reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczyny
u nas "psia" pogoda- kurcze ile jeszcze tak bedzie...masakra...u nas nad ranem burze i lalo ...teraz szaro i wciąz pada...ani wyjsc ani nic ze sobą robic!!!!!!
burza.gif

Laski jasne ze wypije za was drinki i drineczki:))))))
pub.gif

badz dobrej mysli- trzymamy kciuki za piatkowe badanie!!!!!!

beatko-a jak twoje samopoczucie?????
no i jak sie czuje reszta kobietek z brzuszkiem?

czarodziejka dzieki tylko ostatnio znow zaczelo mnie mdlic

dzwonilam dzis do mojej ginekolog co mi planowala baby
i mam usg za tydzien w srode
juz sie nie moge doczekac
mam nadzieje ze male bedzie wspolpracowac
jak nie to nastepne usg 8 wrzesnia panstwowe

Jagienko super ,że się pojawiłaś. Martwiłyśmy sie tu o Was. Trzymam kciuki za maleńką i piątkowe badanie &&&&&&&&&&&&&&&&
Beatko no ciekawe czy dzidzia pokaże co tam widać między nogami. Mam nadzieję ,że tak i będziesz już spokojniejsza.
Ja mam wizytę 3go i potem chyba 6go usg to z przeziernością itd. Mam nadzieję ,że wszystko tam się poprawi z tym przyklejaniem kosmówki.

2sweet sa duze szanse i to na chlopczyka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aaa to REWELACJA :)))))))))))

jak powiedzcie mi dziewczyny, czy od razu wiedzialyscie ze jestescie w ciazy? czy to sie czuje podswiadomie? czy jednak trzeba wypatrywac objawow i zrobic test? bo ja nie wiem jak ja wytrzymam te 2 tygodnie teraz aby test zrobic :p
i czy warto od razu brac jakies tabletki witaminkowe, juz teraz zwrocic uwage na diete itd?

2sweet ja czulam odrazu ze jestem
bo 3 dni po O co dziwne piersi mi urosly
pozatym jakos inaczej sie czulam

Bershka tydzien temu mialam usg i dzidzia zdrowa
pozatym nie moze byc inaczej ;-)

reklama
dzieki Bersha teraz najwazniejsze zeby sie pokazala

ale mam dzis obawy co do mojej O
bo wyczytalam ze O wystepuje jak jest spadek tempki
sprawdzice jeszcze raz z mojego wykresu
kiedy u mnie byla O
dodam ze test O pozytywny wyszedl dopiero 13 dc wieczorem