reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Kobietki!
Dawno mnie tu nie było i jeszcze nie nadrobiłam postów.
U mnie bez zmian, ciągle męczą nudności, a wieczorem niestety i rzyganko.
Ale niedługo skończy się pierwszy symestr i może skończą te nudności.
Pozdrowionka dla wszystkich.

Ps. USG zaplanowane na 1 kwietnia. Niezła data, ale mam nadzieję, że moja dzidzia nie będzie mieć jakiejś niespodzianki dla mamy.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Witam wieczorową porą.
Jeśli o mnie chodzi to tablice chińskie nie sprawdziły się ani w jedym ani w drugim przypadku.
Kasiu czekamy na relacje z usg, na Twoją Dorotko też.
Pozdrowienia dla wszystkich. Miłego wieczorku.;-)

U mnie prace ruszyły pełną parą....;-);-);-)

jeszcze kilka dni a nasza Beatka będzie stała na brzegu i machała białą chustka na powitanie męża :-)

Raczej jestem przekonana że @ nadejdzie..wiec czekam sobie..przynajmniej do końca tygodnia

dobra decyzja :tak: my czekamy razem z tobą i odganiamy @, i trzymamy kciuki za II kreseczki :tak::-)

Witajcie laseczki
ja juz w koncu bez mdlosci i czuje sie coraz lepiej choc coraz grubsza:)

oj to lżej bez tych mdłości :tak: a tych kilka gramów więcej, przeciez to słodkie gramy :tak::-) mi w ciąży przybyło ich aż 15 kg

U mnie bez zmian, ciągle męczą nudności, a wieczorem niestety i rzyganko.
Ale niedługo skończy się pierwszy symestr i może skończą te nudności.
Pozdrowionka dla wszystkich.

Ps. USG zaplanowane na 1 kwietnia. Niezła data, ale mam nadzieję, że moja dzidzia nie będzie mieć jakiejś niespodzianki dla mamy.

trzymaj sie dzielnie, biedactwo :tak: może faktycznie II trymestr będzie dla Ciebie łaskawszy :tak:

dzisiaj powiedziałam mężowi o tej chińskiej tabeli planowania płci i oczywiście zaczął się śmiać, ale tym mocniej go utwierdziłam,że podjelismy dobrą decyzje o staraniu sie o maleństwo w tym roku, bo 9 razy jest szansa na córę więc spora :tak::-):tak:

miłego i spokojnego wieczorku :happy2::cool2::happy2:

Eliczku będzie dobrze.....:-D:-D:-D

Jarzębinko machać to chusteczką może i będe, ale chyba na znak kapitulacji.......:-D:-D:-D
K_asiu super że nas odwiedziłaś, wklej fotkę brzuszka.....:tak::tak:;-)

Kasiu poczekaj do końca tygodnia z testowaniem, trzymam kciuki......:-);-):tak:

Dorota ty mi będziesz potrzebna w interpretacji mojego śluzu, więc proszę o codzienną obecność na forum.....:-D:tak::-D

:confused: :nerd: Całe mieszkanie capi tym bigosem.....bleeeeee :baffled::baffled::baffled: jeszcze tylko jutro i spoko, dziś to świństwo gotowałam 5 godzin....:tak::-D:tak: Jeszcze żyto rośnie mi na powiece, chyba będą żniwa...hahaha.....:-D Jutro lecę na solarkę, pierwszy raz od listopada- mąka ze mnie na maxa....:cool2::sorry2: Z rana trzeba zadzwonić do pediatry i iść do kontroli z uchem Oskara :confused: Potem do przedszkola po zeszyty i nadrobić zaległości.... a tego troszkę będzie.....:-p:-p

Miłego wieczorku

reklama
Do góry