reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ale podczytuje :-p no co bede pisac jak bez zmian u mnie:eek:....

3 mam kciukasy za wszystkie czatujace na owu teraz!!:-):tak:

E tam,co wygadujesz. U Beatki na przykład też chwilowo bez zmian a udziela się bardzo mocno :)) Wiesz,jeśli chodzi o mnie to ja niepotrzebnie tyle razy robiłam te testy. Generalnie zasada jest taka, że robi się dwa razy dziennie-i podobno wystarczy. Rano i potem po południu. No ale jak męża brak..hmm..No cóż, w praktyce może być różnie. Wiesz..jesli podczytujesz to widziałaś wątek NiaNi, nie było opcji na chłopca i proszę..To tylko pomoce "naukowe" a i tak GÓRA wie i planuje za nas :))

Witam Wszystkie, myślę że rzeczywiście góra wie!!!

Ja planuję synka, bo córcię Olcię już mam, ale myślę że najważniejsze aby dzidzi się zdrowe urodziło!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witaj Sylcia, oczywiście, zdrowy dzieciaczek jest NAJWAŻNIEJSZY, bo nie ma nic gorszego dla matki niż świadomość że dzieciaczek cierpi. Oj,gdyby to tylko było możliwe chciałabym mieć całe stadko dzieciaczków

Witajcie. Wirusy znowu mnie cholera dopadły. Ja już nie mam siły. Jutro znowu nowy system do postawienia :-:)crazy::angry::baffled:.
Kasia_2005 czyli masz fajrant, teraz tylko czekaj.
A ja miałam sobie teraz zrobic test owu ale oczywiscie z nerwow zapomnialam sie i zrobilam siusiu,wiec musze swoje odczekac

Kasia_2005 czyli masz fajrant, teraz tylko czekaj.
A ja miałam sobie teraz zrobic test owu ale oczywiscie z nerwow zapomnialam sie i zrobilam siusiu,wiec musze swoje odczekac

hehe,ale własnie teraz mam największą ochotkę na bara bara, hihi, no cóż..To odczekaj grzecznie i dawaj znać

:-)Dorotko i jak tam? Pisz bom bardzo ciekawa.
:happy:Kaska2005 wiec wieczorkiem do meza zawitaj.......hahaha......faceci zadko odmawiaja.......oni tylko tak mowia ze sa zmeczeni........ale jak sie postarasz....- powodzenia.

Kurcze Oskar nadrabia zaleglosci z przedszkola- HORROR.
W zeszycie z polskiego 3 strony literek do pisania, z matematyki 2 strony cyferek.
W cwiczeniach 11 stron do uzupelnienia.
Jedna kartka A4 do pisania literek.
1 kartka A4 do pokolorowania obrazek.
Plus pokolorowac i ulozyc historyjke na kartce papieru A4 i jeszcze rebus, w poniedzialek idzie do przedszkola bo potem bedzie koszmar.

reklama
Wow, współczucia dla Oskarka. Masakra. Czy oni chcą z naszych dzieciaków samych geniuszy porobić? Jak zdrówko wasze dzisiaj?
U mnie drucha krecha zciemniała od wczoraj, ale nadal bledzsza sporo.
Komp ledwie mi chodzi:crazy:

Do góry