reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moje dziecie jeszcze w przedszkolu, dziś cały dzień latam na balkon ...pranie wystawiam bo słońce i wiatr..zaraz chowam bo deszcz, potem znów wystawiam...osiwieć można

i dziś wzięłam się za łazienkę...wszystkie zakamarki wyczyszczone, sufit, ściany ..no wszyściuteńko...lśni hehe

i odpoczywam jeszcze pół godzinki, potem brykam po łośka mojego :)

A ty, Mama brałaś już te zastrzyki przy którymś dzieciaku?

reklama
Truskafffka własnie nie-wcześniej zastrzyków nie brałam...
Boże przerażenie w oczach mi zostało...
nie wiem juz co robic .....tyle kasy wydane przez czas starań ..tyle czasu już to trwa-ceny idą tak do góry!!!
nie wiem -może dam sobie spokój z tym zachodzeniem-nie stać mnie na to .....żeby zajść to ile trezba forsy a gdzie tu potem reszta...
Boże jakie to smutne0nie stac mnie na zajście w ciążę:baffled:

to widzę ,że się narobiłaś...u nas za łazienkę "odpowiada" mąż:-)
a Domiśka odebrałam trochę wcześniej bo dziś Zuza skończyła wcześniej i nie chce mi się 2 razy jeździć:sorry:

czesc dziewczyny.
Mama no ceny masakryczne :szok: dlatego ja nawet nie zliczam ile na to wszystko wydaje.
dzisiaj dotarl do mnie Sylk i paski do ph, ale nie wiem czy wogole mi sie to przyda...:-(
Daria ty to faktycznie masz zdolnosci :tak: a mi tylko slinka cieknie :-)
Piranha postanowilam ze jezeli po kwietniowych starankach nic nie wyjdzie to juz ide do lekarza. tylko czy oni cos mi na to poradza? wiecie jaka jest sluzba zdrowia w UK :wściekła/y:

Daria żeby było śmieszniej to one są na recepte ,ale 100% płacisz!!!!!!!!!

to jakas kpina z tymi cenami!!
witaminy ciążowe też porażka cenowa bo dzis patrzyłam:confused2:

Marzycielka a czemu ma Ci się Sylk i testy nie przydac ???

Daria żeby było śmieszniej to one są na recepte ,ale 100% płacisz!!!!!!!!!

to jakas kpina z tymi cenami!!
witaminy ciążowe też porażka cenowa bo dzis patrzyłam:confused2:

Marzycielka a czemu ma Ci się Sylk i testy nie przydac ???

to jest jakas katastrofa co sie dzieje w polsce...zamiast patrzeć zeby bylo wiecj dzieci i jakos wspomagac to oni jeszcze aby obciazaja;/ jeszcze te emerytury normalnie szok:szok:

Daria a no szok!!!!!!!:eek:

Qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! co za los własnie był u mnie listonosz...dostałam mandat z pobytu na pomorzu u rodziców!!!! nawet nie wiedziłałam,że radar strzelił bo......to strzał zrobiony z tyłu!!!!!!
dostałam 2 ptn i 100zł..
na 50tce miałam 60.............

z każdej strony po doopie!!

w pl sa beznadziejne te punkty maz tutaj jeździ autem i co chwile jakis mandat ale punktów nie dawaja za byle gówna;/ tylko wola w coś kasę zainwestować ..a w pl to ich nawala jak glupi;/
jeszcze gdyby byla pewnsc ze po tych zastrzykach zajdzie sie w ciaz to warto ale one chyba nie dawaja 100%nadzie co ?
z nowu nie kupic pozniej sie bedzie mowila a moze gdybym miala to by sie udalo;/ ciezka sprawa...

reklama
Daria no własnie ciężka sprawa!!
niestety nie ma pewności ,że się po tym zajdzie...
owu to nie wszystko ,jeszcze endo musi byc odpowiednio grube,plemniory sprawne....

a w ogóle to na dokładkę nerwów mam dziś zebranie u Zuzki w szkole i znowu 3 godziny siedzenia na tych mikroskopijnych krzesełeczkach-wrrrrr

Do góry