
Beatka, haha. Jak byłam w ciąży z Dawidem to byłam pewna,że to będzie Wiktoria

Do góry