reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kubolinka tak jutro.Zdrowka dla synka.Maz tez drugiego chcial syna /Potem juz corki.myslal ze tak jak bedzie chcial tak bedzie jak za pierwszym i drugim razem.Mnie tez sciska jak czytam o pakowaniu rozowych ubran.Ale coz

reklama
Kubolinka dziekuje.Ja z pierwszym i drugim synem jakbym wiedziala o planowaniu to probowalabym cos pokombinowac.A ze chcielismy dziecko to za kazdym razem raz w owulke i od razu ciaza.Bo myslalam ze tylko w owulke mozna zajsc

hej dziewczynki:-)

ale padnięta jestem, jak rano o 8 wyszliśmy z domu, tak teraz dopiero wróciliśmy.. byliśmy w kościele, na basenie 2 godz, u moich rodziców.. i jakoś zleciało.. i jutro znowu poniedziałek bleeee

natusia co do faz księzyca, to nów zaczyna się 19 czerwca.. kurcze, chyba będę mieć wcześniej owu:baffled:

pirania ale masz cudny brzusio!!! w ogóle, jaka chudzinka z Ciebie!!! a ile Kajusia teraz waży?
a`propos Weledy, to my polecamy z tej firmy olejek do masażu krocza:tak:

kasia a co za różnica z tym progesteronem? przecież zrobiłaś go w II fazie cyklu,a to najważniejsze

noemi a `propos Twojego pytania, to wcale nie jest ono głupie;-) wiadomo, ze teraz większość kobiet goli srom, jednak jakby nie było, książki piszą, że owłosienie łownowe stanowi naturalną barierę np. dla wnikania bakterii, wirusów itd:tak: no, ale wiadomo, teraz chyba mało jest kobiet, które się nie golą

marzycielka, natusia nie możemy się poddawać, dziewczyny... może to spadki tempki zapowiadające skok?

andziak limonka do kupienia w supermarketach tych większych
.. widzę że z syna rysownik rośnie:tak: super

mama kubulki ja męża nie namawiam na suplementy, sama je biorę i tyle:tak:

Ostatnia edycja:
Wiecie co ja już do głowy dostaję... boję się zdecydować tylko na metodę 0+12 bo boję się że nie załapie bo będę miała monitoring to na pewno będę wiedzieć że już po owu i wtedy byśmy działali. Ale sobie myślę, że np wystopowalibyśmy tak na 2 dni przed owu potem działania po owu czyli 0+12 a przez ten czas jakoś z M byśmy pozbywali się odpowiednio plemniorów, żeby czasem nie mieć chłopczykowego odstępu. Co Ty na to Piranha? Z moją infekcją chyba lepiej dziś ale zobaczę jutro mam 6 globulek i to jest antybiotyk i maść też mam, kurczę myślę, że to z tego golenia...

Andziak trzymam mocno kciuki!! Napiszę jeszcze później

andziak jutro bede trzymala za Ciebie kciuki:tak:
a co do odczucia zawodu czy zazdrosci na widok malych dziewczynek to myslalam ze mam to juz za soba, ale okazuje sie ze jednak nie...
dzisiaj jak bylismy najpierw w kosciele a potem nad woda to naprawde byly same malzenstwa, z 2 dzieci- z synkiem i coreczka:szok: i(tylko jedna byla para z 2 synkami). no i tak sobie siedzialam i myslalam....dlaczego tak wielu parom sie udaje, a nam nie.......Dlaczego tak wiele malzenstw ma parke bez staran, a ja pomimo staran nie mam....I dzisiaj pierwszy raz od tego czasu kiedy zaakceptowalam fakt ze bede miala 2 synkow zrobilo mi sie strasznie smutno, zle i tak przykro....
I jak na zlosc obok nas na kocyku siedzialo wlasnie malzenstwo z 2 dzieci (oczywiscie straszy synek i mlodsza coreczka.). Ta dziewczynka to taki slodziaczek, cukiereczek, oczko w glowie calej rodzinki, nawet tego bracisza.....Przeslodki widok.. Naprawde pozazdroszcilam...:-(

Takze dzisiaj nie poznaje siebie kompletnie:no:

kosmo to zupełnie naturalne.. bo mimo, ze zaakceptowałaś fakt, że pod sercem masz synusia, to przecież marzenie o córce zawsze jest i będzie...

mama kubulki no Pirania pisała, że faceci też mogliby brać, ale nie cisnę mojego M...

Ostatnia edycja:
ewcik dziekuje. ale ja juz osiagnelam taki stan ze naprawde nie czulam potrzeby posiadaniacoreczki, naprawde! czulam sie szczesliwa i spelniona ze bede miala 2 synkow. az normalnie sie sama sobie dziwialam. juz obojetnie reragowalam na male dziewczynki, na ubranka w sklepach dzieciecych i na wszystko inne co bylo zwiazne z malymi dziewczynkami. naprawde w moim sercu i umysle pragnienie i marzenie o corce jakby zagaslo. myslalam ze wlasnie Ten z Gory tak sprawil zebym mogla cieszyc sie w pelni z dzieciatka ktore nosze pod sercem....
ALe dzisiaj mnie naprawde ruszylo. a moze to hormony przedporodowe daja o sobie znac?;-)
ps. Marcelek to nie u nas;-)my jeszcze nie zadecydowalismy jak synek ma sie nazywac:-D

reklama
mama, ja tez chce zobaczyć i oczy nacieszyc Twoim wykresikiem;))

Natusia bardzo proszę :))

Obserwacja cyklu - enpr.pl

my mieliśmy gości -jedno z tych małżeństw z którymi bylismy w górach-mają parkę więc dzieci ślicznie się bawili a my grill i lody i słodkie i dooopki nam urosły:-D:-D

Kosmo- tulę kochana...tulę mocno .....

Pirania no póki co tempka się trzyma :)

Marzycielka,Natusia ,ale Wy się macie w tym cyklu...

Noemi -mogła mieć wpływ depilacja bikini dlatego do każdego goleniu musisz używać nowej maszynki...
ja woskuję więc nie mam tego problemu..
a poza tym mi ginek zawsze powtarzał ,że włosy właśnie chronią przed zakażeniem...

coś to jeszcze miałam ,ale syn czeka na czytanie bajki....

Do góry