reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jarzębinko no do 13 maja to w życiu bym nie wytrzymała :szok::szok::szok:
Medio z tego co pamiętam to zapłaciłam około 120-140 zł.
Miłego dnia laseczki :-)

Cześć laseczki

Medio biedulko głodzisz się????

Dorotko fajnie że masz polskiego lekarza......;-);-);-)

A gdzie nasze Kaśki?????/ ;-)

Stokrotko miłego wieczorku....;-)

Jarzebinko też się cieszę , że u męża wszystko ok....;-);-);-)

A ja od rana, sprzątam, piorę, prasuję, myję....;-) potem WIELKIE ZAKUPY....generalnie jestem padnięta.... ale warto....;-);-);-)

Witam się z wieczora,
o Beatkoprzygotowania pełną parą..super że u S. jest wszystko dobrze,wiedzaialam

ptasiorekprzesliczna malenka,cudna

A u mnie nic nowego..oprocz tego ze pracuje nad wyganianiem malpy..ale ciezko mi to idzie,pewnie jutro najdalej przywita

Dzien dobry dziewczyny!:-)
Nadal trwam w diecie, Stokrotka76 to fakt dieta ostra, ale ja tak musze, albo jem normalnie, albo glodowka z min. jedzenia

wytrwałości !!!!! :tak::-):tak:

co do tej tabelki planowania płci, to jak patrzę wg mojego wieku, wg lat rocznikowo, to mi się syn zgadza, a na ten rok mam obiecujące pespektywy, bo syn tylko - styczeń , marzec i grudzień, a w pozostałe miesiące córa wychodzi, wiec to chyba faktycznie dobry okres na starania o córę, chyba,że zejdzie aż do grudnia ?!?!?!? :sorry2:

miłego dnia :cool2::happy2::cool2:

reklama
dzieńdoberek :)))
ej,Beatko,to S się załapie jeszcze?? Ale super,będzie złoty strzał jak nic

Do góry