Hej Dziewczyny Witam "stare" i "nowe" staraczki:-)
Ile dziś nowych wiadomości do wczoraj byłam przekonana, że wszystko wiem a dziś już nic nie wiem...Mój M się pyta po co ja to wszystko czytam skoro juz wszystko wiem, a ja na to że co chwilę coś nowego no i wykrakałam

Piranha jakbys mogła wytłumaczyć jeszcze raz dlaczego więcej jak 3 dni zwiększa szansę na chłopca? I jak zlikwidować śluz płodny? Już sama nie wiem co mam brać co mój M ma brać:-(
Piranha jeżeli ja bym brała wit.C,Cytrynian ten co Ty 2 tabletki,sok z żurawiny, globulki, sylk i wit.B-100, a mój M FertilMan, kwas foliowy, wit.C i Neomag forte oraz wit.B-50 to będzie dobrze? A jeżeli chodzi o współżycie to mogłoby być codziennie(lub co 2 dni) do dnia pozytywnego testu włącznie? Przepraszam, że zarzucam Cię pytaniami, ale obiecuję że już zanotuję wszystko w grubym zeszycie tak jak któraś z koleżanek zasugerowała
Mama nie wiem czemu ale mam przekonanie, że się udało:-)
Kosmo rozumiem Cię w 100%, ale wierzę że nosisz córeczkę pod serduchem zrobiłaś bardzo dużo i nic nie możesz sobie zarzucić!Dziewczynka będzie!
Nie wiem, która z Was pisała o becie, ale też słyszałam taką teorię, że przy dziewczynkach jest wyższa.