reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskaffka, mieliśmy zacząć staranka od czerwca no ale zobaczymy jak z moją pracą sie ułozy;/// zła jestem bo wszystko idzie nie tak.....

Piranha,
ale masz już duży brzusio;*** Śliczny jest ;****
I mniej stresów bo to nie służy Córci:***

Mama, może faktycznie owu Ci się przesunie, jak masz testy to porób może co?
Kolorek śliczny;))) Ależ ty masz energii żeby tyle zrobić;))) Super;***

reklama
419339_345977192110554_122447781130164_916867_1860645679_n.jpg

Jestem zagladam..zeby nie bylo..:))))

jem czekoladę gruszkową z rumem...padam na twarz.........
pokój syna pomalowany,sypialnia skończona..fotki zrobiłam jak Tom wróci to wstawi...

potrzebna reanimacjaaaaa:szok::-Dgdzie są moje plecy..

Czarodziejka pisałyśmy w tym samym czasie-chcesz czekolady??

wróciłam własnie z zakupów..padam na dziś ....pierdzielę już nic nie robię..
Tom ogarnia kuchnie ,jak skończy to wstawi fotki-choć takie robocze-robione na szybko,ale zawsze:-)

Czarodziejka mam nadzieję ,że się poczęstowałaś tą czekoladką gruszkową z rumem;)))

Piranha - ale piękny brzuszek ;)

Mama - myślę, że testy owu nie zaszkodzą ;) warto powalczyć !!

Ale się dziś narobiłam... sprzątanie, pieczenie - masakrra !!! U Was widzę też dzień pracowity ;)

Pozdrawiam wszystkie babeczki :):)

Witam Was kochane babeczki!
TO ja brzoza!:-)

Jejku, dziekuję Wam za pamięć, jesteście cudowne .
Ja za Wami też tęskniłam, ale chciałam sprawdzić na ile wytrzymam nie myśleć o tym wszystkim i tak szczerze mówiąc chyba nie da się tak całkiem wyłaczyć tej mojej mózgownicy, choć staram się bardzo.
Na pewno jest lepiej i staram się oswajać z myslą, że ilościowy stan moich dzieci się nie zwiekszy.
To tak pokrótce o mnie , na szybko.
Cały czas o Was pamiętam, bo nie da się wymazać z pamięci tylu z Wami wspólnie spędzonych chwil:tak:

Mama05- Ty mój skarbeńku, jesteś taka śliczna:tak: Dziekuję Ci za Twoje słowa.
Wiesz ja też byłam u ginka 8dc i też nie widziała pęcherzyka dominującego, ale ja na to nie patrzę. Jeżeli u Ciebie jest śluz mega płodny to kochana wg mnie pęcherzyk Ci rośnie. Mi gin w ubiegłym miesiacu też powiedział, że nie widzi chyba jakoś w tym dniu cyklu pęcherzyka dominującego , a owu na pewno miałam. A mi śluz ten mega płodny pojawia się aż 3,5 dnia przed owu i wtedy testy owu jeszcze na 100% wychodzą negatywne. Także wszystko przed Tobą, mega płodny sluz to super znak i działaj mi tu ostro i sprawozdanie zdawaj z udanych działanek:-) A tak wogóle buziaczki Ci śle słodziaste...

Piranha- kochana jaki piękny brzusio , cuuuuuuuudo:tak::-) Ja próbujac się wyłaczyć od myslenia od staranek , wczoraj dopiero sobie uzmysłowiłąm, że ja wogóle nie mierzę tempki. Ale może jutro zmierzę, żeby pózniej chociaż skok zobaczyć.

Patrysiak- kochana, cuuuudne wieści, wiedziałam, że wszystko będzie ok, bo ja jak Ci już pisałam, też miałam bardzo dobre wyniki z usg, a test Pappa do kitu. Także z własnego doświadczenia przekonałam się najpierw ja , a potem Ty, że te testy są do kitu. Należy Ci się córcia, za chociażby te wszystkie stresy w nagrodę:tak:

Czarodziejko- tak czy tak , na pewno będzie dobrze:tak:

Truskaffka- ładne wyniki, działajcie, a owu spokojnie może być pózniej:tak:

Daria- bidulka ta twója córcia...

Natusia- obyś szybko mogła działać:)

Witam tez nowe koleżanki:)

Coś jeszcze miałam do Was napisać, ale teraz wszystko wyleciało mi z głowy, stara już jestem, wybaczcie;-)

reklama
Mama ..no powiem ci że jestem zachwycona sypialnią :sorry: ale Toba jestem zachwycona jeszcze bardziej:sorry:
Gal super że jesteś!!!
no właśnie ja też dostałam zalecenie nie myślenia o ciąży:-D ale niestety nie da się myślenia do końca wyłączyć, ja po prostu przyjęłam do wiadomości że nie będzie tym razem tak kolorowo i łatwo jak przy Matim...trochę musimy poczekać na to nasze drugie szczęście..
i seksimy się ..dla sportu, przyjemności...i może przy okazji..:-p

Do góry