reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Trzymam mocno kciuki za owocne "O+12" u bettsie i MissBelli oraz oczywiście za poranną tempkę Mamy05 i wyniki Gal!!!
t2027.gif
Dobrej nocki wszystkim życzę!
t2219.gif

Ej noo... Ja tu specjalnie zagladam na wykresy a wy co spicie?:wściekła/y:;-)
Witam tak w ogole:-)
Poczekam jeszcze chwilke i ide jeszcze kimnac. Miacie tutaj na rano ~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewczyny slyszalyscie o tej pol rocznej madzi???
ja pier......Matka spowodowala nie umyslna smierc dziecka i ja ukryla!!!!
Boze co to ma byc...jestem w takim szoku
Wszystko to wymyslila...nie moge uwierzyc..po prostu nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarodziejko to po prostu cos strasznego !! Brak słów, jak mozna coś takiego zrobić, kłamać z premedytacją. Jestem w szoku.

A u nas w nocy spadł śnieg i mamy piękną zimę :-) Dzisiaj piątek więc to dodatkowy powód do dobrego humoru.

Mama wstawaj !!!!!!!! Czekamyyyyyyy.......

dziewczyny slyszalyscie o tej pol rocznej madzi???
ja pier......Matka spowodowala nie umyslna smierc dziecka i ja ukryla!!!!
Boze co to ma byc...jestem w takim szoku
Wszystko to wymyslila...nie moge uwierzyc..po prostu nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!
ŻE CO?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem w szoku
zaraz odpalam tv..

Też jestem w szoku...moje matczyne serce nie ogarnia tego..:no::szok: Jeśli to faktycznie był wypadek,jak mogła po prostu wyrzucić dziecko koło jakiegoś drzewa??? Każdej matki normalnym odruchem byłoby wezwanie pogotowia a ona co zrobiła...? Jeszcze ten kompetny brak emocji....:-( .

reklama
cześć babeczki..
jeśli chodzi o &&& dla mnie to mozecie puścić ...w sumie to na co ja naiwnie liczyłam.???????
tempka spadła..wszystko jasne...jeszcze dzis lub jutro przywitam @......

Pirania mega dzieki za wsparcie..mój Ty dobry duszku...

Gal trzymam &&&& za Ciebie ,przez łzy,ale trzymam!!

Bettsie- mówisz ,masz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie..

Kinga prosze mnie z listy usunąć...

Aneczko-pośpij sobie ,nie ma na co patrzeć...

Bella działaj..my &&&&&&&&&potrzymamy,moze nie wszystko stracone!!

a ja sobie popłakałam...nie zawiozłam dziś Dominika do przedszkola....nie chciało mi się...
dzis pewnie będę cały dzień w szlafroku chodzić i uzalać sie nad sobą ..

Pirania czy na czas @ mam sobie robić przerwę w witaminach czy wapno,b100,FC mam brac dalej...? bo omega3 i acard zacznę znowu po @ a dupka wczoraj skończyłam...

ja dzis pewnie w krzakach bedę siedziała...

teraz doczytałam co napisałyscie o Madzi.......
masakra ,ale ja napiszę inaczej...jak widziałam tą matke to powiedziałam nawet fryzjerce w pracy ,że ona coś "wywinęła" z tą malutką i próbuje zataić...powiedziałam to w 2 dni po ogłoszeniu zaginięcia małej...cały czas było mi "dziwnie" jak patrzyłam na całą ta akcję ,że tak dziewczynę oceniłam a jednak...niestety miałam rację .:(((
serce pęka!!! co ludzie wyprawiają !!!!!
pęka tymbardziej nam które walczą .................

Ostatnia edycja:
Do góry