reklama
monico,wedlug mnie wychodzi na dziewczynke
Tez ostatnio czytalam na niemieckim forum,
ze te testy nie wszystkim sie sprawdzaja.
Chyba dopiero na Usg mozna sie wiecej dowiedziec.
Choc i tu zdarzaja sie pomylki.
A na 100% po porodzie jak bedziecie tulic juz swoje malenstwo.
Mimo wszelkich wynikow,wydaje mi sie,
ze w tym momencie tylko Bog wie co nosicie pod sercem.
A wiare i nadzieje trzeba zawsze miec

Tez ostatnio czytalam na niemieckim forum,
ze te testy nie wszystkim sie sprawdzaja.
Chyba dopiero na Usg mozna sie wiecej dowiedziec.
Choc i tu zdarzaja sie pomylki.
A na 100% po porodzie jak bedziecie tulic juz swoje malenstwo.
Mimo wszelkich wynikow,wydaje mi sie,
ze w tym momencie tylko Bog wie co nosicie pod sercem.
A wiare i nadzieje trzeba zawsze miec

wlasnie dido mi sie wydaje ze najbardziej wiarygodne z tego wszystkiego jest USG badanie na dobrym sprzęcie przez profesjonaliste, pod warunkiem ze dzidzius dobrze się ułozy, a potem wiadomo dopiero po porodzie
dido do 30 juz tylko 11 dni
zleci
dido do 30 juz tylko 11 dni
K
Kinga85
Gość
córeczki! i mam nadzieje że test się nie myliKinga a co mi gratulujesz?
Dzastina222
Czekam..
Dżastina a wklejały zdjęcia testów i kolorów?? jak to ma się do mojego?? możesz powiedzieć, czerwcówki 2011?
kochana nie pamietam... wiem ze pisały.. tak czerwcówki 2011
ale jak czujesz ze to bedzie dziewczynka to bedzie.. przeczucie jest najbardziej wiarygodne
ja w obtdwóch ciazach czółam ze syn bedzie i sie nie myliłam..
sorki za byki ale pisze 1 reka bo na drugiej olis spi
R
RiSiA
Gość
Monika powiem Ci ja bym sie chyba wahala ... i taki i taki chyba zależy od zdjęcia... i ustawienia testu
ja czułam od samego początku, ze bedzie syn i był
(chociaz chcialam córke) wiara czyni cuda
Jagienka29
Fanka BB :)
Witajcie...ja tylko na chwilę...
Jestem po badaniu,lekarz stwierdził hipotrofię asymetryczną płodu :-( musze w trybie pilnym zgłosić się do szpitala,tam będą monitorować wzrost małej...
Pocieszający jest fakt że wszystkie przepływy są w porządku,ona też rozwija się prawidłowo i jest zdrowiutka tylko ma za niską wagę...
Nie wiem kiedy teraz napiszę bo prawdopodobnie będę leżeć aż do rozwiązania ciąży a kiedy ono nastąpi ma zadecydować lekarz,jesli waga nie będzie rosła to 8 sierpnia...
Przepraszam że tak tylko o sobie ale jestem załamana i tak strasznie się boję....
Jestem po badaniu,lekarz stwierdził hipotrofię asymetryczną płodu :-( musze w trybie pilnym zgłosić się do szpitala,tam będą monitorować wzrost małej...
Pocieszający jest fakt że wszystkie przepływy są w porządku,ona też rozwija się prawidłowo i jest zdrowiutka tylko ma za niską wagę...
Nie wiem kiedy teraz napiszę bo prawdopodobnie będę leżeć aż do rozwiązania ciąży a kiedy ono nastąpi ma zadecydować lekarz,jesli waga nie będzie rosła to 8 sierpnia...
Przepraszam że tak tylko o sobie ale jestem załamana i tak strasznie się boję....
reklama
Jagienko :-( musisz postarac się tak nie zamartwiać...jak teraz jest malutka to poźniej nawpeno nadgoni wzrostem
powodzenia....
dido super ze masz bliźniaki :-) wiedziałas ze beda od poczatku z usg ?
powodzenia....
dido super ze masz bliźniaki :-) wiedziałas ze beda od poczatku z usg ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: