reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
monico,wedlug mnie wychodzi na dziewczynke:tak:
Tez ostatnio czytalam na niemieckim forum,
ze te testy nie wszystkim sie sprawdzaja.
Chyba dopiero na Usg mozna sie wiecej dowiedziec.
Choc i tu zdarzaja sie pomylki.
A na 100% po porodzie jak bedziecie tulic juz swoje malenstwo.
Mimo wszelkich wynikow,wydaje mi sie,
ze w tym momencie tylko Bog wie co nosicie pod sercem.
A wiare i nadzieje trzeba zawsze miec:tak:

wlasnie dido mi sie wydaje ze najbardziej wiarygodne z tego wszystkiego jest USG badanie na dobrym sprzęcie przez profesjonaliste, pod warunkiem ze dzidzius dobrze się ułozy, a potem wiadomo dopiero po porodzie

dido do 30 juz tylko 11 dni :) zleci

ja wierzę że będę ją miała, bo chyba o to chodzi
a co do testu jakoś nie mogę mu zaufać
czekam na mojego eksperta :)

Dżastina a wklejały zdjęcia testów i kolorów?? jak to ma się do mojego?? możesz powiedzieć, czerwcówki 2011?

kochana nie pamietam... wiem ze pisały.. tak czerwcówki 2011:)
ale jak czujesz ze to bedzie dziewczynka to bedzie.. przeczucie jest najbardziej wiarygodne:)
ja w obtdwóch ciazach czółam ze syn bedzie i sie nie myliłam..:)
sorki za byki ale pisze 1 reka bo na drugiej olis spi:)

Monika powiem Ci ja bym sie chyba wahala ... i taki i taki chyba zależy od zdjęcia... i ustawienia testu:) ja czułam od samego początku, ze bedzie syn i był :) (chociaz chcialam córke) wiara czyni cuda:)

monico,ja w pierwszej ciazy od poczatku czulam,
ze bedzie synus.Ale nie ,ze dwa.:-D
A no jeszcze 11 dni.
Ale powiem Ci,ze spokojnie do tego podchodze.;-)

Witajcie...ja tylko na chwilę...
Jestem po badaniu,lekarz stwierdził hipotrofię asymetryczną płodu :-( musze w trybie pilnym zgłosić się do szpitala,tam będą monitorować wzrost małej...
Pocieszający jest fakt że wszystkie przepływy są w porządku,ona też rozwija się prawidłowo i jest zdrowiutka tylko ma za niską wagę...
Nie wiem kiedy teraz napiszę bo prawdopodobnie będę leżeć aż do rozwiązania ciąży a kiedy ono nastąpi ma zadecydować lekarz,jesli waga nie będzie rosła to 8 sierpnia...

Przepraszam że tak tylko o sobie ale jestem załamana i tak strasznie się boję....

reklama
Jagienko :-( musisz postarac się tak nie zamartwiać...jak teraz jest malutka to poźniej nawpeno nadgoni wzrostem

powodzenia....

dido super ze masz bliźniaki :-) wiedziałas ze beda od poczatku z usg ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry