reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!ja tylko na chwile..u nas lipa po calosci probuje Kacperka karmic cycem ale on moglby wisiec caly dzien i sie nie najada...dzis od 10do12 wisial i nadal byyl glodny:-(dalam sztuczne...juz powoli trace wiare ze uda mi sie go naturalnie karmic..przez to cale karmienie Maja cierpi najbardziej bo nie mam czasu sie nia zajac:-(i az serce mi sie kraja jak ja widze taka samotna...i jesli nic sie niezmieni do konca tyg tzn Kacper nie bedzie sie najadal z cyca to daje sobie spokoj bo corka mi w depresje popadnie..ogolnie Maja boi sie jak Kacper placcze..i chyba ten Nan zmienie na Bebiko skoro polecacie...

buziaki dla Was kochane babeczki:-)zdjec kacperka nie mam zadnych fajnyc ale wkleje jakies:-)

Załączniki

• P1150288.jpg
    P1150288.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 62
  • P1150285.jpg
    P1150285.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
  • P1150277.jpg
    P1150277.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 65
  • P1150275.jpg
    P1150275.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Gosiu jaki słodki chłopaczek :-):-):-) czarny łepek i cera taka śniada albo mi się wydaje ;-):tak: cudny jest!!! tylko całować go!!! :-)
a co do karmienia piersią to nie jest nigdzie napisane że musisz tak karmić...skoro najlepszym wyjściem będzie karmić Kacperka sztucznie to wszystkim Wam to wyjdzie na zdrowie!!! :tak: ważne żebyście byli szczęśliwi :tak: Buziaczki dla Was!!! kiss.gif

Gosia- Kacperek jest uroczy!!!!!!
I faktycznie szkoda ze sie nie najada....podawaj mu sztuczne ale tez spróbuj z cycusiem...oczywiscie najlepszym wyjsciem bylo by cyculek i butelka no ale jak sie nie da to dziecko i na sztucznym sie wychowa!!!!!
Ja karmilam Maciusia 1,5 miesiaca bo potem miala problemy z cyculami!!! Teraz chcialabym jeszcze raz spróbowac karmic naturalnie ale tez sie obawiam jak to bedzie...bo przeciez mam Maciusia i nie moge jednego dziecka na kolanach pol dnia karmic a drugie w kąt posadzic!!!! Zobaczymy...nie chce sie na nic nastawiac.Czas pokaze jak nam to wyjdzie!!!!!
Kinga- z tymi piersiami to jakas bzdura!!!!!

GIEOSKA ślicznosci z Kacperka:-)ps.jak tak sie meczysz to masz racje lepiej karmić wtedy sztucznym mleczkiem będziesz napewno sie lepiej czuła wiecej czasu miała nie tylko dla synka ale i dla córci no i pewnie Kacperek szcześliwszy z sytszym brzuszkiem:tak:ps.Bebilon jest lepszy od Bebiko podobnoz;-)

No ja podawalam Bebilon pepti tylko ze kupowalam go w aptece na recepte bo bez niej mleczko jest o wiele droższe!!!!!

Patrysiu Kochana jak sie miewasz?

Gosiu ja też dawałam Bebilon Pepti (ze wzgledu na skazę białkową) i na recepte jest o połowe tańszy :tak: ale jest też zwykły Bebilon jeśli Kacperek nie ma skazy białkowej to nie potrzebnie robić sobie problem z receptami....podobno Nutramigen też jest dobry ale on też chyba na recepte :tak:

Kinga właśnie sobie przypomniałam że mnie piersi bolały przed ostatnią ciążą więc to nie jest powód do braku owulacji ;-)

Nareszcie zaraz do domu i pierwszy dzień w pracy zleciał...teraz już z górki bedzie :tak: u nas słoneczko świeci ale już takie zachodzące

zachod_slonca.jpg

GOSKA jaki cudny dzieciaczek,jak laleczka,slodka buzka;-):tak: uwazaj na tego synka bo serduszka bedzie lamal;-)wyglada jakby mial ze 3 miesiace,taki duzy,super,gratulacje dla szczesliwej mamusi:-D
dziewczyny ja mam pytanie co moze oznaczac zielona kupka-moja:zawstydzona/y:przepraszam za takie pytanie wiem ze to temat fuj,ale sie martwie,bo pierwszy raz tak mam:no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
witam.
a ja byłam dzisiaj u tej babki od chorób zakaznych.kurcze ale fajna ,że jeszcze sa tacy lekarze.
no i ZAKAZ STARANEK :szok:
nie podoba jej sie to toxo. i kazała zrobic awidność kurka 80zł.:crazy:
i za trzy tyg.powtórka IgG.
PAULA chyba u ciebie cos takiego było kochana i co tam wyszło jak
możesz przypomniec .a robiłaś tą awidność?
GIEoska-piękny kawaler.:tak:

Do góry