reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka ja brałam leki na owu Clostylbegyt-i przy min trzeba robić monit-lek brałam od 5 do 9d.c i od 10 d.c. co 2 dni usg..czy jest pęcherzyk ,czy rosnie,czy pęknie..
albo nie rosły
albo rosły i nie pękały
albo pekały a endometrium było za cienkie
jak nie urok to s....ka!!

ja staram sie juz 2 lata własnie w lutym mija 2 lata;/
jak dla mnie masakra-zaraz mam 33 lata ,mąż 39 więc czas goni...

ten lek Clo może powodować ciążę mnogą bo po min oba jajniki mogą wyprodukować jajeczko...
ja brałam ten lek chyba z 8 cykli(nie pod rząd) i nic....
aczkolwiek raz mi pomógł...mam po nim syna;)

Beatka dzieki za ~~~~~~~~~~~~~~~~
czytaj sobie i nadrabiaj :)
my szalone kozy produkujemy ,że hoho;))

Gal jak tam po badaniu?????

Truskafffcia gdzie jesteś ????

Ostatnia edycja:
reklama
Mama05- spory czas :( jakby nie liczyc u mnie tez juz uplynal rok na bezskuteczne starania plus pol roku leczenia i 3 miesiace po staran bez efektu a lekarz uprzedzal,ze po ustawieniu mnie powinnam szybko zaciazyc :(
dziekuje Ci za odpowiedz,z tym monitoringiem to tez czlowiek sie widac nastresuje jak nie peka lub nie rosnie ....,we wczesniejszych ciazach tez mialas takie problemy? Ja juz 32 na karku maz 36 wiec tez czas goni i podejzewam,ze z wiekiem wlasnie takie problemy przychodza :(

Marzycielka tak-wcześniejsze ciąże też mi łatwo nie przyszły...
pierwszą poroniłam w 9 tyg.....
drugą zakończyłam szczęśliwie porodem w 38tyg ciąży i jest Zuza-staralismy sie o Nią prawie rok...zadziałała terapia hormonami-brałam Cilest 3 opakowania (antykoncepcja) bez przerwy na @ ,po 63 dniach brania tabletek dostałam @ i po nim monitoring....jajnik lewy zareagował i był 1 pęchol ..miałam monit3 razy..rósł ,rósł i pęk...oczekiwanie-i II krechy..

trzecia ciąża jest Dominik...też prawie rok starań ..też Cilest...nie pomogło a ja myślałam,że cholery dostane od nadmiaru hormonów-roznosiło mnie nerwowo!!!! działań nie było bo po monicie okazało się ,że żadne jajnik nie zareagował..
dostałam Clo i monit i rośnie i działac i ...II krechy-urodzony w 40 t.c. z wagą 4100 i 58 cm długi mój wyczekany syn!!

czwarta ciąża zakończona poronieniem w 7t.c.(14 grudnia 2010)

ot moja historia....
w miedzy czasie brałam Estrofem hormony.....
Clo hormony
doopa mi urosła o 10 kg!! masakra !! walczyłam ,żeby zjechać..
różne inne leki i usg i różne ,przerózne razkcje ginekologów ,że co ja robię mają 2 dzieci i w tych czasach chcę świadomie jeszcze jedno!!! i takie tam........

w każdym razie czego to ja już nie jadła i nic nie działa..
teraz w sobote testuję i się okaże...

Hallo Kobitki!!!
Przede wszystkim gratulacje dla Beatki i jej Gwiazdy:-D
Witam nowe staraczki i stare;-), i powiem, szczerze, że nie nadrobię, nie dam rady:eek: Mam takie mdłości, że w ogóle nie funkcjonuję, mam wstręt do wszystkiego, nawet do kompa, mycia włosów, sprzątania i niestety do picia:no: mam nadzieję, że to się niedługo skończy i wrócę do formy, no masakra jakaś!!!
I niech mi ktoś litościwy powie co się ważnego wydarzyło i mnie omineło:sorry:

BEATA cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!współczuje porodu ale tak jak piszesz ból szybko mija jak się dostaje do rączek swoje maleństwo;))
ANECZKA to niedaleko w sumie mnie;))

no wszelki duch!!!!! AXARAI :)))
już myślałyśmy ,że o nas zapomniałaś...

Patrysia*,Partysiak,Daria,Lor zaciążyły!!
ja testuję w sobotę
w sobotę Pirania ma usg połówkowe

Kosmo bedzie miała drugiego synka :)
miała dołek ale już jest si..

reszta walczy ,dzierga i wykorzystuje chłopów do ostatniej kropli ~~~~o

JA WCINAM MILKE Z ORZECHAMI-CHCESZ???
podłaszcz brzusio i podeslij proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama05 szkoda mi ciebie naprawde,ja tyle nie wycierpialam,jednak jestes dzielna i zycze wszystkiego naj naj najlepszego oby testowanka przyniosly rezultat ja czekam na koniec wrednej @ kupuje testy i zaczynam testowanko byc moze sie uda i nie bede musiala biegac po lekarzach ...
co do lekarzy tych ktorzy Cie prowadzili -to nie ich sprawa,jesli chcesz 3 dziecko to powinni pomoc a nie pytac co robisz,ze swiadomie chcesz 3 dziecka mimo problemow,ah ta znieczulica,moja siostra tez mnie dzis pocieszyla"nie martw sie przeciez masz dwoje juz"a mnie w sercu zakulo bo jednak jest nadzieja jakas a tak marze o 3 :(
nic uciekam drogie mamy oraz starajace sie,bede tutaj zagladac czesto bo bardzo mile jestescie i oczywiscie trzymam za wszystkie kciuki oby sie udalo :)))))))))

Marzycielka pewnie,rób testy-ja też robię ...tyle,że to czy owu była pokarze tylko usg...
ja robię testy i mierzę tempkę ,żeby zobaczyc czy był skok bo skok potwierdza przebyta owu..no i jeszcze 1 warunek po skoku 3 nastepne tępki muszą się utrzymać na tym samym bądz wyższym poziomie co poswiadcza przebyta owu..

na temat tego gina co mi tak powiedział to nawet już się pisac nie chce-zasugerował mi wizytę u psychiatry-wyobrażasz sobie???????????????
leć i wlatuj do nas kiedy mas chwilę ;)

O Mama avatar zmieniony, bym Cię nie poznała:-) No to sensacyjne wiadomości!!! Dziewczynki Kochane GRATULUJĘ!!! i życzę, co byście nie czuły się tak jak ja:szok: Kosmo no to dobrze, że mnie nie było, przez chwilę, bo ryczała bym razem z Tobą, a tak to częściowo jesteś pogodzona może;-)
Mam Wstręt do Czekolady, nie możliwe, ale prawdziwe:szok: I Dla Ciebie Mama i dla starających~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i będę trzymać kciuki w sobotę oj będę!!!
Ja jutro idę pierwszy raz do lekarza że tak powiem oficjalnie, bo raz byłam prywatnie jak plamiłam. Ale jakoś wcale się nie denerwuję, z takimi mdłościami, to nie może być źle
:-D
Pirania znaczy się, idziesz pipulkę sobie po ogladać:-D

reklama
Kochane tyle cię staracie a tu nie idzie:((

MOCNE ALE TO MOCNE KCIUKI I TAKIE SZCZERZE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

FLUIDKI SZCZERE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry