reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam
Ja mam pytanko do Jagienki i Beatki>dziewczyny wy osłabialiscie plemniki zaczynając zaraz po @ az do tych dwoch dni przed owu
i czy osłabiając stosowaliście prezerwatywę i potem jeden złoty strzał czy też bez?????????
​miłego dnia kobiety i &&&&&&&& za fasolki.

reklama
witam

Marzyciekla pytasz u mnie który dc... tak jak widzisz na moim suwaczku niżej:) dziekuje za kciuki

Kinga, kiedy masz termin @? Trzymam z całych sił kciuki! &&&&&&&&&&
termin mam na 30 kwietnia...

Ja dopiero do firmy dotarłam
miałam szalony poranek
jestem zmasakrowana już! a to dopiero 10 godzina! :confused2:

Hej hej!
Mamo hop hop!!! Gdzie Ty? Ja juz sernik mam zjedzony;-)
Piranha ja tez stosowalam ta metode co Beatka i Jagienka ale dodatkowo zakwaszalam lactovaginalem i dietke trzymalam. Mysle ,ze planowanie w ogole jest bardzo trudne i zawsze trzeba sie liczyc z tym ,ze sie nie uda. Ja od poczatku bylam nastawiona ,ze to tylko zwiekszanie prawdopodobienstwa.
Beatko jaka slodziutka ta Haneczka:-) Musisz koniecznie jeszcze zlapac moment kiedy guga i nam pokazac.
Och lenia mam toatlnego ale chyba zaraz zapakuje moja koze i pojedziemy na zakupy.
O wlasnie jeszcze musze zadzwonic do gina i umowic sie na zalozenie wkladki, badania juz porobione i tylko teraz zakladac.

a ja znowu schudłam
ważyłam 55 a teraz 52.. za dużo stresu chyba :/
no ale jak inaczej jak ja ciągle w biegu jestem.. od rana do wieczora robota jakaś jest:angry:

Witam się poniedziałkowo!

U mnie chyba dzisiaj @ zawita, w końcu to 28 dzien cyklu.

Dziewczyny, jak Wy liczycie tygodnie ciąży? Mnie się zawsze wydawało, tak czytałam i tak zawsze miałam liczone jak zaszłam w ciąze, ze liczy się od dnia @ , czyli jak zajdę w ciąze w dniu @ byłam już 4 tygodnie w ciąży przy cyklu 28 dniowym.

Piaranha- dzieki kochana, dalej sie synek męczy, choc chyba lepiej. A dzisiaj na bank @ zawita. Jak mnie się już nie chce tych tabsów łykac.... Ale będę jednak ziółak pić, po tym wszystkim...

Mama05- gdzie Ty jesteś? Tęsknie za Tobą....

witam wszystkich:-)
malo zagladam bo brak czasu;/ jeszcze w dodatku moj tata nie przestal pic i nie wiemy co zrobic wesel w sobote;/krawcowa uszyla nadii nie ta sukienke co miala ale mowi sie trudno;/
gal testowałaś? a moze beda 2 kreseczki:tak:
ktos jeszcze teraz testuje albo dowiedział sie płci? nie jestem w stanie nadrobic wszystkigo co piszecie bo nie ma kiedy:-(
jeszcze do wszystkiego nadia mi taki katar zlapala ze szok;/ tylko zeby do wesela minelo;/
a mama kiedy ma teraz wizyte u ginekologa? pewnie szykuje sie juz do wyjazdu :)
milego dnia wszystkim :-)

Kinga ale ze mnie gapa :sorry: no przeciez, ze wystarczylo popatrzec na twoj suwaczek :-D
Gal ja tez myslalam ze juz @ przylazla bo wczoraj przez moment mialam sluz zabarwiony na rozowo. ale jak narazie czysto :-)
wogole cos mnie chyba rozklada i najgorsze ze nie bardzo chce wziac jakies tabletki na przeziebienie no bo wkoncu nie wiadomo czy udalo sie czy nie :confused:
Daria tule mozno i mam nadzieje ze twojemu tacie przejdzie do wesela :-(

Daria- dzieki, własnie byłam w łazience i juz się @ zaczyna....
Trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&, aby to wesele przebiegło w spokoju dla Ciebie ze względu na Twojego Tatę (rozumiem Cię doskonale, bo sama tez to przechodziłam) i abys spędziła je we wspaniałej atmosferze i zabawie:tak:

Kinga- kciuki za ten cykl, aby w końcu udało Ci się zobaczyć te dwie kreseczki&&&&&&&&&&&

Marzycielko- no to trzymam kciuki za Ciebi&&&&&&&&&&&&&&e, to leć do apteki i testuj!

Ostatnia edycja:
reklama
gal jeszcze za wczesnie (u mnie 25dc). nie nastawiam sie bo pewnie dostane jutro. ostatnio mam 26 dniowe cykle. moze i bym uwierzyla ze moglo sie udac gdyby nie to ze testy owul. wychodzily mi caly czas negatywne. chociaz objawy owul. byly

Do góry