reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaczęłam sie zastanawiać kiedy mnie to dopadnie bo niestety jestem w grupie ryzyka :-( Moja mama miała nowotwór piersi. Przyszła refleksja , rozmyślania o życiu.
Zmień sposób myślenia, bo zakodujesz sobie w podświadomości tę chorobę. Trzeba nastawić się do życia pozytywnie. Wiem że czasem trudno bo życie bywa okrutne, ale starać się i nie zamartwiać. Negatywne myśli przyciągają choróbska :)

reklama
Kinga test sobie zrób może akurat będzie coś widać w tych dniach a jak odczucia?
Ja w ciąży nie piłam nawet lampki , tylko na sam koniec ciąży jak miałam mega anemię to pare razy się skusiłam na pół lampki czerwonego winka a i tak miałam potem wyrzuty sumienia
sorry2.gif
pierwszy test owu zrobiłam w sobotę ale nic nie było widać... wczoraj pojawił się cień no i zobaczę dziś co bedzie.. wychodzi na to że owu przedemną jeszcze. Narazie nic nie czuję nawet wogóle jajcory nie kują nic... wiec nie wiem.
trzeba działać do puki owu nie ma.
późno coś u mnie ta owu :huh: ciekawe czy wogóle bedzie...

pozdrawiam

Kinga i super trzymam za II w tym cyklu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aneczka a jak ty sie masz, myslisz caly czas kto tam mieszka bo ja to strasznie myslalam

no i gdzie monico

Jagienka ile Laura wazyla ok 20tc bo moja w 21tc wazyla 375g i zastanawiam sie czy to duzo
bo norma to ok 320g ciekawe czy mam szanse na male dziecko

Witam!
No właśnie gdzie się Monico podziewa?Miała problemy z tym CRP i moze jednak ją położyli do szpitala? Mam nadzieję ,że wszystko dobrze u niej.
Beatka ja ciągle dumam i gdyby nie to ,że z kasą krucho w tym miesiącu to na pewno poszłabym gdzieś na dodatkowe usg:sorry: Tylko ,że to minimum 150 zł kosztuje. Juz tak bym chciała wiedzieć...
Kinga no to trzymam kciuki za II

witam wszystkich :-)
mam takie pytanko bo ostatnio pisalam ze robilam te testy owulacyjne i ze zaden nie wyszedl pozytywy (uzywam te clearblue) ale uprawialm seks mimo to tak mniej wiecej do 12 dnia cylku bo ostatnio owulacje mialam 14 dnia i czy jest mozliwosc ze testy mogly zle wyjsc?? bo miesiaczki nie mam juz 4 dni:tak:

reklama
Do góry