reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam jeszcze pytank taki ładny suwaczek owulacyjny bym sobie wstawiła ale nie wiem skąd ????;-)

Biore sie za lekture od początku waszego wątku :-):-):-)
Pozdrawiam cieplutko i bardzo dziekuje za miłe przyjecie na waszym wątku:-)

reklama
Beata2710 bardzo Ci dziekuje za link do suwaczków
już wstawilam sobie jeden ale sie nie wyswietla musze troche nad tym popracować ;-) o chyba cosik sie zmieniło bo widze suwaczek:baffled:
Witam z rana :-)

Dziendoberek!
Stokrotaka76 witam serdecznie na forum i zycze udanego celowania w corcie. Ja tez marze o coreczce.;-)Ja rowniez musialam meza namowic na drugie dziecko, nie przejmuj sie tym, tacy sa faceci. Teraz ja juz kilka razy nie udalo sie mi zajsc w ciaze, probujemy od listopada, to widze, ze coraz bardziej mu zalezy i mocniej pragnie drugiego dziecka.:tak:
Beatko jak tam wiesci od meza?

Kochane, ja nadal czekam na @.:confused:No mysle, ze dzis przyjdzie jak nic:tak:.Tempka dzis minimalnie w gore 36,8.:sorry2:Zakrecony ten cykl jak nic.:shocked2:
Kasia2005 moj cykl tez jakis dziwny, pamietam Twoj poprzedni, czekam na te @ jak nie wiem - co chwile wydaje mi sie, ze przyszla, a tu nic. Ale do jutra powinna sie pojawic jak nic.Znowu czekanie.

:happy2:Udanego weekendu wam zycze! :-)
Ja zaraz ide robic obiadek dla chlopakow, no i posprzatam troche.
Anka34 pozdrawiam, buziaczkow 102!;-)

Stokrotka jeśli chodzi o termometr to powiedz w aptece, ze potrzebujesz owulacyjny. Są rtęciowe owulacyjne i elektryczne owulacyjne. Nie istotne który wybierzesz, ważne żeby miał odpowiednią dokładność. Przy mierzeniu nie wystarczy wiedzieć, ze temp jest 36.6, ale musisz wiedzieć czy jest np. 36.62.
Medio, Kasiu czekamy z wami na wyniki staranek
Anka coś cię nie widać.
Beatko witaj

Dzieńdoberek dziewczyny,
ale pogoda paskudna,fuj..tak niskiego cisnienia to jeszcze nie widziałam na naszym barometrze. No i zapowiadają podobno ogromna wichurę u nas na pomorzu..buuu...jak ja tego nie lubię.
Z mężulem zrobiliśmy troche porządków..teraz odpoczynek z kawką bo mały jeszcze śpi..a potem wybiorę sie do sklepu po zakupy na jakiś obiadek..naszla mnie zachciewajka na gołąbki.

Dorotkojak pięknie się kwadraciki na suwaczku przemieszczają,ale ten czas leci. A jak mdłości?cosik lepiej?

Beatko
i?????

Mediomoże jednak nie doczekasz się @ :))

Witaj Stokrotkowśród mamuś synusiowych :)

Cześć laseczki
S napisał na mi meila- był wczoraj u lekarza i badało go 2 jakiś specjalistów, prawdopodobnie to kamień wielkości 1 cm. Ma przyjść w poniedziałek jeszcze raz, ale teraz nie wiem czy na badanie czy na usunięcie. Mam nadzieję że ten kamień to ostateczna diagnoza i w poniedziałek to potwierdzą. Zastanawiam się tylko nad jednym , poprzedni lekarz podał inne wymiary tego jak to określił- guza. Mam nadzieje że teraz dobrze go zbadali, ale i tak jestem teraz o wiele spokojniejsza.

Medio a może @ nie przyjdzie ??????

Kasiu, Dorotko, Aniu, Eliczku, Stokrotko miłego dnia.

reklama
Cześć laseczki
S napisał na mi meila- był wczoraj u lekarza i badało go 2 jakiś specjalistów, prawdopodobnie to kamień wielkości 1 cm Mam nadzieje że teraz dobrze go zbadali, ale i tak jestem teraz o wiele spokojniejsza.

i to są całkiem dobre wiadomości, bo jeżeli faktycznie to tylko kamień, to po strachu, pewnie usuną i juz będzie OK :-) ja mam 4 mm, wchyba w lewej nerce i zobaczymy, po tomografi komputerowej czy bede usuwać czy poczekam aż"urodzę", ale wyniki w połowie marca ( badanie 5 marca) :-)

Beatka, głowa góry, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej :happy2:

miłego wieczorku :cool2:

Do góry