reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Galllllllllllllllll-przybij piątkę kochana :-D:-D

nie opuszczaj juz nas ,nawet jak stan Twoich dzieci sie nie zmieni-choć z całego mego serducha życzę Ci małej Niuni:tak:
i dziękuję za ciepłe słowa...

wyszłam juz z prysznica i mówie odświeżę stronkę a tu Gal kochana zawitała;))

Truskafffka dziękuję kochana

a sypialnia jeszcze nie skończona...jeszcze firanki muszę kupić bo te co mam to juz mi się opatrzyly...doniczki inne i kwiata wielkiego tam potrzebuję..
ale dziękuję ..
uwielbiam to drugie zdjęcie Mateuszka na Twoim suwaczku-przepiekne jest:)))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
witaj Gal :-) milego znowu cie "widziec" :-)
Piranha dziekuje za pomoc. jestes niezastopiona :tak: Piranha brzusio piekny :-)
chyba zle te paski kupilam bo nic mi nie wychodzi :-(
Mama sliczna kobietka z ciebie, a sypialnia cuuudddnnnaaaa!!!!!
Kinga sto lat dla mamy :-) i Truskafffcia sto latek dla synka :-) (mam nadzieje ze nie pomylilam imion i dobrym osobom zlozylam zyczenia :zawstydzona/y:)
Czarodziejka czyzby niespodziewany prezent na swieta :confused: oj jak ja bym chciala zeby mi sie okres spoznial...
a zapomnialam napisac ze ja rowniez witam nowe kolezanki :-)
i jeszcze raz wszystkim zaciazonym gratuluje i prosze o rozowe fluidki :-)

Marzycielka Synek Agulki ma urodzinki :)
ale właśnie chętnie przyjmiemy życzenia...i Mati i ja....ja najbardziej te o szybkiej ciąży hehe dziewczynkowej :-p

Mama a dziękuję, też uwielbiam to zdjęcie, taki mój szkrabik malutki z wielkimi oczyskami...pamiętam jak robiłam to zdjęcie..jak dziś, a to juz ponad trzy lata temu było:szok:

Gal, no w końcu jestes:))))) Oj nie zostawiaj Nas wiecej oj nie;)))

Mama mija Mama jaka ty fotogeniczna jestes:))) i wygladasz jak wiosenka;))Pięknaaaa a sypialnia cudna....;****

Ja zaraz się szykuję do kościoła idę na czuwanie;))

Buziolkiii:****

Dzięki moje dziewczynki kochane Mama05, Trskafffka, Marzycielko:tak:
Wiecie, jakoś mi radośniej na serduchu, że znowu z Wami jestem:-)

Marzycielka dzięki ;))
Tobie również wszystkiego NAJ a co ;))

Truskafffka tak,tak,czas goni....

a ja padam na nos i musze się z Wami pożegnać -dzisiejszy dzień mnie wykończył:baffled:
do jutra ;) karaluchy ;):):))

Natusia dzięki...eee tam fotogeniczna-wyszłam przed salon(w pracy) i pstryknęłam;))

Gal moje serce też radosne ,że znów Cie widzę :)))

no -zmykam bo zasypiam..

Ostatnia edycja:
ej no serio ja się łapię na tym...młody ma dwa lata i sobie myślimy..jak miło, Mati coraz bardziej samodzielny, spokój mamy, jeszcze poczekamy chwilkę z myśleniem o drugim..a potem nagle młody ma 4 lata, myślimy o drugim, ale dojrzewamy jeszcze do decyzji...w końcu odstawiamy tabletki..i co? i kurna jajniki sobie akurat wakacje zrobiły

Gal no jasne, w kupie raźniej:-D
Mama słodkich snów :)

Witam przedświątecznie!!!
Gal - nareszcie jesteś!!! Merci kochana:-), mam nadzieję, że jednak liczba twoich dzieci się zwiększy o jedną śliczną panieneczkę!
Mama - ślicznie wyglądasz!!! nie widzę, żeby Ci się cera psuła od tych hormonów!!! działaj kochana w górach i przywieź stamtąd dzieciątko!!!
Truskafffka - może być dla sportu, czemu nie, jeszcze bardziej dla przyjemności a potem...samo wyjdzie!!!
Pirania - pogłaszcz brzuszek!!! i królewnę, która w środku pewnie nieźle fika!

Dziewczyny życzę Wam radosnych, spokojnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych, ciepłej rodzinnej atmosfery, mało problemów i stresów, za to wiele powodów do radości!!!

reklama
Gal, nareszcie do nas wróciłaś, stęskniłam się okrutnie! No niech ja Cię uściskam
t4614.gif

Mama, ale ślicznotka z Ciebie!!! A sypialnię masz po prostu boską!!! ...i już wiem jak wygląda miejsce, w którym niebawem powstaną 2 kreseczki na teście :-D

tasha, dzięki kochana! ...ano fika strasznie, z pęcherza zrobiła sobie trampolinę :-D

Ostatnia edycja:
Do góry