Zmień sposób myślenia, bo zakodujesz sobie w podświadomości tę chorobę. Trzeba nastawić się do życia pozytywnie. Wiem że czasem trudno bo życie bywa okrutne, ale starać się i nie zamartwiać. Negatywne myśli przyciągają choróbskaZaczęłam sie zastanawiać kiedy mnie to dopadnie bo niestety jestem w grupie ryzyka :-( Moja mama miała nowotwór piersi. Przyszła refleksja , rozmyślania o życiu.
reklama
K
Kinga85
Gość
pierwszy test owu zrobiłam w sobotę ale nic nie było widać... wczoraj pojawił się cień no i zobaczę dziś co bedzie.. wychodzi na to że owu przedemną jeszcze. Narazie nic nie czuję nawet wogóle jajcory nie kują nic... wiec nie wiem.Kinga test sobie zrób może akurat będzie coś widać w tych dniach a jak odczucia?
Ja w ciąży nie piłam nawet lampki , tylko na sam koniec ciąży jak miałam mega anemię to pare razy się skusiłam na pół lampki czerwonego winka a i tak miałam potem wyrzuty sumienia![]()
trzeba działać do puki owu nie ma.
późno coś u mnie ta owu

pozdrawiam
K
Kinga85
Gość
dziś zrobiłam trzeci ostatni test owu. kreski już widoczne ładnie są. Owu wiec bedzie już niedługo pewnie. Działamy dziś!

Kinga i super trzymam za II w tym cyklu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczka a jak ty sie masz, myslisz caly czas kto tam mieszka bo ja to strasznie myslalam
no i gdzie monico
Jagienka ile Laura wazyla ok 20tc bo moja w 21tc wazyla 375g i zastanawiam sie czy to duzo
bo norma to ok 320g ciekawe czy mam szanse na male dziecko
Aneczka a jak ty sie masz, myslisz caly czas kto tam mieszka bo ja to strasznie myslalam
no i gdzie monico
Jagienka ile Laura wazyla ok 20tc bo moja w 21tc wazyla 375g i zastanawiam sie czy to duzo
Jagienka29
Fanka BB :)
Moja niunia w 21 tc ważyła 388g więc podobnie

AneczkaK
mama bambulinkow
Witam!
No właśnie gdzie się Monico podziewa?Miała problemy z tym CRP i moze jednak ją położyli do szpitala? Mam nadzieję ,że wszystko dobrze u niej.
Beatka ja ciągle dumam i gdyby nie to ,że z kasą krucho w tym miesiącu to na pewno poszłabym gdzieś na dodatkowe usg
Tylko ,że to minimum 150 zł kosztuje. Juz tak bym chciała wiedzieć...
Kinga no to trzymam kciuki za II
No właśnie gdzie się Monico podziewa?Miała problemy z tym CRP i moze jednak ją położyli do szpitala? Mam nadzieję ,że wszystko dobrze u niej.
Beatka ja ciągle dumam i gdyby nie to ,że z kasą krucho w tym miesiącu to na pewno poszłabym gdzieś na dodatkowe usg

Kinga no to trzymam kciuki za II
witam wszystkich :-)
mam takie pytanko bo ostatnio pisalam ze robilam te testy owulacyjne i ze zaden nie wyszedl pozytywy (uzywam te clearblue) ale uprawialm seks mimo to tak mniej wiecej do 12 dnia cylku bo ostatnio owulacje mialam 14 dnia i czy jest mozliwosc ze testy mogly zle wyjsc?? bo miesiaczki nie mam juz 4 dni
mam takie pytanko bo ostatnio pisalam ze robilam te testy owulacyjne i ze zaden nie wyszedl pozytywy (uzywam te clearblue) ale uprawialm seks mimo to tak mniej wiecej do 12 dnia cylku bo ostatnio owulacje mialam 14 dnia i czy jest mozliwosc ze testy mogly zle wyjsc?? bo miesiaczki nie mam juz 4 dni

reklama
Podziel się: