reklama
P
patrysia*
Gość
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Ale śliczny chłopczyk z Karolka!!! :-)
Paula jeszcze raz Gratulacje.. mniamuśny maluszek :-)
Buziaki Dziewczynki dla Was :-)
aaaaaa dopiero tu widze ze mi wskoczylo 8 okienko
lista do porodu sie skraca
..Paula juz po wszystkim.. Teraz zdaje sie czas na .. Pajkee??
...

Paula jeszcze raz Gratulacje.. mniamuśny maluszek :-)
Buziaki Dziewczynki dla Was :-)
aaaaaa dopiero tu widze ze mi wskoczylo 8 okienko

Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Kinguś dzięki za info odnosnie Pauli 
Paula Karolek przesliczny
Sylwia no na to wychodzi, ze ja następna
i az sie boje - ostatnio mam napady, ze nie podołam bycia mamą , z enie dam sobie rady, ze mnie to przerośnie :-(
Paula Karolek przesliczny
Sylwia no na to wychodzi, ze ja następna

Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzień Dobry
u nas nareszcie ochłodzenie......no ale podobno nie na długo...Szczerze to mam nieco dośc gorąca!!!! nie moze byc to cieplo umiarkowane???
Paulinko- pewnie nie bedę oryginalna gdy napiszę ze Twój Synek jest bardzo bardzo ładny i kochaniutki....i prawda ze podobny na buziulce do Ciebie
))))
Trzymajcie sie dzielnie....pewnie teraz będzie cię mniej z nami no ale wiadomo o co chodzi... buziakuje Was ogromnie
)))
Sylwia- Skarbie faktycznie juz przed-ostatnie okienko dzidziusiowe,...jesooooo zaraz Ty bedziesz tulić okruszka...az mi sie łezka w oku kręci bo dopiero co mój Maksio był taki tyci tyci!!!!! Ahhhh leci ten czas i dopiero rosnące szybko dzieci uzmyslawiają nam to wszystko.
u nas nareszcie ochłodzenie......no ale podobno nie na długo...Szczerze to mam nieco dośc gorąca!!!! nie moze byc to cieplo umiarkowane???

Paulinko- pewnie nie bedę oryginalna gdy napiszę ze Twój Synek jest bardzo bardzo ładny i kochaniutki....i prawda ze podobny na buziulce do Ciebie
Trzymajcie sie dzielnie....pewnie teraz będzie cię mniej z nami no ale wiadomo o co chodzi... buziakuje Was ogromnie
Sylwia- Skarbie faktycznie juz przed-ostatnie okienko dzidziusiowe,...jesooooo zaraz Ty bedziesz tulić okruszka...az mi sie łezka w oku kręci bo dopiero co mój Maksio był taki tyci tyci!!!!! Ahhhh leci ten czas i dopiero rosnące szybko dzieci uzmyslawiają nam to wszystko.
reklama
okruszynka
Fanka BB :)
Przepiękny bąbelek!!!!!!
Paula jak już się zadomowisz z maluszkiem koniecznie napisz kilka słów jak tam sobie radzicie z małym skarbkiem.
Pozdrawam

Podziel się: