reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przeczytałam jeszcze jedną rzecz na jednym z forum o becie "aby być pewnym to badanie należy zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Jeśli jednak nie chcesz czekać, bo można spróbować 12 dni po owulacji, jeśli jest ciaża to już wtedy betaHCG powinna być we krwi, ale wtedy wynik negatywny na 100% nie oznacza braku ciąży, bo do zaplodnienia mogło dojść nieco później, a beta jest wykrywana we krwi około 12 dni od zapłodnienia"

czy to możliwe aby u mnie jeszcze nie było tych 12dni OD ZAPŁODNIENIA??? chyba nie,co???

Kurde,bo naprawdę mi się nie zgadza..poza tym..czy ja mam teraz śluz płodny??? SKĄD??!!! Normalnie mnie zalewa,już od kilku dni,a dziś to masakra..biegam do wc bo wrażenie że @, no i szyjki nie mogłam sięgnąć..nie wiem czy miękka czy twarda..tylko czuję że jest ogromnie mięciutko

Nic już nie rozumiem...jedynie to że jestem załamana, że nie dzidzia i że coś sie ze mną dzieje nieteges

reklama
Kasiu moja koleżanka ta co zaszla w ciąże z wkładką, mówi że na ciąże szyjaka jest miekka i nisko czyli można ją wymacać i czuć że jest zamknięta. Ja tam nie wiem, w kazdym bądz razie troszkę wyluzuj, bo może jesteś w ciąży albo psychika płata Ci figle.

Kasiu znam to dobrze, w sierpniu tak sie nakręciłam że byłam pewna na 100% że się udało a tu lipa. Dlatego teraz sobie odpuszcze, S przywiezie mi pare testów ciążowych więc zrobie pewnie kilka, tak dla checy. Ale powiem że na sukces nie liczę ,tylko na cud.

Ja zaraz oszaleję...właśnie idę się kąpać..i po macanku "odkryłam" zupelnie sytuacje na odwrót niż pare godzin temu...szyjka prawie nisko,mogę ją dotknąć i twarda,nich to gęś kopnie, wcześniej nie mogłam jej dosięgnąć, przecież nie może tak skakać!!! chyba sie na tym nie znam

Beatko,ja się starałam nienakręcać..teraz po prostu bardzo się boję że coś ze mną jest nie tak..to już ponad rok starań,mocnych starań. Nie karmiłam piersią, tylko miesiąć odciągałam pokarm,więc płodność powinna już dawno wrócić..

Kasiu spokojnie- jedna noge weż na krzesło, albo kucnij i się tam wymacaj. Jak jest nisko i możesz ja wybadać, jest ok- zobacz czy jest otwarta czy zamknięta.

reklama
Kasieńka, nie wiem co napisać, bo fakt i sytuacja jest niezwykła ani @, ani II, więc mysle,że trzeba sie wyciszyć i czekac co pokarze czas, ale najważniejsze to musisz sie wyciszyć i realnie pomyśleć, i albo dojdziesz dlaczego @ się spóźnia, albo zobaczysz te upragnione II kreseczki :blink: co do szyjki to ja nie udziele rad, bo się na tym nie znam :tak: czyli nadam trzymam kciuki bo jest szansa na sukces :sorry2::rofl2:

dobrej nocki dziewczynki

Do góry