reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja dzis ciagle w biegu Jutro znowu Poznan od rana.
Na listopadowkach narazie sami chlopcy sa.Na innym forum tez Jedynie jednej stwoerdzil w 13 tyg dziewczynke a teraz w 17 ze raczej chlopak.

cześć dziewczyny ...

ja wróciłam z pogrzebu....porobiłam trochę na ogrodzie...wypiłam kawe i cieniu wierzby i zaraz jadę po dzieci...

odpaliłam bb....bo tęsknię kurczę mać ...:sorry2:

u mnie sytuacja wyglądała tak-w piatek I kreska
w sobote termin @...brak
w ndz sikałam drugi raz ipo chwili pokazała sie II kreska słaba....@ brak..
w poniedziałek nadal @ brak
i dzis rano też ..pomyślałam,że wracając z pogrzebu zajadę do superfarmu po test,ale zaszłam do toalety i po 12.oo przyszła @.......
tak wiec ten cykl trwał 30 dni a zawsze mam 25 góra 26dniowe cykle..
znowu los sobie ze mnie zakpił...

na ogrodzie intensywnie działam i to daje mi radość i kopa :)

przytulam wszystkie i ....nic nie wiem co u Was:sorry2:
liczę ,że wszystko gra..

hej laski

gal mama szkoda ze terz sie nie udało ale na pewno w nastepym cyklu tak

ja dzis porzedki porobiłam dziecko mi juz spi 3 godzinki
a ja niedługo do lekarza ide bo cos mne katar i kaszel dusi od 4 di

miłego dni wam zycze

przyjemnych przytulanek i wysyłam ciazowe fluidki----------

Gal, według mnie nie masz się co obawiać, no bo skoro beta produkowana jest po implantacji to tym razem zarodek musiał zdążyć się zagnieździć, jednak jeśli coś z nim jest nie tak to usuwany jest podczas @ wraz ze śluzówką macicy, w którą się wbił. Ja tam bym spróbowała z tym Acardem w kolejnym cyklu.

Mama, jesteś nareszcie, stęskniłam się! No nie, Wy z Gal to zawsze macie identyczne scenariusze gdyż Gal test też wyszedł pozytywny po dłuższym czasie a wczoraj przed północą dopadła ją @ :-( Jestem pewna, że i u Ciebie to była ciąża biochemiczna (50% ciąż) i organizm ja usunął gdyż coś było nie tak z zarodkiem, zacytuję raz jeszcze to co pisałam dziś Gal:

cytat z forum:
"Test pozytywny po dłuższym czasie jest ważny - wielu znajomym wynik pozytywny wyszedł po dłuższym czasie, przyjaciółka zrobiła test, wyrzuciła go i dopiero następnego dnia były 2 kreski, dziś ma 1.5 roczna córeczkę."

cytat lekarza:
"Czasami test wykrywa bardzo wczesną ciąże, która później w sposób praktycznie bezobjawowy ulega poronieniu. Jedynym objawem może być np 1-3 dniowe opóźnienie miesiączki."

Jestem pewna, że zatem podobnie jak MissBella w kolejnym cyklu traficie z Gal w te szczęśliwe 50% :tak: Tym razem chyba zadziałałabym bez Sylku (już pan "O" zadba o to by nie było sucho :-D). A łykałaś cały czas lutkę?

Ostatnia edycja:
reklama
Gal, Mama no w końcu!!!!!!!!!!!!!!;**************

Tule z powodu @, ale kurka co to sie dzieje.... no ale trzeba myśleć pozytywnie !!!!;***

Czarodziejko,
a ty gdzie???:))

Kinga, rozumiem ale ciagle trzymam &&&&&&&&&&&

Piranha, miło że zajrzałaś w ciagu dnia- Krzyś grzeczniutki?:)

Miłego popołudnia-my zaraz na plac zabaw śmigamY:)

Do góry