reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny:)
ja nadal w dwupaku:wściekła/y: no ilez mozna?:wściekła/y:
a tak nie chcialam znowu rodzic 4-kilowego klocka a wszystko wskazuje na to ze bedzie powrotka z rozrywki:wściekła/y:
dzisiaj bylam na ktg i nic nie wskazuje zeby cos sie mialo niebawem zmienic. juz nawte nei probuje wywolac porodu bo wszystko wyprobowalne oprocz oleju rycynowego.

piranha juz wrocila ze szpitala?

reklama
hejka

ciężki dzień u mnie.. maseee pracy...no ale cóż, bywa że luz bluuz i się obijam, to czasem dla równowagi trzeba zacisnąć zębiska i pracować wytrwale..
ale teraz już z górki.. do 21 siedzę w szkole i się odrobiłam z obowiązkami :)

Mama Misia!!!!!! Małpy nie ma!!!!! Kciuki megaśne zaciśnięte!!! i II kreseczki chcę widzieć :))))))
Mama dzięki za wieści od Piranhy i o Emilce :)
Piranha odpocznij, naciesz się synkiem iiii...przylatuj do nas :))) jeszcze raz gratki wielkie!!!
Ewcik cykl w sygnaturze, nic nie wiem:-D
a wy działaliście?
Patrysia humorek lepszy?
Andziak a my nad morze w połowie lipca jedziemy, pogode sobie zaklepujemy:-D
mam nadzieję że i wam dopisze :)
Daria powodzenia z małą, dobrze żeby już teraz przyzwyczajała sie do czasu spędzonego ze swoim tatą. Trzymam kciuki żeby mężulo stanął na wysokości zadania i pokazał córci że czas z nim spędzony jest fajowski ;)
Kinga mówisz, że rośnie nam kandydat do reprezentacji ;)
Marzycielka spoko loko, czekamy na rozwój wydarzeń ;)
bettsi gratuluję córci!!!! :)))))
Tasha i dla Ciebie udanego tygodnia ;)
Kosmo wywołujemy księcia żeby opuścił mieszkanko!!! Tulę i mam nadzieję że się szybko rozkręci
Misia różnie jest z tymi testami z czułością 10 (standard to 25) ja szukałam po aptekach i znalazłam w jednej te testy z acon

hej dziewczyny:)
ja nadal w dwupaku:wściekła/y: no ilez mozna?:wściekła/y:
a tak nie chcialam znowu rodzic 4-kilowego klocka a wszystko wskazuje na to ze bedzie powrotka z rozrywki:wściekła/y:
dzisiaj bylam na ktg i nic nie wskazuje zeby cos sie mialo niebawem zmienic. juz nawte nei probuje wywolac porodu bo wszystko wyprobowalne oprocz oleju rycynowego.

piranha juz wrocila ze szpitala?

bo synek czeka na ladna pogode :)
tak dzisiaj pirahna wyszla :)

Kosmo tak Piranha z Kajusią dziś wróciły:)))
Super ma nie ma jak w domciu:*

A My tu myslałysmy, że już urodziłaś;))
Nie stresuj się kochana... oby poszło raz dwa:))

Mama, Misia, Truskaffcia ulala no nic tylko mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
;***

bettsy GRATULUJĘ córeczki!!;*

Marzycielko, nie poddawaj się!!;* uda się w końcu:*

Kinga, ale masz super sportowca-On by naszym na Euro pokazał co?:))
A Ty kiedy spodziewasz się @?

Ewcik, jak na horyzoncie?:))

Daria, najlepsze byłoby przedszkole choc na kilka godz dziennie, mała by się oswoiła z innymi:) i uwazaj na siebie!

tasha, słońce jak Ty sie czujesz? U nas taki upał....ponad 30st chyba bym padla w ciazy.

Ja dziś u lekarza po pracy z młodym byłam-ma załatwione zatoki...ja gardło i kaszel, dała mi ten leki...w aptece majątek...

Jeśli, któraś ma problem z wysokim ph z czystym sumieniem polecam replens;) Dziś mi przyszedł-wypróbowałam i z ok 5,5 spadło pięknie na 4,0:))) gdzie ja mam zawsze ph w granicach 5,00 i Kinga uczę się badać szyjkę - dzieki za rady;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie humorek lepszy:)

Fajny spacer sobie zrobilismy potem zabawa w piaskownicy i w piłke pogralismy na podwórku:))

M jechał dokończyć coś bo fuche robił i przyjedzie z dużymi lodami :D

PIRANHA czeka na ciebie i Kajunie:))
KOSMO widocznie to nie czas na synka...ale wiem jak to może denerwowac :0 ale spokojnie tak czy siak za tydzień bedzies zgo miała przy sobie bo jednak wejdziesz w 42 tc a wtedy to wywołuja;)

Kochane te które @ nie mają to ja pisze ze nie ma ?to super bo nie przyjdzie:))

Zdrówka chorowitkom!

reklama
Misia - ja robiłam test 16 dni po owu i wyszły II krechy, czułość 25 clear blue, a kiedy testowałaś i który to był dzień cyklu? przepraszam, pewnie o tym pisałaś, ale tyle dziewczyny piszą, że nie wszystkiego nie zapamiętuję:sorry2:
Natusia - u mnie też pewnie 30 stopni, ciężka sprawa pomykać z brzuszkiem w taką pogodę, więc zazdroszczę wszystkim szczuplaczkom tych krótkich szortów i spódnic oraz planów na wakacyjne wyjazdy, konia z rzędem bym teraz dała za kilka dni nad morzem;-)
Kosmo - ależ ten twój królewicz to niezły numer, ale współczuję serdecznie, bo pewnie nie możesz się doczekać rozwiązania, choć teraz to i tak chyba lada moment;-)

Do góry