kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Przeczytałam jeszcze jedną rzecz na jednym z forum o becie "aby być pewnym to badanie należy zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Jeśli jednak nie chcesz czekać, bo można spróbować 12 dni po owulacji, jeśli jest ciaża to już wtedy betaHCG powinna być we krwi, ale wtedy wynik negatywny na 100% nie oznacza braku ciąży, bo do zaplodnienia mogło dojść nieco później, a beta jest wykrywana we krwi około 12 dni od zapłodnienia"
czy to możliwe aby u mnie jeszcze nie było tych 12dni OD ZAPŁODNIENIA??? chyba nie,co???
Kurde,bo naprawdę mi się nie zgadza..poza tym..czy ja mam teraz śluz płodny??? SKĄD??!!! Normalnie mnie zalewa,już od kilku dni,a dziś to masakra..biegam do wc bo wrażenie że @, no i szyjki nie mogłam sięgnąć..nie wiem czy miękka czy twarda..tylko czuję że jest ogromnie mięciutko
Nic już nie rozumiem...jedynie to że jestem załamana, że nie dzidzia i że coś sie ze mną dzieje nieteges
czy to możliwe aby u mnie jeszcze nie było tych 12dni OD ZAPŁODNIENIA??? chyba nie,co???
Kurde,bo naprawdę mi się nie zgadza..poza tym..czy ja mam teraz śluz płodny??? SKĄD??!!! Normalnie mnie zalewa,już od kilku dni,a dziś to masakra..biegam do wc bo wrażenie że @, no i szyjki nie mogłam sięgnąć..nie wiem czy miękka czy twarda..tylko czuję że jest ogromnie mięciutko
Nic już nie rozumiem...jedynie to że jestem załamana, że nie dzidzia i że coś sie ze mną dzieje nieteges