reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem...w przedszkolu radosci nie było końca-dzieci się tak cieszyły ,że mogli się pobawić z rodzicami ...bieganie,kulanie i ubaw po pachy:)a potem soczek i ciastka:)

Pirania no widzisz ,a mi w labo powiedziały babki ,że nie trzeba być na czczo..tylko z tym współzyciem pamiętać i z wysiłkiem..jak przyszłam na badanie to kazały chwilę odsapnąć i pobrały krew i tyle...

Aneczka dzięki.;)
wiesz,póki co sie nie matrwię bo jak patrzę na wykres ciążowy z Dominikiem to miałam tak jak teraz od 8dpo skok i spadek skok i spadek i tak 5 dni a potem test i II więc czekam i wierzę ,że jutro bedzie 37...
no i &&&&&&&&&&&&&,żeby do 19 Nina była już z Wami!! z nami ;)))

Patrysia* no i co tam wypatrzyłas dla Niuni??

cos to jeszcze miałam pisać ,ale skleroza....

reklama
bettsie, strasznie miło usłyszeć coś takiego, dzięki kochana! Zobacz jak było w moim ostatnim szczęśliwym cyklu Obserwacja cyklu - enpr.pl - tempka zaczęła mi rosnąć jeszcze przed owulką, owulacja była w 18 dc (30 września) wieczorem.

Aneczko, dzięki za sobotnie kciuki!!! Ty mieszkasz na morzem? Ja po prostu KOCHAM morze, w siódmym niebie bym była jakbym mieszkała w jakiejś nadmorskiej miejscowości! :-) Jeszcze 2 tygodnie z małym hakiem i przytulisz nareszcie Ninkę do siebie!

Piranha - fajny masz ten cykl :) już się napatrzyłam .... może mój też taki będzie
myślisz że wziąć rano dhupaston czy wieczorem dopiero ??

Ooo spodobało mi się Natan Nataniel a M już kręci nosem...

MAMA tego typu bym chciała leżaczek

FISHER PRICE LEZACZEK Z AKWARIUM RAINFOREST K2564 (2068754817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

taka mate

DUŻA KOLOROWA BAJKOWA MATA ALA KOJEC CHRZEST 368A (2047756271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i takie cuś do zasypiania

Pozytywka Projektor gwiazdka Fisher Price NOWA (2075490199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ogólnie chciałabym używki...

A taki wózio za małe pieniązki odkupuje od kumpeli(ale to w maju tak dopiero ale juz gadałyśmy na ten temat)

4de003fded42b7e188b6249431c67c7832279.jpg

Mama, Twój wykres naprawdę wygląda bardzo ładnie i ciążowo, przecież nawet po implantacji normalne są skoki tempki raz w górę a raz w dół, ja mocno wierzę, że zobaczysz w sobotę rano 2 piękne kreski na teście!
t2008.gif
Co do prolaktyny to faktycznie dziwne, że nie kazano Ci być na czczo, poniżej kolejny cytat:

W celu uzyskania jak najbardziej rzetelnych wyników prolaktynę należy oznaczać na czczo lub przynajmniej 3 godziny po posiłku i po kilkuminutowym odpoczynku.
Poziom prolaktyny jest względnie stały w cyklu miesiączkowym, lecz ulega zmianom w cyklu dobowym i jest wyższy nocą w porze snu. Stężenie prolaktyny podnosi się podczas stresu, w czasie urazu, po posiłku oraz w ciąży. Wynik mogą podwyższać zarówno menstruacja, jak i owulacja. Poziom prolaktyny może również podwyższyć współżycie oraz badanie piersi, z których należy zrezygnować przynajmniej na 3 dni przed planowanym badaniem.

Piranho a co powiesz o miom wykresie?? Wczoraj miałam pozytywny test owu a ginka powiedziała, że owu będzie 13-14 dc. Co sądzisz patrząc na moje tempki bo ja się jeszcze kompletnie an tym nie znam... :/

Betsie -ja biore dupka i rano i wieczorem..

Prania mam nadzieję ,że chłopaki zawitają dzis do Ciebie ;)
oby nie zmarzli przez ta podróż...
jeden wyglada jak wkurzony Chopin;))))

reklama
Do góry