reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio witaj, bardzo mi przykro z powodu @- następnym razem się uda.....:-D:-D:-D Od kwietnia razem będziemy się starać, bo S przyjedzie po owulacji.....:confused::baffled: już czuje że się zbliża, jak nic.....:szok:.
Ja też się cieszę że u S wszystko w porządku.....:-D:-D:-D

reklama
witam wieczorową porą !!!

Beatko, cieszę się,że tak dobrze się wszystko układa, zdrowie u S, Twoja owulka, bo mocno Tobie kibicuję i naprawdę chciałabym aby Wam się udało :-):tak::-)

wszystkim życzę powodzenia, jak nie w tym to w następnym cyklu, w końcu idzie wiosna, więc i u nas się zazieleni i tego WAM życzę na progu nowego miesiąca i nowego jutra :tak::-D:tak:
spokojnej nocki :cool2:

Witajcie Kochane!
Przywożę Wam pozdrowionka od Neptunka.:-)

Dziś podziwiałam nasz piękny Bałtyk. Co niektóre mają go na co dzień, ale ja musze pokonać 300 km no i niestety za często nie da rady tak daleko jeździć, więc za każdym razem jak tam jestem to wzrusza mnie ta "wielka woda". Dziś była wyjątkowo piękna pogada, świeciło słonko, choć wiatr był dość silny, ale za to super fale. Już nie mogę się doczekać lata, kiedy znów się zapełnią nasze plaże.
W każdym razie troszkę odpoczęłam, ale jutro znów do pracy:-(.
Dorotka jak tam zdrówko? Dzidzia mocno dokucza?
Beatka pewnie już końcowe odliczanie...i te przygotowania...powalisz męża na kolana
Medio następnym razem sie uda
Jarzębinko też Co życzę troszkę luziku i odpoczynku od pracy
Stokrotko witaj na forum i powodzenia
Kasiu pozdrawiam

Witam wieczornie a właściwie nocnie hihiihih

Anka34 Medio bardzo dziekuje :-) za cieplutkie słowa napewno sie uda tylko trzeba czasu zrobienie mojego młodego zajeło mi koło 10 miesiecy ale tym razem mam nadzieje ze pójdzie szybciej

Dzis byłam w aptece kupić termometr owulacyjny i jak wyszłam z apteki to tak sie smiałam ze nie mogłam sie zmieścić do samochodu

Pani która sprzedawała była w moim wieku albo ciut młodsza jak ją zapytałam czy maja termometry owulacyjne zrobiła wielkie oczy :szok: i powiedziała za moich czasów mierzyło sie normalnym termometrem a otakich dziwach nie słyszałam
zapisała na kartce i powiedziała zeby jutro przyszła może cos załatwi zobaczymy

Uciekam i zycze miłej nocki

Witam poniedziałkowo wszystkie mamusie :-)

Zaczełam prowadzić wykresik temperatur i mimo ze przeczytałam juz sporo to jest dla mnie czarna magia (narazie termometr elektroniczny). Może mi którs wytłumaczy jak krowie na granicy :zawstydzona/y: jak to jest z tym wszystkim dopiero mam kilka zapisów
28dni mój cykl Stokrotka76 i może z tego nic nie wynika :zawstydzona/y: ale chciała bym sie dowiedziec jak to jest jak temperatura jedzie do góry to jest owulacja czy już jest po , ale ze mnie ciemna masa az wstyd pytać :zawstydzona/y: nigdy wcześniej nie mierzyłam temperatury robiłam same testy owulacyjne ale teraz chce mieć pewnośc :blink:
Beata2710 super ze Twój mąż wraca i będziesz mogła zacząc starania o panienkę ale sie ciesze. Pewnie za kilka dni będziesz fruwać ze szcześcia
Medio napewno uda sie następnym razem musisz w to wierzyć a napewno sie uda. Idzie wiosna i wszystko zaczyna kiełkować i może i ty zakiełkujesz strasznie mocno Ci tego życze :-) tak jak i wszystkim staraczką
Anka34 nawet kilka dni odpoczynku robi cuda :-)

Moi znajomi starali sie o dzidzie przez prawie 2 lata i nic wszystkie badania wychodziły na NIE w ich związku było naprawde zle juz chyba być gorzej nie mogło. Pojechali nad morze na tydzien tak zeby odpocząc i porozmawiać czy jest jeszcze ses bycia razem (lekarze dawali im 1 procent na 100 ze będą miec dziecko)bardzo zle pracowały jajniki z wyjazdu wrócili juz w 3 maja sliczną dziewczynkę która ma chyba 1.5 roku.
Morze czyni cuda :-D

Pani która sprzedawała była w moim wieku albo ciut młodsza jak ją zapytałam czy maja termometry owulacyjne zrobiła wielkie oczy :szok: i powiedziała za moich czasów mierzyło sie normalnym termometrem a otakich dziwach nie słyszałam

kto jak to, ale Pani w aptece to powinna być zorientowana, w końcu nawet powinna coś doradzić a tu niepodzianka, jeszcze od Ciebie się czegoś nauczyła.... hi hi:-)

miłego dnia :cool2:

Witajcie!
Ja nadal na diecie grejfrutowej: zjadam dziennie 2 gerjfruty+jogurt activia. Chune ok 600 gram na dobe. Zostalo mi 6 dni do wyjazdu do Polski mam nadzieje, ze wytrwam. Musze.:tak:
Jak myslice czy powinnam bedac w Polsce badac sobie hormony? Ja mysle, ze wizyta u gina nie zaszkodzi, tym bardziej, ze tu nie mam dostepu do tgo typu badan.
Beatko to super, razem bedzie razniej!:-):tak::happy2:
Dorota milego dnia!:-)
Anka34 pozdrawiam i dzieki za wsparcie!;-)
Stokrotka76 bedzie ok, trzymam kciuki za corcie!:tak:
Kasia2005 co u Ciebie kobitko slychac?:sorry2:;-)

kto jak to, ale Pani w aptece to powinna być zorientowana, w końcu nawet powinna coś doradzić a tu niepodzianka, jeszcze od Ciebie się czegoś nauczyła.... hi hi:-)

miłego dnia :cool2:
Jarzebinko ja tez mam zamiar sobie kupic termometr owulacyjny, zobaczymy czy bedzie, jak nie to niech zamawiaja.;-)

reklama
Anka dziękuję za pamięć :-). Czujemy się lepiej. jedynie nadal dokucza mi pieczenie pochwy. mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok
Stokrotko ja też jestem na 28 dni. Mój nick jest taki sam jak tutaj, czyli Dorota27. Chciałam do ciebie zajrzeć ale nie udostępniłaś wykresu. Jak wchodzisz na stronkę z wykresem z lewej u góry jest udostępnij wykres. Musisz tam wejść i zaznaczyć najlepiej dla wszystkich. Dopiero wtedy będę mogła zerknąć :tak:.
Medio życzę wytrwałości w diecie :-)
A co do temp owulacyjnych, ja ja kupowałam to też ściągali z hurtowni. Widać, że na codzień nie jest to produkt często kupowany :-p
Jarzębinko, Beatko, K_asiu, Kasiu_2005, Eliczku :-)

Do góry