reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczko on tyle robi kupy ze musiałabym mu chyba jakaś marchwianke zrobić no ale jak ma wzdety brzuch to znowu kółko się zamyka

reklama
Oooo na 1 zdjęciu widzę o co chodziło z tym guzkiem bo ja na drugim widziałam raczke a na tym pierwszym Beatko przyblizylam maksymalnie zdj i ja tam widzę cipunie:-) na środku jak byk jest kreska:-) a to ze wystaje to dlatego ze w tym czasie narządy rodne bardziej wiszą nawet u dziewczynek a potem się chowają

dalam zdjecie na strone ang gdzie technicy probuja stwierdzic,
i tam nie ma guzka
tam jest albo paluszki tak jak Aneczka i Bershka napisla
lub nozka w ruchu dlatego tak niewidocznie

Bershka no to mnie z ta cipuszka zszkowalas
w ktorym to dokladnie miejscu jest
i czy w 14tyg bylo by tak widoczne?

Ostatnia edycja:
no ja widze na 1 zdj miedzy nozkami...widze kreche :-D ja mam iphone i powieksza mi zdj kilka razy...na komp moze byc mniej widoczne
ale uwazam ze nie ma sie co nakrecac ;-) spokojnie czekaj do nast.usg a teraz ciesz sie ze dzidzia zdrowiutka

no nakrecac sie nie nakrecam spokojnie
a to ze zdrowa to sie bardzo ciesze
dzieki ze komentarz do zdjecia

ciekawe co u Jagienki
czy ona brala laptop do szpitala?
kurcze nic nie wiadomo co z malutka

poza tym dzis tez sie dowiedziałam od naszego profesora który wyleczył Kubusia ze Fundacja Tvn na 10 lecie chce z nami znowu nakrecic mały reportaż...czyli o sukcesach oddziału....oddziału na którym dzieci zywione pozajelitowo wyszły na prosta droge...poprosił mnie o występ a ze nie mogłam mu odmówić ( choc bardzo chciałam :-( ) to zgodziłam się....nie wiem kiedy beda krecić TVN UWAGA ale Was powiadomie i zobaczycie Kubusia i mnie jak teraz wygladamy..Kubus jest pierwszym dzieckiem który wyzdrowiał na oddziale...inne dzieci do tej pory musza byc karmione pozajelitowo

reklama
Jestem po lekarzu... Kubuś dostał espumisan bo mawzdety brzuch i przez to wymiotuje ale ja i tak się boje
joluś wszytsko bedzie dobrze zobaczysz!!!!!!! nie martw sie kochana:tak:

no to ja sie melduje po usg
z dzidzia wszystko ok
zadnych wad wyglada na zdrowe
mierzy 12cm
i jest mlodsze o 3 dni wg OM
plci nie znam
nie chciala mi powiedziec
bo powiedziala ze tam sie teraz wszystko formuje i nic nie widac
wiec trzeba czekac jeszcze 3 tygodnie

:tak:
beatko - jakie piękne zdjecia...jejciu,,,,to jest niesamowite...
super wiadomosc ze dzidziulek zdrowy!!!! ze zdjecia wyczuwam ze to hanusia...taka delikatna sie zdaje:)))))
ale nie probuje nawet dopatrywac sie płci bo mysle ze to jak pisanie palcem po wodzie...stawiam jednak niezmiennie na girl!

Agatko zyjesz po dentyscie ?:happy2:
joluś zyje- przezylam:-D:-Dale nie zaczelismy dziś reperacji...zrobilam natomiast przeglad paszczy i juz wiem ile bedzie roboty mimo ze zeby na pierwszy rzut oka wygladają na zdrowe...jednak jest pare kropek i kropeczek no i jeden najwaznijeszy ząb do leczenia kanalowego. jednak lekarz takie pozytywne emocje we mnie wzbudzil ze mysle ze dam rade!!!!

ciekawe co u Jagienki
czy ona brala laptop do szpitala?
kurcze nic nie wiadomo co z malutka
tez o nich myle!!!! z moze ktoras z dziewczyn ma do niej tel????

Do góry