Witam poniedziałkowo wszystkie mamusie :-)
Zaczełam prowadzić wykresik temperatur i mimo ze przeczytałam juz sporo to jest dla mnie czarna magia (narazie termometr elektroniczny). Może mi którs wytłumaczy jak krowie na granicy

jak to jest z tym wszystkim dopiero mam kilka zapisów
28dni mój cykl Stokrotka76 i może z tego nic nie wynika

ale chciała bym sie dowiedziec jak to jest jak temperatura jedzie do góry to jest owulacja czy już jest po , ale ze mnie ciemna masa az wstyd pytać

nigdy wcześniej nie mierzyłam temperatury robiłam same testy owulacyjne ale teraz chce mieć pewnośc
Beata2710 super ze Twój mąż wraca i będziesz mogła zacząc starania o panienkę ale sie ciesze. Pewnie za kilka dni będziesz fruwać ze szcześcia
Medio napewno uda sie następnym razem musisz w to wierzyć a napewno sie uda. Idzie wiosna i wszystko zaczyna kiełkować i może i ty zakiełkujesz strasznie mocno Ci tego życze :-) tak jak i wszystkim staraczką
Anka34 nawet kilka dni odpoczynku robi cuda :-)
Moi znajomi starali sie o dzidzie przez prawie 2 lata i nic wszystkie badania wychodziły na NIE w ich związku było naprawde zle juz chyba być gorzej nie mogło. Pojechali nad morze na tydzien tak zeby odpocząc i porozmawiać czy jest jeszcze ses bycia razem (lekarze dawali im 1 procent na 100 ze będą miec dziecko)bardzo zle pracowały jajniki z wyjazdu wrócili juz w 3 maja sliczną dziewczynkę która ma chyba 1.5 roku.
Morze czyni cuda