reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czarodziejka udanego wypoczynku i poopalaj sie za mnie :-)

Jagienko jak dzis malutka no i jak u ciebie ?

wiecie ze ja juz nie daje rady sie golic na dole
chyba bede miala znow duze dziecko :-(
i ciezki porod przez to
bo brzuch z dnia na dzien coraz wiekszy
a liczylam na malenstwo

reklama
hejka

czarodziejko odpoczywaj w cieplutkim sloneczku

annagrzymnis, tez bym nie lekcewazyla jesli jeszcze raz pojawia sie brazowe uplawy, jak nie to poczekaj do wtorku, a moze byl to planowy dzien miesiaczki kolejnej??
lepiej rozlozyć sprzatanie na raty,

Beata nie martw sie dziewczynki zazwyczaj i tak są mniejsze :) pewnie będziesz miała córeczkę nie dużą nie mała a w sam raz:) ja miałam Nadie malutka 2830 i zero brzucha;/(dopiero pod koniec duzy brzuch a male dziecko) a moja koleżanka corke 3160 a brzuch miała duży jak by miała trojkę.
Zresztą na córeczkę brzuch jest taki trochę grubaski ;p po tym idzie poznać ze dziewczynka :)Zobacz załącznik 391618

Ostatnia edycja:
na razie w porządku, nic więcej nie było, więc poczekam do wtorku. Monico no właśnie liczyłam i to nie jest dzień mojej planowanej miesiączki (dopiero za tydzień). A z tym sprzątaniem to faktycznie byłam niemądra, ostatni raz tak wariowałam, nie wiem co mnie wzięło. Już sobie odpuszczam i tak jak mówisz lepiej na raty, po malutku.

daria no rzeczywiscie maly brzuszek mialas
i Nadia malutka byla
ja marze zeby chociaz nie wiecej niz 3500kg wazyla

a tu brzus troszke z zartem z dzis 23tc

Beatko,śliczny brzuszek :tak: i nie martw się na zapas,jego wielkość nie zawsze świadczy o wielkości dzidziusia,chociaż ja miałam taki w 31 tc :-p wklejam ci mojego brzucholka z 31 tc (biała bluzka) i na dwa dni przed porodem ;-)

Moja niunia od tamtej nocy niespokojna,stres wychodzi :-( a ja zachodzę w głowę czy iść jutro do szpitala na kontrolę...boję się że wymyślą coś gorszego...:unsure: czy może poczekać do końca 6 tygodni i wtedy uderzyć jak gdyby nigdy nic do gina :baffled:

Czarodziejko-dobrej zabawy!!

Załączniki

• DSC00786.JPG
    DSC00786.JPG
    44,6 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0904.JPG
    IMG_0904.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny piękne te Wasze brzuchy :-)

czarodziejka udanego słonecznego pobytu i wypoczywaj kobieto ile się da :-)

My dziś z chłopcami byliśmy w zoo póki jeszcze ładna słoneczna pogoda była

hej
Beatko , sliczny brzuszek i według mnie wydaje się faktycznie spory, ale wielkośc brzucha nie świadczy o wielkości dziecka, wiec nie musisz sie obawiac, a dziewczynki z reguły rodzą się mniejsze, chociaż zdarzaja się wyjątki:rofl2:

reklama
Hej!
Sliczne brzuszki. Beatko nie martw sie na zapas, bo dziewczynki zwykle mniejsze sa a brzuch to glownie wody plodowe wiec dobrze,ze duzy bo dzidzia ma lepiej i bezpieczniej
Ja nie dalam rady i w srode zapisalam sie na prywatne usg na 14ta. Oby dzidzia sie dobrze ulozyla:rofl2:

Do góry