reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko grtuluje slodkiej wymrzonej krolewny. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze (oczywiscie tak pozytywnie) i az lezka w oku mi sie zakrecila. niech Hania rosnie zdrowo :tak:

axari witaj coro marnotrawna;-)

reklama
Axarai ,Patrysia* dzięki za &&&&&&&&&&&& i za ~~~~~~~~~~~~;))

Axarai daj znac jutro po wizycie ;)
ja pamiętam do dziś swoje mdłości z Domisiem....matko-byłam zielona!!
współczuję i oby szybko minęły!!

odebrałam Dominika,byłam z Bono na spacerze!! kurczeeeeeeeee jaka zimnica!!
w sobotę nigdzie z domu nie wychodzę!! nienawidzę zimnicy;/

o rany :szok: !!!!!!!!! Beatka jaka slodka ta twoja corunia!!!!! ja tez chce taka !!!!!! jeszcze raz serdecznie gratuluje i oby zawsze byla taka spokojna jak teraz. synus tez przystojniaczek ;-) i jaki dumny z siostrzyczki :-)
witaj slodkamarzycielka :-) i powodzenia w starankach :tak:
Axarai no nareszcie do nas wrocilas :tak: wspolczuje tych mdlosci, ale dziewczyny napewno cos ci na to doradza. apropos czekolady. to byl moj ulubiony smakolyk jak bylam w ciazy z chlopcami wiec w moim przypadku slodkie na dziewczynke sie nie sprawdzilo. to moze u ciebie coreczka zamieszkala :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Beata gratulacje dla ciebie i coreczki:-) sliczna jest:-)
axarai cos wiem o tych mdłościach wspolczucia ... mam nadziej tylko ze szybko mina ;-)
powiedz mi bo mowilas ze bedziesz w niemczech rodzisz a umiesz niemiecki ?

Kosmo zaraz marnotrawna, zmaltretowana to na pewno:-D Ty sobie tylko wyobraź jakie ja będę miała oczęta jak pan doktór powie mi ,że to 4 syn, nie przebijesz mnie;-)
Mama mój kolor jest bliżej nie określony, włosy z odrostami i bajzel w chacie, i tak w ogóle to się cieszę, że mój M daleko i tego nie widzi, a skyp jakość ma średnią więc za dużo nie widać:-D
Daria no coś Ty ja nisz wersztejn:-D Ale słyszałam, od dziewczyn, że dużo Polaków w szpitalach pracuje, a jak nie tu na migi się dogadamy, ja już im odpowiednio wytłumaczę o co mi chodzi:-)

Ostatnia edycja:
Axarai no tak ;) dziecko zrobił i spylił:)))
a Ty teraz zielono fioletowa ;))
ale mdłości miną ..mąż wróci ..dziecię (córka:)) ) bedzie :):)

a w avatarku moja fotka :)

Marzycielka cześć :)

idę sobie herbatę z imbirem zapodac bo nie moge się rozgrzać....

ja sie wlasnie boje tu troche rodzic chociaz akurat tutaj mam 3 szpitale do wyboru i w jednym prawei sami polacy :) ale znajoma teraz rodzila w innej miejscowosci i tylko polozna miala polke i ona umie niemiecki i wiesz co nie byla az tak dobrze traktowana bo polka i jeszcze porod przez przyssawki czy cos takiego ;/ a jak chodza do lekarzy to dziecko mialo caly czas wysypke i lekarze tutaj (niemcy) tak ma byc tak ma byc a pojechala do polski i sie okazalo ze skaza;/ dlatego chce wrocic do polski a maz zostanie tu :)

Beatka:szok::szok::szok: No cudo normalnie:-):-):-) Az sie rozkleilam nad ta Twoja krolewna. Jeszcze musze wytrzymac jakos te 2 dlugie tygodnie i oby wszystko dobrze poszlo a bede tez sie tak cieszyc jak Ty :rofl2:
Zycze wam dziewczynki zeby i wam sie udalo zaciazyc i potem tak czekac i czekac i czekac na narodziny cudenka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja wlasnie sie troche boje bo niemcy sa chamscy i sie smieja z polakow jak nie umia niemieckiego . wiem jak nadia poparzyla reke i pojechalam do szpitala co pracuja sami niemcy taka zlewka ze umowil nam pozniej kontrole przyszlismy a oni ze nie mielismy przyjsc i czekalismy kilka gdzin az jej zmienia opatrunek;/
moj szwagier mieszka tu 9 lat i dzis mial wypadek na jego auto spadl lod z tira i zadzownili na policje a policja do niego ja pana nie rozumiem nie bede z panem gadac szwagier mowi perfekt po niemiecku nawet do szkoly chodzil. ale zlewka bo polskie auto bo on ma na polskich tablicach a zona niemieckich;/ sa idioci niekotrzy normalnie ale malo kto ;p

Do góry