reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc laski
ja zostalam sama na weekend buuuuuuu :szok:nie lubie zostawac sama :-( (Beatka podziwiam Cie strasznie)
wiec pewnie czesto tu bede zagladac
dzis bylam caly dzien na szkoleniu i ciagle bolalo mnie podbrzusze teraz jest mi niedobrze i mam zgage pieronska
czekam do niedzieli moze akurat ;-)

reklama
:-) Juz 8 stron cwiczen zrobilismy, 3 strony literek w zeszycie,obrazek juz pokolorowany, historyjka i rebus juz zrobiony.:baffled: Teraz mlody odpoczywa potem
dalej dzialamy i jutro uczymy sie literki K malej, duzej, pisanej i drukowanej- koszmar. Oskar juz jest prawie zdrowy, ja juz odzyskalam glos.......hahaha .........wkoncu:tak:.

:-DA ty co robisz, z tymi tesciorami mozna oszalec.:tak:

Kasiu jak bym byla sama, tez bym oszalala, ale jest Oskar wiec to zupelnie inna sytuacja. Dziecko Cie mobilizuje do zycia, dzialania, zeby rano wstac, ubrac sie i jakos funkcjonowac. Przedszkole, spacer, nauka, kino i judo nie mam czasu zeby myslec ze meza nie ma w domu, dopiero wieczorem zwalniam i wtedy przydalo by sie poprzytulac......hahaha......Wiec jestes chwilowa slomianka, witaj w klubie....hahaha.....

Cześć Dziewczyny!!!
Trochę pustawo tu się zrobiło - wekeend i inne zajęcia.
Mój mąż całe dwa dni jest w domu:-D, ale co z tego, mam @ i nie będzie przytulanek:no:.
No miłego wekeendu dziewczyny Wam życzę!!!
K_ASIA!!! Daj znać co tam słychać z Twoim testowaniem w niedzielę, trzymam kciuki!
Beatko jak Tam Twoje zdrówko? Z tego co piszesz, oboje z Oskarkiem czujecie się już lepiej.;-)

Dla reszty dziewczyn buziaki i kciukaski w starankach!!!:tak:

reklama
co do wizyty u ginekologa…….
powiedział,że beta była za mala i ciężko to było uznać za ciążę :-:)-:)-( i ze 4 miesiące starań to malutko :-D:-D:-D
wczoraj jak byłam prywatnie u ginekologa powiedział,że ta beta to były pierwsze godziny płodu….
jakoś smutno ale trzeba być dzielnym

ciesze sie,że jesteście ze mną i mnie wspieracie :-):-):-) jesteście kochane :happy::happy::happy:

Do góry