Andziak0307
Fanka BB :)
Byl poranny tez jestem w 7 tyg.kolor moczu batdzo ciemny.Jak wlalam troche to nic nie bylo dopiero jak dolalam reszte to tak jakby ta soda sie mieszala z moczem i wtedy wyszedl ten osad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem ale mam takie mocne przeczucie 
Witam WAs poniedziałkowo!
Dziewczyny, jestem załamana, mój synek dalej nie chce jeść, odmawia dzisiaj znowu wszystkiego, wczoraj zjadł jak zwykle bardzo mało 3 x niewielkie posiłeczki. Jest blady jak ściana, sińce pod oczami, chudziutki się zrobił, ale on nie będzie jadł. Ja już tym jestem tak wykończona, że poryczałam się z tej bezsilności. Jak ja mam się starać o dziecko, jak ciagle jakieś problemy, z czegos takiego to na pewno dziecka nie będzie przy takich stresach. A nie umiem już się nie denerwowoać , bo to już czwarty tydzień jak jest taki stan i widać po nim, że mi mizernieje każdego dnia. Anemię, to juz ma na 100% i nic nie mogę z tym zrobić, bo on nie chce jesć.
przepraszam, że do Was piszę, ale czuję się kompletnie sama z tym problemem, mąż idzie sobie do pracy , wraca póżno i niech się zona martwi co z tym zrobić, nawet do mamy nie mogę się wyżalić, czy prosić o wsparcie, bo jej już nie ma na tym świecie.
Sorki, że tak z rana to piszę... Wybaczcie...