reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziendoberek!
Stokrotaka76 witam serdecznie na forum i zycze udanego celowania w corcie. Ja tez marze o coreczce.;-)Ja rowniez musialam meza namowic na drugie dziecko, nie przejmuj sie tym, tacy sa faceci. Teraz ja juz kilka razy nie udalo sie mi zajsc w ciaze, probujemy od listopada, to widze, ze coraz bardziej mu zalezy i mocniej pragnie drugiego dziecka.:tak:
Beatko jak tam wiesci od meza?

Witam wieczornie wszystkie mamusie :-)

Dziś z mężem rozmawiałam i chyba sie zgodzi wieć nie będe musiał kombinować hihihi . Narazie chodzi i myśli jak mu powiedziałam ze wyszły mi 2 kreski na teście owulacyjnym to wczoraj nawet nie chciał mnie dotknąc jak bym dzięki temu miała zajść :-D:-D:-D ale Ci faceci są dziwni
Dzis natomiast coś zaczoł bąkać ze jak by miał pewnośc ze będzie syn to by może sie zgodzil i tak gdyba ale to zawsze juz coś.
Musze teraz obserwować siebie i mierzyć temperaturke zeby uszczelić ta panienkę ale chyba z tym mi zejdzie bo mam cykle bezowulacji nawet tak myslałam zeby wrócić do lekarza który mie prowadził przed pierwszą ciąża zeby mi uregulował owulacje i może wtedy sie uda.
Zobaczy sie jak będzie narazie planuje zacząć brac kwas foliowy i temperatute mierzyć i po 3 miesiącach zacząc działać może do tego momentu zamówie męża na 1000% na dziwczynkę i sama czegoś sie dowiem o swoim organizmie :happy:

reklama
Stokrotka jeśli chodzi o termometr to powiedz w aptece, ze potrzebujesz owulacyjny. Są rtęciowe owulacyjne i elektryczne owulacyjne. Nie istotne który wybierzesz, ważne żeby miał odpowiednią dokładność. Przy mierzeniu nie wystarczy wiedzieć, ze temp jest 36.6, ale musisz wiedzieć czy jest np. 36.62.
Medio, Kasiu czekamy z wami na wyniki staranek
Anka coś cię nie widać.
Beatko witaj
Juz rozumie na tygodniu kupie taki w aptece albo zamówie na allegro dziekuje Ci bardzo

;-)Stokrotko dziękuje, będzie dobrze- trzeba być cierpliwyma a wtedy niewiadomo kiedy i okaże się że jesteśmy w ciąży.;-);-);-)

Ale jestem zmęczona, padam na twarz- wkońcu po tygodniu spokojnie będe spać.
DOBRANOC laseczki....;-)

Kasiu moja fasolka wygląda na suwaczku wkońcu jak małe dziecko hihi
Stokrotko super, ze mąż wreszcie sie skłania ku starankom
Buziaczki i dobranoc

witam sie niedzielnie!!!
a pogoda nas nie rozpieszcza, chwilka wytchnienie, poszłoby sie na spacer a na dworze ...................... brr, wieje, mrzy .....................:no:
ale w domku za to przyjemnie : dziecie śpi, chwila relaksu, ciacho, herbatka i
BB :tak::-)
Stokrotka, Medio, Beatka, Anka, Kasia i inne staraczki, to życzę tych dziewczynek :tak::-D powodzenia
miłej niedzieli :happy2::cool2::happy2:

reklama
Witajcie wieczorowa pora.
U mnie wczoraj zawitala @ i dzis juz ruszyla pelna para.
Stokrotka76 powodzenia!
Beatko cisze sie, ze u meza wszystko ok.

Do góry