Andziak0307
Fanka BB :)
Kubolinka tak jutro.Zdrowka dla synka.Maz tez drugiego chcial syna /Potem juz corki.myslal ze tak jak bedzie chcial tak bedzie jak za pierwszym i drugim razem.Mnie tez sciska jak czytam o pakowaniu rozowych ubran.Ale coz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

no, ale wiadomo, teraz chyba mało jest kobiet, które się nie golą
super

i(tylko jedna byla para z 2 synkami). no i tak sobie siedzialam i myslalam....dlaczego tak wielu parom sie udaje, a nam nie.......Dlaczego tak wiele malzenstw ma parke bez staran, a ja pomimo staran nie mam....I dzisiaj pierwszy raz od tego czasu kiedy zaakceptowalam fakt ze bede miala 2 synkow zrobilo mi sie strasznie smutno, zle i tak przykro....

mama, ja tez chce zobaczyć i oczy nacieszyc Twoim wykresikiem)