reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie:happy::happy::happy:

No to nasz pokoik
dziewczynki mam do Was pytanko czy maluchy śpią w osobnych pokojach czy z Wami?? bo ja sie tak zastanawiam :eek: kurde w sypialni zmieści mi sie tylko łóżeczko i nic wiecej wiec bedzie problem z kąpielą bo przewijak mam na łóżeczko:rofl2: no a wanienka nam sie do sypialni nie zmieści

Pajkaa super macie ten pokoik, ale ile miejsca -> superaśnie:-):-):-) Bartuś śpi z Nami w pokoju, bo nie ma u nas innej możliwości -> mamy tylko sypialnię i pokój gościnny i w przyszłości to będzie wyglądało tak, że zrobimy Bartusia pokój w naszej sypialni, a my przeniesiemy się do pokoju gościnnego:tak::tak::tak: Wy macie super, że macie taki duży pokój dla Maleństwa, ale powiem Ci szczerze, że ja na początku to nie umiałam zasnąć nawet jak Bartuś spał w łóżeczku zaraz koło naszego łóżka, bo myślałam, że się nie obudzę jak będzie płakał, że coś się stanie i takie tam, ale to chyba przy pierwszym dziecku normalne (albo nie:-p:-p:-p) i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby spał w innym pokoju, no chyba, że teraz jak już jest większy:tak::tak::tak:

moj tato jutro do szpitala ma skierowanie i bedzie operowany w dzień ojca:(

Kinga trzymam kciuki za Twojego tatę i na 1000000% wszystko będzie dobrze -> przecież to szczęśliwy dzień:tak::tak::tak:

jeszcze tydzień i wizyta.
usg połówkowe i az cała cierpne na mysl o nim.

Tusia trzymam za Was kciuki:-D:-D:-D

Mama Sówka cieszę się że z Bartusiem lepiej :happy: daj znać co z tej fasolki wyrośnie :-)
Zostałam Ciocią!!!!! :-):-):-):-):-)

Paulina (bratowa) urodziła synka dziś o 16:55 :-)

Paula ogromne gratulacje dla Ciebie ciociu i dla bratowej (a tak w ogóle to chcieliśmy dziewczynce dać na imię Paulinka:tak::tak::tak:):-D:-D:-D fajnie, że taka nieduża różnica będzie między Waszymi dzieciaczkami:-):-):-) Bartuś już ma się lepiej po odstawieniu kaszki (już mu jej wcale nie będę dawać) i dziś zaczęliśmy podawać marchewkę:tak::tak::tak:

Wczoraj Wacek jak wracał z pracy przywiózł moje siostry do Nas, bo chciały trochę rzeczy pożyczyć na wyjazd i dziś rano musieliśmy się szybko zbierać, bo Agata musiała być na 9:00 w Gliwicach na praktykach:tak::tak::tak: my pojechaliśmy do mojej mamy, zjedliśmy mleczko i pojechaliśmy na zakupy do Tesco (Babcia kupiła Bartusiowi 2xbody takie z troszkę dłuższymi nogawkami -> fajna promocja 2 szt. za 11 zł, a materiał super i jeszcze 5xskarpetki, bo na Bartusia już wszystkie za małe:szok::szok::szok:):-D:-D:-D Bartuś cały czas spał i jak doszliśmy do kasy to mój tato mówi, że Go weźmie na dwór:sorry::sorry::sorry: my z mamą wielkie gały, bo tato jest taki, że nie weźmie Bartusia na ręce, bo się boi i ponoć nas też nie brał na ręce jak byłyśmy małe, ale chyba ten typ tak ma:crazy::crazy::crazy: potem podskoczyliśmy jeszcze do Biedronki i potem na obiadek:-D:-D:-D po obiadek pojechaliśmy załatwić catering, a potem na działkę pomóc tacie rozłożyć takie zadaszenie nad stołem, bo sezon grillowy rozpoczynają w sobotę imieninami taty i urodzinami Agaty:-):-):-) potem do mamy, zaś mleczko i do domku i teraz Bartuś śpi jak zabity:-):-):-)

Witam.
Nie mam nastroju na pisanie.
:-:)-:)-(
royanna pisze:
Sylwia, Ryba, a Wy jak sie czujecie?
Royannko, dziękuję, ja fizycznie czuję się nawet całkiem nieźle, chociaż dzisiaj pobolewało mnie podbrzusze tak jak na @ i do tego plecy, ale wzięłam nospę i pomogło. Za to psychicznie nie jest najlepiej i sama nie wiem dlaczego.

Pajkaa, śliczny pokoik dla synusia. A te kubusiowe ozdoby ja też miałam przyklejone do takiej grubej tapety i też odpadały, ale kupiłam taśmę dwustronną dość dużo jej przykleiłam do ozdób i potem ładnie się trzymały, dopóki Filip nie zaczął ich zrywać (miał nad łóżeczkiem).

Kiki, śliczna ta Twoja Królewna i w ogóle masz fajną rodzinkę.

Kiki cudny dzień mieliście a dziciaki takie uradowane!!!! fajni są !!:tak::tak::tak:a Ty taka laseczka

Paula gratuluje bratowej !!!!:-)

Paajka :-( nie nie zawsze spał z nami bo 5 m-cy w szpitalu :-( ale później jak przyjechalismy do domku to 4 m-ce spał z nami i budził sie co chwile...pisalam tu na forum co przechodzę ale odkad spi sam to przesypia nocki :-):tak:

papa

reklama
Do góry