reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
melduje sie zyczac milego dnia...
i kciuki za dzisiejsze wizyty...
Daria jak tam zabek Nadusi?

jak tylko zaczyna bolec daje jej tenparacetamol od tego lekarza a jutro mamy wizyte i mam nadzieje ze ten dentysta cos zrobi ... a w polsce mam juz wizyte umowiona jak pojedziemy to jej chociaz 2 zabki zrobi :)z tymi jej zebami to chyba wszystko przeszlam ale to a uroki jak wychodza w 3 miesiacu zycia ;/

ale sie u nas rozpadalo
pogoda28.gif

mama chyba tez ma jakos po 17 wizyte ? albo i pozniej ...
kupilam sobie malinki i byly tak kwasne ze teraz jem z cokrem i smietana a dupka rosnie;p od tych zachcianek;d

hello dziewczynki:-) popijam kawkę Inkę i czytam, co tam u Was

truskafffka dzięki, już widzę wykresik:-D

czarna, tasha faktycznie wiosna to genialny czas na narodziny.. jeśli jednak miałaby to być córcia, to miesiąc porodu byłby mi zupełnie obojętny, naprawdę;-) żeby tylko była..

czarodziejka współczuję nocy:no: mój Synek też jakoś koło północy się wybudził i koniecznie chciała spać ze mną.. ja za to miałam mega katar i ledwo mogłam oddychać, więc średnio wyspana byłam

andziak zdrówka dla synka

truskaffka u nas też świetna pogoda, chyba 18 stopni jest i słońce. Ciekawe, jak wyniki wyjdą-oby było ok:tak:

pirania kochana, niech wszystkie problemy idą precz od Ciebie!!

dido super, że z Maleńka wszystko ok

daria no to niezłe ceny z usg:szok: biedna Nadisia z tymi zębolkami.. a od malinek to raczej dupka Ci nie urośnie, to nie Snickers :-Da tak w ogóle to miałam pytać-długo mieszkacie w DE? dobrze Ci się tam żyje?

Dziewczynki powitać się:rofl2:.Jutro mam wizytę prywatną bo nie mogłam się doczekać.Niestety z nfz dopiero 30 kwiecień-stanowczo za długo.Proszę was o kciuki żeby było wszystko w porządku no i w liczbie pojedynczej-bo brzuchol mi jakoś spuchł.
Życze wam dużo słoneczka
Czarodziejko ale byłby numer coooo?

tatatataaaam... chata lśni:cool2: a ja padam na pysk
na koniec porządków głowa mnie straasznie zaczęła boleć, wzięłam tabletkę, poprawiłam mlekiem z kawą i mi już dobrze:tak:

Ewcik
...noo bo ja już myślałam że w jakiejś obcej strefie klimatycznej żyję z tym moim dzisiejszym słonkiem i ciepełkiem, ale widze że u ciebie też miło :)
też jestem ciekawa wyników..zobaczymy co tam we mnie siedzi..
Piranha dzięki :)
orientujesz się może jak to jest z cyklem przy tych hormonach co będę miała od następnego cyklu?
czy jeśli owulka zdecyduje się pojawić, to faktycznie w tej pierwszej fazie? Potem jak zacznę brać hormony drugiej fazy to będzie "po owulce"?
Daisy Kubuś- ładnie :happy:
Dido :happy::happy: jeszcze troszkę i będziesz córę tulić w ramionach, super :)
trzymam kciuki za sn :)

witam się po pracy w ten deszczowy dzień..

Bella gratki udanej wizyty...

Gal nadal się tęskni........................

Truskafffka usiądź ,odpocznij -podaję kakao:tak:

Pirania dzięki za mega &&&:-)

Martika- pozdrawiam i również dziękuję za &&

Daria wizytę mam niestety na 18.55 już mam takie nerwy ,że ja pierdziu:szok:

Dido czyli ostatnia prosta przed Tobą..

Czarodziejka tulę....

Ewcik jak tam co tam??:-D

wiecie co ,ja mam dziś 8d.c. i boję sie działać bo jakby torbiele nie pekły i znów dostane hormony to na ulotce piszą ,żeby w ciąży nie brac i potem będę sie stresować czy wpływu na dzidzię mieć nie będą..

uściski dla wszystkich z Gangu:cool2::rofl2:

reklama
daria no to niezłe ceny z usg:szok: biedna Nadisia z tymi zębolkami.. a od malinek to raczej dupka Ci nie urośnie, to nie Snickers :-Da tak w ogóle to miałam pytać-długo mieszkacie w DE? dobrze Ci się tam żyje?[/QUOTE]

jestem tu od czerwca ale czesto jezdze do polski(czasami co miesiac;p) bo nie umiem tu wytrzymac... niecierpie niemiec inigdy ich nie polubie .. jestem tu b maz tu ma prace a w polsce bylo roznie mieszkam w malej wsi to z praca ciezej niz w miescie;/ ja nawet nie chce zeby nadia tu chodzila do szkoly tylko w pl niech sie uczy polskiej historii i wszystkiego a nie niemieckiej tym bardziej ze niemcy to glaby jak nic !!!:-) ich poziom w szkole to jest smiech na sali :tak: ja jestem polka i tylko w Polsce bym chciała zyc tylko niestety dopóki nie wygram w totka jestem skazana na niemcy :-)a najbardziej wkurza mnie to ze nie umiem jezyka i bede musiala sie go uczyc a narazie mi sie nie chce:-p a chcesz sie przeprowadzic do niemiec?

moja siostra tu jest chyba kolo 9 lat wybudowala sie w pl i sprzedala i kupila dom w niemczech ale ona jest tak mowiac zniemczona nie zachowuje sie jak polka;/ takie glupie niemieckie nawyki ma nawet jedzenie jej tu smakuje a ja jak mam jesc niemieckie jedzenie jestem ciezko chora to w polski woze pol swinie i pasztety sery itp;d
druga w holandii wywalila hawire w polsce ze szok i chce sprzedac i kupic w holandii;/ tzn ona by wrocila ale nie jej facet ... tlumaczy jej tu zarobisz tyle w tydzien co w pl w miesiac;/

Ostatnia edycja:
Do góry