reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama :( spadła ci tempka tak jak mi w tamtym cyklu... na drugi dzień tak jak piranha mówiła dostałam @ bo to spory spadek.
Życzę wytrwałości! teraz Ci smutno wiem bo sama to przechodzę zobacz ja walczę od września 2009 i też nadal nic! Uda sie nam w końcu zobaczysz!!!
A co do listy to podaj mi na dniach następny termin ewentualnego testowania dobrze? Narazie cie nie usówam bo nawet @ nie dostałaś wiec spokojnie

NIE MOŻESZ TAK SIĘ ZADRĘCZAĆ! Wstań i walcz dalej tak jak ja! nie jesteś sama Krzysia. Tulę mocno. ja naprawdę cię rozumiem. Ty masz już tą swoją 2dzieci a ja mam tylko jednego synka. Ty wiesz że będą mieli siebie i nic tego już nie zmieni a ja boje sie że Filip bedzie jedynakiem;( i też choler... mi źle że tak jest a nie inaczej. Ale walczę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama kochana Ty moja tulam mocno, wiem co czujesz chociaż co ja mogę wiedzieć skoro wlaczę dopiero drugi miesiąc. Trzymaj się cieplutko i popłacz sobie, to pomaga, wiem bo oststnio jak @ przyszła to ryczałam prawie cały dzień ale pomogło, zebrałam się w sobie i zaczęliśmy od nowa.
Nowy cykl, nowe nadzieje, nie poddawaj się, my tu z Tobą jesteśmy całym sercem i wierzymy, że kiedyś musi się w końcu udać...:tak:

Nowy cykl, nowe nadzieje, nie poddawaj się, my tu z Tobą jesteśmy całym sercem i wierzymy, że kiedyś musi się w końcu udać...
yes2.gif
missbella dobrze pisze!!!! :tak:

na DDtvn bedą mówili o tej małej Madzi.. wyślizgneła się matce z kocyka i przestała oddychać a ona ją ukryła zamiast do szpitala jechać! szok nie jest żadnym wytłumaczeniem dla niej.. achh to jest dopiero tragedia i łzy się cisną do oczu!:-(

Dziewczyny nie moge tego ogarnąć..po prostu nie moge.
Ja rozumiem ze zdarzaja sie takie wypadki ale dlaczego nie zglosila, dlaczego zataila...po co to rozglosnili??!!!!!
Nie chce matki obrzucac blotem bo przeciez kazdej nawet najlepszej matce moze sie cos takiego zdarzyc ze dziecko wypadnie...no kurcze no...ale wyrzucic cialo...Boziu Kochany

I wiecie co jest najgorsze ze inny ludzie dawali pieniadze pieniadze jako nagrode ...a terax co? nikt juz nie uwierzy...nie daj boze jeszcze jedna taka sytuacja i ludzie to oleja bo pomysla ze znowu rodzice cos kombinuja

Kurcze mam glowe pelna mysli....

Z drugiej strony zal mi tej dziewczyny....ona ma 22 lata...i wiecie co ja czeka ze strony ludzi????

Kinga wlacz tvn24

Mama tule mocno mocno:tak:Moze jednak musicie poczekac az my sie rozpakujemy, wtedy nastapi rownowaga w przyrodzie;-) Walcz i nie poddawaj sie. Powiedz kochanie jak tam Zuza z goraczka?
Co do przypadku Madzi z Sosnowca to rece opadaja. Jak mozna?:no::angry: Jednak nie wszyscy powinni nazywac sie Ludzmi... Pamietacie niedawno byla tez taka straszna historia o matce , ktora utopila corke przy molo w Sopocie? Nie moge sobie wytlumaczyc takich zachowan...

Hejka!

Mama, przytulam mocno
t4602.gif
, w kolejnym cyklu MUSI się udać, zobaczycie dziewczyny, że luty będzie dla Was szczęśliwy! Bierzecie już z M trochę czasu witaminki więc kolejna spermatogeneza powinna się już na nie załapać, jestem też pewna że kolejny wykresik dzięki witaminie B6 będzie jeszcze ładniejszy - sama zobacz, że już ten wyglądał lepiej jak te prostoliniowce. No i miałaś w tym cyklu piękne endo więc wszystko zmierza do happy endu kochana! Zapewne zadziałacie też częściej przed dniami płodnymi i bez takiego maratonu w okolicy owulki (ja bym zaserduszkowała w dniu pozytywnego testu i dzień później, wcześniej staranka tak co 4-5 dzień). Mi witamina B6 (i ogólnie witaminoterapia) zafundowała 2 kreski po około 3 miesiącach łykania więc to nie działa tak szybko. Wiem, że pewnie żadne słowa nie pocieszą po 2 latach walki o dzieciątko :-( ale ja naprawdę wierze, że w przyszłym cyklu będzie piękny finał! Nie odstawiaj witaminek na czas @ Jak Zuzia się czuje?

Gal, daj znać czy synek znów postanowił podrasować Ci wynik PRL :-) Trzymam kciuki za wyniki!

Missbella
, pięknie tempka pnie się w górę, kciuki za Twoje "O+12"!

Czarodziejko, straszne, w głowie się nie mieści jakimi ludzie potrafią być potworami :-(

Ostatnia edycja:
dzięki babki za wsparcie..ja cały czas i lepiej dzis nie będzie....

jesli chodzi o Zuze to póki co oki..
ale wieczorem 4 razy robiłam okłady..dawałam leki..przebierałam 3 razy bo była mokrusieńka...
wstawałam w nocy kilka razy..rano obudziła sie bez goraczki ..teraz zjedli śniadanko i sie bawią...
mam nadzieję ,że bedzie juz coraz lepiej....

Mama, a może ta tempka obniżona przez to nocne wstawanie? U mnie zawsze po ciężkich, nieprzespanych nocach tempka leciała sporo w dół.

dziewczyny slyszalyscie o tej pol rocznej madzi???
ja pier......Matka spowodowala nie umyslna smierc dziecka i ja ukryla!!!!
Boze co to ma byc...jestem w takim szoku
Wszystko to wymyslila...nie moge uwierzyc..po prostu nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!

wiedzialam ze to ona caly czas mamie mowila ze to ona ...glupia....

reklama
Mama nie wszystko stracone @ nie ma to ciagle u ciebie ciaza jest :tak:
ja dzis zrobilam ph moczu ale mi skoczylo na 7 ;-)no to bedze synek :)
szkoda tej madzi podejrzewalam ja po tym c czytalam na wp jak ona plata sie w zeznanich i zwlaszcza po tym ze nikt nic nie widzial na takim osiedlu;/

Do góry