reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Medio powinno sie zacząć łykanie wiesiołka od pierwszego dnia cyklu do owulacji lub pierwszego dnia skoku, ale teraz też możesz zacząć. Ja brałam dwie kapsułki dwa razy dziennie.
Cholercia nie mogę się doczekać tego usg. I nieco mam cykora oczywiście :sorry2:
Miłego dzionka kobietki :-)

Medio powinno sie zacząć łykanie wiesiołka od pierwszego dnia cyklu do owulacji lub pierwszego dnia skoku, ale teraz też możesz zacząć. Ja brałam dwie kapsułki dwa razy dziennie.
Cholercia nie mogę się doczekać tego usg. I nieco mam cykora oczywiście :sorry2:
Miłego dzionka kobietki :-)
Dorotko wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Ja też czekam z Tobą.
383.gif

Hejka dziewczynki,
ale piękna pogoda.Ja juz po spacerku i zakupach,teraz mały kima,ja kawka..a potem moze kolejny spacerek.Bo aż żal nie wychodzic na słoneczko,tak za nim tęskniłam.

Dorotko, na usg będzie wszystko dobrze. A może okaże się mała dziewuszka? Trzymam kciukaski

Cześć laseczki

Medio u mnie dziś 9dc, wczoraj było przytulanko ....;-)

Dorotko będzie dobrze, i wklej nam tu fotkę.

Jarzębinko u nas też wioooosna.

A ja zapisałam się na prawo jazdy i zaczynam od przyszłego wtorku.....;-), S kupuje jeepa i szkoda żeby autko stało 10 miesięcy pod domem....;-)

nie wiem, czy któraś z was kojarzy Madziujkę z wątku głównego, ale donoszę że dzisiaj przez cesarke urodziła córeczke Martynke :tak::tak::-):tak::tak:

a moje dziecko narzeka na uszy więc jutro wizyta u lekarza, w nocy bolało lewe a teraz boli prawe, ups........ a co będzie dalej :tak::-D

Beatka, to ale bedziesz miała fajne autko, takie duuuuuuuuuuuuże :tak::-D w internecie sa dostępne testy do nauki, fajna sprawa :tak::-D

Kasia_2005 za słoneczkiem to i ja teskniłam, a za takim letnim do wygrzewania jak tesknie, i obym się nie zawiodła i było w lecie prawdziwe lato, tymbardziej że w planie wczasy nad morzem, a bez słonca to będzie kiepsko :laugh2::-D

reklama
Becia super,ze idziesz,na pewno cis ie uda,a prawko przyda sie na 100% procent,,a jeszcze jeepa bedziesz miala,,,,super,,moj szwgaier ma uaza i w lato zawsze msigamy na nim po laasach-bajkaaa poprostu bajka,,auto sportowe,,,:tak:.

super,ze Madziujka urodzila,,,gratki dla niej...

Do góry