reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej:-)
Jestem i przebrnelam na szybko przez te strony co nasmarowalyscie:sorry::-D
Mama no dobrze ,ze juz jestes, martwilam sie o Ciebie. Serniczek od Ciebie pychotka.
Czarodziejko ja kiedys tez kupie taki mikser obowiazkowo.
Dziewczyny pamietajcie ,ze ja bardzo mocno wam kibicuje i trzymam za was kciuki wiec na pewno w koncu zaciazycie.Oby to sie stalo jak najszybciej &&&&&&&&&& Przepraszam ,ze tak ogolnikowo ale nie chce kogos niechcacy pominac.
Ja w druga strone teraz bo dzis bylam zalozyc wkladke. Mi moja trojeczka wystarczy ;-) I tak nie jest super z kasa wiec wiecej dzieci w gre nie wchodzi. Ech troche czasem mi szkoda ,ze to juz ostatnia dzidzia w moim zyciu. ...
Aaa Kinga moi obydwoje smigaja bez bocznych kolek , na kolach 18cali. Mlodszy w zeszlym roku zaczal na tym ciut mniejszym a starszy juz drugi rok na 18tkach smiga. Mysle ,ze musicie przymierzyc synka bo jak nie bedzie siegal nogami z siodelka do ziemi to moze sie bac na poczatku bez bocznych kolek. Ja bym pewnie pomyslala o 18calach na rok dwa.

Ostatnia edycja:
A no to jak siega to spokojnie moze miec taki:tak: U nas tacy rowerzysci ,ze jak chcemy na spacer bez rowerow isc to jest bunt:-D

:) Dzieci lubią na rowerach jeździć u nas dużo na podwórku jezdzi widzę.. Fiol teraz śmiga na hulajnodze bo dostał nową na zająca wiec rower na chwile poszedł w odstawkę ale pewnie nie na długo:)

dzień dobry

jeszcze jeden dzień do godziny zero..hehe choć właściwie nie wiem co mi gin powie, może nic...a ja czekam na niewiadomo co:baffled:

Ewcik, ziółka piję od początku tego cyklu-ponad 40dni, cały czas te na owulacje, no zobaczymy jak się dalej potoczy...
Samona jejku te motylki są piękne...ach
Kiedy masz kolejną wizytę ?
Marylin zazdroszczę tego brzuszka, też mam...tylko tylko..bez człowieczka w środku:eek:
Gal dzięki kochana :) ja zaczynam na nowo trzymać wielkie kciuki za Ciebie i Mamę :)
Natusia dzięki za doping :)
Śliczną masz drugą fazę, zazdroszczę uporządkowanego cyklu;-)
Tasha...w sumie jak bym mogła wybierać to wolę II krechy niż małpę hehe
no ale jak nie ma szans na malucha, to niech przynajmniej małpa szybko przychodzi ehh
dzięki :)
Daria sukienka też śliczna :) ale w dupe daje ojciec,współczuję, trzymam kciuki żeby wszystkiego nie zepsuł
Andziak masz moje wielkie &&&&& za dobre wieści w maju :)
Aneczka to pięknie chłopaki śmigają na rowerze, wcześnie zaczęli na dwóch kółkach :)

Ściskam wszystkich!!! Miłego Dnia!!!

hej dziewczyny :-) ja dopiero teraz, jakos szybko zlecial ten czas od rana.
tak sie zaczelam zastanawiac co jest gorsze: czekanie na II kreseczki na tescie czy na ten moment kiedy mozemy sie dowiedziec jakiej plci jest dzieciatko :confused:
ja chyba wole ta pierwsza opcje. jakos mam cykora ze jak sie w koncu uda to bede bardzo przezywala czy chlopczyk czy dziewczynka.
Dlatego Andziak doskonale cie rozumiem ze bardzo to przezywasz i czesto masz smutne dni.
ja cos tam robilam zeby zwiekszyc szanse na corke ale ciagle mi sie wydaje ze to wciaz za malo :-(
Kinga, Czarodziehka super te wasze miksery. napewno warto miec cos takiego :tak: moze kiedys tez pomysle o zakupie tego cuda :-)
Daria no przecudna ta sukienka Nadii :tak: chetnie odkupie pozniej jak bede miala corke :-D

Ostatnia edycja:
Kinga dzięki :)
Marzycielka, mnie się wydaje że to zależy od tego czy łatwo idzie pierwsza faza-czyli zapłodnienie ;)
jak się szybko zaskoczy to człowiek siedzi kombinuje zadręcza sie kto tam w brzuchu mieszka, a jak się walczy przez dłuższy czas o malucha, to jak się uda, to po prostu człowiek unosi się ze szczęścia, że się udało i ta płeć schodzi na dalszy plan..
ale to tylko moje zdanie ;)

reklama
pewnie masz racje Truskafffko. najlepiej jak sie planuje pierwsze bo wtedy nawet jak sie nie uda to wiadomo ze mamy jeszcze szanse nastepnym razem :-D ale jak sie planuje drugie albo trzecie :szok: to juz nie jest tak wesolo:szok::szok:

Do góry