reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A co do temp owulacyjnych, ja ja kupowałam to też ściągali z hurtowni. Widać, że na codzień nie jest to produkt często kupowany

i kto by pomyślał, ja sie czyta wątki i posty na BB, to taki termometr już prawie każda staraczka ma, a w aptece nie mają pojęcia o co chodzi :-D

Oskar ma zapalenie ucha- dostał antybiotyk, gotowe krople do ucha i robione, krople do nosa, syropy. A w piątek do kontroli, jego koleżanka Wiki też ma chore ucho.....:baffled::confused::baffled: Do tego Oskar ma gorączkę i wymioty......koszmar.....
S zadzwoni chyba jutro, dziś idzie do szpitala- jutro może coś więcej będe wiedziała.
dużo zdrówka dla Oskarka :tak::-p

Mój S jedzie właśnie do kliniki, jutro ma zadzwonić. Więc jutro wszystko będę wiedzieć.....:tak::tak::tak:

i jutro sie okaże,że nie taki diabeł straszny i wszystko się dobrze skończy i za te kilka dni będzie gorące powitanie :-D

spokojnego wieczorku i przyjemności :cool2:

reklama
Jarzębinko S właśnie dzwonił- robili mu badanie tomografie w środę będą wynki, ale już 3 lekarz potwierdził że to jednak kamień.

Beata2710 przerąbane z tymi uszami musisz mu wyleczyć dokładnie te uszka mojej znajomem córka ma cały czas problemy z uszkami najpierw był jakis stan zapalny nie wyleczony do konca a teraz ma co jakiś czas problemy.
Kiedyś byli u nas mała usneła po godzine snu tak zaczeła piszczeć na początku myslałyśmy ze się obudziła zobaczyła ze nie jest u siebie w domu i sie przestraszyła
Pózniej okazało sie ze bębenek jej pekł
Przerąbane z tymi uszkami słyszałam ze jest jakiś stary sposób na uszka dziecięce coś sie zawija w pieluszkę i wsadza do uszka czy koło uszka nie wiem dokładnie ale podobno to sposób naszych babc
Ja sama jak miałam problemy z uszami (po basenie wyszłam na dworek i gotowe) mi pomogły okłady z somy. Nalewałam na wacik zwijałam w taki korek i wsadzałam do ucha pomogło przy dzieciaczkach jest jednak inaczej moj nie dał by sobie nic wsadzic do uszka
Zycze duzo zdrówka dla Oskara :blink:

Stokrotko dziękuję....;-);-);-)
Oskarek dostał antybiotyk doustny, krople gotowe i robione, syrop i krople do nosa. Już wieczorem była poprawa, bo mówił że już prawie go nie boli, tylko przy ziewaniu. Ale do końca tygodnia to ma siedzieć w domu.

Stokrotko dziękuję....;-);-);-)
Oskarek dostał antybiotyk doustny, krople gotowe i robione, syrop i krople do nosa. Już wieczorem była poprawa, bo mówił że już prawie go nie boli, tylko przy ziewaniu. Ale do końca tygodnia to ma siedzieć w domu.

najważniejsze,że już jest lepiej, i oby z dnia na dzien było coraz lepiej :tak: a i u męża sprawy przybrały dobry obrót, więc Beatko jest dobrze :cool2:

Cześć Dziewczyny!
Witam poniedziałkowo. U mnie harówa zaczęła sie na całego:-( Czemu weekendy trwają tak krótko :no:
Dorotko a Wam tam na obczyźnie jakieś usg robią?
Miłego wieczorku

Anka w szpitalu mają mi zrobić dopiero 13 maja i podobno nie ciekawy mają sprzęt. Ale za to ja sobie chodzę do polskiej gin, która ma sprzęt jak należy

Cześć Dziewczyny!
Witam poniedziałkowo. U mnie harówa zaczęła sie na całego:-( Czemu weekendy trwają tak krótko :no:

oj zgadzam się z Tobą :tak: w ten weeken stwierdziłam,że sobota z niedzilą powinny być odwrotnie, bo mi w sobotę to sie po całym tygodniu nic nie chce, mam ochotę poprostu na odpoczynek, i po takim dniu lenistwa, przyszła niedziela i miałam ochotę na ogarnięcie chatki :tak::-)

Anka w szpitalu mają mi zrobić dopiero 13 maja i podobno nie ciekawy mają sprzęt. Ale za to ja sobie chodzę do polskiej gin, która ma sprzęt jak należy

to dobrze Dorotko,że masz taką gin, bo pewnie po ichniemu to było by Ci ciężko czekać na pierwsze USG dopiero do 13 maja??? :-p

miłego dnia :-D a dzisiaj znowu pogodowo nie ciekawie, troszku wieje :shocked2:

Dzien dobry dziewczyny!:-)
Nadal trwam w diecie, Stokrotka76 to fakt dieta ostra, ale ja tak musze, albo jem normalnie, albo glodowka z min. jedzenia.;-)
Beatko dobrze, ze Oskar juz lepiej sie czuje ; bol ucha to przykra sprawa.Buziak dla niego.:happy2:

reklama
Anka34 pozdrawiam serdecznia zapracowana dziewczyne!:tak:

Juz sie umowilam wczoraj do gina w Polsce na 10 marca na 9.20. Zobaczymy czy cos zaradzi.:sorry2:
Milego dnia!:happy2::-):tak::-D

Do góry