reklama
Oooo na 1 zdjęciu widzę o co chodziło z tym guzkiem bo ja na drugim widziałam raczke a na tym pierwszym Beatko przyblizylam maksymalnie zdj i ja tam widzę cipunie:-) na środku jak byk jest kreska:-) a to ze wystaje to dlatego ze w tym czasie narządy rodne bardziej wiszą nawet u dziewczynek a potem się chowają
dalam zdjecie na strone ang gdzie technicy probuja stwierdzic,
i tam nie ma guzka
tam jest albo paluszki tak jak Aneczka i Bershka napisla
lub nozka w ruchu dlatego tak niewidocznie
Bershka no to mnie z ta cipuszka zszkowalas
w ktorym to dokladnie miejscu jest
i czy w 14tyg bylo by tak widoczne?
i tam nie ma guzka
tam jest albo paluszki tak jak Aneczka i Bershka napisla
lub nozka w ruchu dlatego tak niewidocznie
Bershka no to mnie z ta cipuszka zszkowalas
w ktorym to dokladnie miejscu jest
i czy w 14tyg bylo by tak widoczne?
Ostatnia edycja:
no ja widze na 1 zdj miedzy nozkami...widze kreche
ja mam iphone i powieksza mi zdj kilka razy...na komp moze byc mniej widoczne
ale uwazam ze nie ma sie co nakrecac ;-) spokojnie czekaj do nast.usg a teraz ciesz sie ze dzidzia zdrowiutka

ale uwazam ze nie ma sie co nakrecac ;-) spokojnie czekaj do nast.usg a teraz ciesz sie ze dzidzia zdrowiutka
aneczka tu moja historia...45 sekunda...ta blondynka w masce i poźniej na koncu to ja Uwaga! TVN - Reportaże - SMS-y zamienione na szpitalny oddział
poza tym dzis tez sie dowiedziałam od naszego profesora który wyleczył Kubusia ze Fundacja Tvn na 10 lecie chce z nami znowu nakrecic mały reportaż...czyli o sukcesach oddziału....oddziału na którym dzieci zywione pozajelitowo wyszły na prosta droge...poprosił mnie o występ a ze nie mogłam mu odmówić ( choc bardzo chciałam :-( ) to zgodziłam się....nie wiem kiedy beda krecić TVN UWAGA ale Was powiadomie i zobaczycie Kubusia i mnie jak teraz wygladamy..Kubus jest pierwszym dzieckiem który wyzdrowiał na oddziale...inne dzieci do tej pory musza byc karmione pozajelitowo
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Jestem po lekarzu... Kubuś dostał espumisan bo mawzdety brzuch i przez to wymiotuje ale ja i tak się boje
joluś wszytsko bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!! nie martw sie kochana

beatko - jakie piękne zdjecia...jejciu,,,,to jest niesamowite...no to ja sie melduje po usg
z dzidzia wszystko ok
zadnych wad wyglada na zdrowe
mierzy 12cm
i jest mlodsze o 3 dni wg OM
plci nie znam
nie chciala mi powiedziec
bo powiedziala ze tam sie teraz wszystko formuje i nic nie widac
wiec trzeba czekac jeszcze 3 tygodnie
![]()
super wiadomosc ze dzidziulek zdrowy!!!! ze zdjecia wyczuwam ze to hanusia...taka delikatna sie zdaje
ale nie probuje nawet dopatrywac sie płci bo mysle ze to jak pisanie palcem po wodzie...stawiam jednak niezmiennie na girl!
joluś zyje- przezylamAgatko zyjesz po dentyscie ?![]()

ciekawe co u Jagienki
czy ona brala laptop do szpitala?
kurcze nic nie wiadomo co z malutka
tez o nich myle!!!! z moze ktoras z dziewczyn ma do niej tel????
Podziel się: