Stokrotka76
Zaciekawiona BB
Dziendoberek!
Stokrotaka76 witam serdecznie na forum i zycze udanego celowania w corcie. Ja tez marze o coreczce.;-)Ja rowniez musialam meza namowic na drugie dziecko, nie przejmuj sie tym, tacy sa faceci. Teraz ja juz kilka razy nie udalo sie mi zajsc w ciaze, probujemy od listopada, to widze, ze coraz bardziej mu zalezy i mocniej pragnie drugiego dziecka.
Beatko jak tam wiesci od meza?
Witam wieczornie wszystkie mamusie :-)
Dziś z mężem rozmawiałam i chyba sie zgodzi wieć nie będe musiał kombinować hihihi . Narazie chodzi i myśli jak mu powiedziałam ze wyszły mi 2 kreski na teście owulacyjnym to wczoraj nawet nie chciał mnie dotknąc jak bym dzięki temu miała zajść

Dzis natomiast coś zaczoł bąkać ze jak by miał pewnośc ze będzie syn to by może sie zgodzil i tak gdyba ale to zawsze juz coś.
Musze teraz obserwować siebie i mierzyć temperaturke zeby uszczelić ta panienkę ale chyba z tym mi zejdzie bo mam cykle bezowulacji nawet tak myslałam zeby wrócić do lekarza który mie prowadził przed pierwszą ciąża zeby mi uregulował owulacje i może wtedy sie uda.
Zobaczy sie jak będzie narazie planuje zacząć brac kwas foliowy i temperatute mierzyć i po 3 miesiącach zacząc działać może do tego momentu zamówie męża na 1000% na dziwczynkę i sama czegoś sie dowiem o swoim organizmie