reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie staraczki i nie tylko :)
Wesolych Walentynek:))

Ja dzis ( zreszta jak zwykle) pewnie pojde szybciutko spac
A dokladnie za miesiac mam umowione usg genetyczne
poogladam sobie wtedy mojego dzidziusia !!!

Zarazajcie sie ode mnie !!! Oddam z checia mdlosci i inne uroki ;-)
Pozdrowionka

Cześć Dziewczyny!
Mnie od rana chłopaki zaatakowały walentynkowymi słodyczami i buziakami.
Wszystkim życzę romantycznych walentynek a przede wszystkim owocnych:tak:

Miłego wieczorku:-)

Kobietki jutro o 11.00 godzina prawdy. Idę na USG. Trzymajcie kciukaski, żeby wszystko było dobrze

Dorotko,trzymam kciukaski za USG, niech Ci się przecudna,zdrowiutka fasoleczka ukaże

Moj mężulo pięknie pomyślał dziś o święcie (mimo że nie obchodzimy) dostałam kwiatki, śliczne,wiosenne..i teraz pięknie mi pachnie (nawet czuję przez ten katar)
Miłego wieczorka..ja musze poczekać trochę, do północy przynajmniej bo mężulo pojechał na próbę

Cześć laseczki

Witam w WALENTYNKI

Dorotko będzie dobrze.

Kasiu, K_asiu witajcie laseczki.

Eliczku jak tam nudności?

Medio, Jarzębinko do dzieła.........hahaha........

witam :-)
Dorotka, wszystko będzie dobrze :-D:tak:

Beatka, tak do dzieła, :tak: ja właśnie w zeszłym tygodniu odebrałam wyniki od gina, teraz wszystko jest OK, jeszcze zostało mi dokończenie sprawy moich nieszczęsnych nerek, dzisiaj idę do lekarza onkologa, i zobaczymy co powie specjalista ( co do nerek i wątroby) i mały kroczkami zbliżamy się do .............. :tak:

miłego dnia życzę !!! a już za chwilę weekend :rofl2:

Cześć laseczki

Jarzębinko życzę ci żeby wszystko było dobrze z nerkami.

Dorotko kciuki zaciśnięte.

Witaj Medio.

wizyta zaliczona, tomografia komputerowa na 5 marca, po 8-10 dniach wynik i 18.03 znowu z wynikami do lekarza, i się okarze co dalej :-:)tak:a u nas nawt posypało takim "styropianowym" śniegiem, a wiało przy tym niemiłosiernie i było nieprzyjemnie

miłego popołudnia :laugh2:

reklama
Do góry