reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dobrze że mamy tą nadzieję, przynajmniej jest sie czego trzymać :-) to Kasia, kciuki sciskam nadal za sukces II kresek i życzę powrotu do zdrówka :tak:

spokojnej nocki i dobranoc:rofl2:

Dzieńdoberek, melduje sie. W poniedziałek jak nic się nie zmieni mam wizytę u gin (jakiś nowy,nie znam,ale na NFZ,nie wiem czy mają USG,okaże się)
-------------------------------------------------------------
dopisek-chyba zaczyna sie wyjaśniać wszystko i wracać do normy..właśnie zauważyłam plamienie :(

:( na razie w środku..ale pewnie dziś się rozkręci, szkoda, a już liczyłam że może jakiś cud się zdarzy w moim wykresiku:dry:

Kasiu nie martw sie! Jak nawet @ przyjdzie to przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i w nowym cyklu rozpoczniesz nowe staranka:tak:.No bo przeciez to sama przyjemnosc hihhihi:-)
Wiem, ze latwo sie mowi:sorry2:ale lepsze to niz niepewnosc.Tylko ta Twoja tempka?:baffled:na dniach wszystko Ci sie zapewne wyjasni.

Kasia_2005, czyli jakiś postęp, najgorsza to ta niepewność, dopóki nie ma @ jest jakaś szansa, a jak @ przyjdzie to przynajmniej bliżej do kolejnych staranek :tak:

miłego dnia :happy:

Beata2710 za 36 dni oj bedzie sie u Ciebie dzialo:)
eliczku24 a jak Ty sie czujesz? Nadal wymioty?
jarzebinka a co tam u Ciebie slychac?
Pozdrawiam i zycze milego dzionka !!!

Witajcie staraczki
Kasia - przykro mi bardzo no ale przynajmniej wiesz na czym stoisz

jak tam po tlustym czwartku??
ja mam ogromna ochote na smazona kielbase z cebulka ;-)
pozdrawiam was goraco

reklama
No niestety, plamienia się rozkręcają w lekkie krawienie..wiec już WSZYSTKO JASNE.
Medio to nie takie proste,nie martwić się, bo naprawdę zaczynam się martwić, że mam jakieś kłopoty..ten cykl był totalnie dziwny,faza luterelna 21dni?Poprzedni cykl bezowulacyjny..myślę, że czas najwyższy zacząć robić badania, bo to już ponad rok starań.
Na poniedziałek mam gina umówionego, niestety,na nfz tylko w pon. przyjmuje,nie wiem czy nie bedzie @,ale chce aby mi dał skierowanie na badania,aby zrobić je w tym cyklu.Mam nadzieję, że to nie za późno jak pójdę w pon (4dc)
Może jakiś monitoring (choć wątpię aby na nfz mieli tam jakieś usg :(
Wiecie może co powinnam zrobić? Jakie badania? I czy NFZ refunduje?(krucho z pieniążkami niestety i nie mogę sobie pozwolić na pryw.wizytę i badania,wcześniej tylko prywatnie chodziłam)

Kasiuzaczynają się smaczki, a ulżyj sobie i smacznego na kiełbaskę, mniam mniam

Beatkojak tak dalej u mnie pójdzie to i Ty mnie przegonisz..bo chyba ze starej ekipy to tylko ja zostałam :( (Ty się nie zaliczas do "zostawania" bo to zrozumiałe,skoro brak dawcy..no ale jak się tylko zjawi..to też mnie przegonisz

Do góry