reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kindzia super te zdjęcia-obrazy rewelacyjne :tak::-) bardzo fajnie to wygląda na ścianach :tak: no i mieszkanko super macie :-) przytulne :tak:
podaj stronkę do tego co robił te obrazy jak możesz :blink:

reklama
KINDZIA zdjęcia-obrazy są świetne:-)a domek mmmm jak ja kocham ciemne mebelki z połączeniem jasnym:-)supcio:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja z wami dziewczyny..podczytywalam was troche a nie mialam czasu napisac fotki obiecane wkleje jak znajde chwilke..

anufifi gratulacje dla tomusia oby tak dalej..a za ciebie trzymam kciuki by bylo wszystko ok..

gioeska synek przekochany a jaki duzy na 2 miesiace i jak glowke trzyma

bereshko jak kubulek i jak po egzaminie..

paula to mieliscie fajny spacerek i do tego balwanek ulepiony..super

aga ladne lozeczko czeka juz na syneczka..

patrysiu alanek przeslodki widzialam fotke na klasie cala mamusia

kinga jak samopoczucie?

pyszczku gratuluje zdanego egzaminu..masz racje zalicz sobie wszystko w lutym i bedziesz miec z glowy..potem sebulek bedzie coraz vwiekszy to bedzie wymagal wiecej koncentacji przy swojej malej osobce..a tak jak chowa cie sie sebulek ile w nocy juz przespi ci godzin

kindzia super te obrazy a synek jaki przeslodki..

A my objadamy się właśnie pączusiami :-) pycha mniam.gif a jakie niektóre śmieszne kształty mi powychodziły :laugh2:

kindzia bardzo ładnie te obrazy wyglądają! :) też bym pewnie sobie jeden taki dała zrobić tylko podaj namiary ;-) a mieszkanie macie bardzo stylowe i przytulne podoba mi się :tak::happy2:

kiki u mnie okej.. :) jutro do trójmiasta jedziemy na 3dni.. odpocząć

kupiłam Filipkowi kocyk z jego ulubionym zigzag mc queen;-)

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 34
Paula nie rób smaka, bo do pieczenia to mnie nie łapata trza gonic a by sie zjadło....

Paula, Kinga podaje strone
http://www.visionstudio.xn.pl/
wejdz w oferta
oni robia tez sesja maluchom,sesja z brzuszkiem itp
zdjecia na płotnie, oni moga zrobic foto albo jak masz swoje to wysyłasz im na maila , piszesz jakie wymiary, czy owiniete w drewnine ramki czy z ramka i oni robia wycene, a potem przysyłaja poczta

Kiki witaj, fajna masz "gromadke"

patrysia86 ja tez lubie ciemne mebelki na jasnych tle, ale powim Ci ze np w korytarzu mam na ścianie z dekorala lub delux'u kolor "zapach mchu" taka zgniła zieleń i wszystkie drzwi drewniane w kolorze venge z matowymi poziomymi szybkami... i to połaczenie jest świetne.... jeszcze postawiłam sobie takie drzewko w domniczce i fajnie to gra....

Kinga moj młody tez by sie ucieszył z takiegoo kocyka:), a wykładzine tez taka mamy tylko mniejsza, nie w całym pokoiku, sprawdza sie:)

Czarodziejko to zrozumiałe ze czasu nie masz, ja przez 2 miechy miałam brodawki pogryzione, stosowałam jakas masc robiona ale ona g... dawała, z apteki zreszta tez, bepanten czy jakos tak, mlekiem swoim smarowałam, po tym chyba najlepiej sie goiło

Zreszta lubie zmieniac swoj domek, szukac nowych rozwiazan. Ciagle jest co innego w ofercie, a małymi kroczkami mozna wiele zdziałac, bo na wszystko od razu to skad fundusze brac.

Ostatnia edycja:
Hej baboszki
Wpadam miedzy karmieniem a przewijaniem :)))))
U nas Ok maluch to niezły żarłacz....wytarmosil mi juz nieźle brodawki:sorry2::sorry2:
Poza tym to grzecznie spi i jest przekochany :))))
Ja czuję się dobrze....jakbym miala wiecej czasu to juz bym pewnie okna pomyła :)))

Wybaczcie ze ja tak tylko o sobie ale nie mam czasu poczytac wstecz...mam jednak nadzieje ze u kazdej z was wszystko dobrze
Ucalowania Kochane :)))))

Paula, Kinga podaje strone
http://www.visionstudio.xn.pl/
wejdz w oferta
oni robia tez sesja maluchom,sesja z brzuszkiem itp
zdjecia na płotnie, oni moga zrobic foto albo jak masz swoje to wysyłasz im na maila , piszesz jakie wymiary, czy owiniete w drewnine ramki czy z ramka i oni robia wycene, a potem przysyłaja poczta

Kinga moj młody tez by sie ucieszył z takiegoo kocyka:)

Zreszta lubie zmieniac swoj domek, szukac nowych rozwiazan. Ciagle jest co innego w ofercie, a małymi kroczkami mozna wiele zdziałac, bo na wszystko od razu to skad fundusze brac.

Dzięki za stronkę! :))
a co do zmian też uwielbiam upiększać i zmieniać wnętrza w mieszkaniu:tak: nawet teraz szukam inspiracji bo robimy remont niebawem..
I jasne że nie od razu wszystko a pomalutku ;-) i potem jaki efekt jest! :-)

KINGA super:-)ja chce kupić synkowi pościel taką:tak:
KINDZIA my różnie też lubimy ale ostatnio robimy w kolorkach właśnie jasno ciemne:tak:
CZARODZIEJKO witaj:-)jak znajdziesz czas opisz swój porod noooo i daj więcej fotek synka:-)

reklama
Do góry