P
patrysia*
Gość
WITAM
Trochę mnie znowu tutaj nie było ale pisze bo mam też powody
)
Miałam wczoraj intensywny dzien :0 w domku byłam przed 21 dopiero...
Byłam na wizycie wczoraj i dzidzi zdrowa i nieźle fikająca
gin nie dawał rady zmierzyć zbadać :0
jak to mówi"ale czułe ucieka jak się tu chce przyglądnąć"hehe a to sie obracało a to podskakiwało
rączki do buźki brało
)no widok cudny(ale to wiecie hehe)
)jak się zapytałam to gin mówi że nie chce zgadywac woli poczekac także czekamy na kolejne usg 
Następna wizyta 18 kwietnia(koniec 17 tc)moz ebęde miała usg ale tego nie wiem ale jak będę miec no to wtedy juz powinnam poznac płec
)
A co do jazdy hehe(miałam pierwszą)ale beka
najpierw zapoznanie się ze wszystkim czyli co pod maską czy jakie swiatła no wsio wszystko
aaa potem na luzie do przodu i cofanie a potem to samo ale z gazem...no i jak to Pati nie ma wyczucia
za mocno gaz naduszam hihi jej bo to takie czułe jest i mi się te obroty zaraz takie duże robia :0 ze sprzegłem fajnie mi idzie no a hamulec raz ok a raz troche za mocno
coś ta prawa stopa jakas ciężka hehe no ale jak to opanowałam to do mnie"teraz pojedziemy miedzy tymi samochodami i po placu pojexdzimy"nooo i tu mi serce zaczeło
bałąm się ze wjadę w te auta :0 ale poszło fajnie hihi ogólnie jak na pierwszą jazde jestem zadowolona
fajny ten instruktor z takim to człowiek się nauczy jeździć
jutro na 14 kolejna i w poniedziałek juz też mam zaklepane na 13:30 i tak po 2 godz.tak samo jak nauka teorii po 2 godz.
Ogólnie jedziemy z tymi naukami dość szybko hehe
A dzisiaj mam wolne
szwagierka coś się źle czuje i w domu jest no i dobrze bo ja też jakas zmeczona po wczorajszym jestem...tak jak człowiek siediz non stop z dziećmi w domu a tu nagle prawie cały dzień w biegu to odczuwa się to do razu 
A TUTAJ JA SZYBKO Z GRATULACJAMI NOOOO MISSKA NASZA!!!I BETTSIE(jak pomieszałam w nicku przepraszam) II ANDZIAK!!GRATULACJE SZCZĘŚLIWYCH MIESIĘCY DO PORODU
))
MAMA mocne tulaski :**zdrówka!!
CZARODZIEJKA dokłądnie hehe pozbyłam sie wszystkiego i efekt tego taki że zbieram na nowo
Staraczkom kibicuję !!!zaciążonym również!!!
Trochę mnie znowu tutaj nie było ale pisze bo mam też powody
Miałam wczoraj intensywny dzien :0 w domku byłam przed 21 dopiero...
Byłam na wizycie wczoraj i dzidzi zdrowa i nieźle fikająca
Następna wizyta 18 kwietnia(koniec 17 tc)moz ebęde miała usg ale tego nie wiem ale jak będę miec no to wtedy juz powinnam poznac płec
A co do jazdy hehe(miałam pierwszą)ale beka
Ogólnie jedziemy z tymi naukami dość szybko hehe
A dzisiaj mam wolne
A TUTAJ JA SZYBKO Z GRATULACJAMI NOOOO MISSKA NASZA!!!I BETTSIE(jak pomieszałam w nicku przepraszam) II ANDZIAK!!GRATULACJE SZCZĘŚLIWYCH MIESIĘCY DO PORODU
MAMA mocne tulaski :**zdrówka!!
CZARODZIEJKA dokłądnie hehe pozbyłam sie wszystkiego i efekt tego taki że zbieram na nowo
Staraczkom kibicuję !!!zaciążonym również!!!