reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej wam
u nas piekna pogoda,a ja na wsi z synkiem,standard..

Dorka no a jak my lubimy sie ganiać..hihi
jarzebinko to super,ze wjeżdżałaś do garage...tylko ścian nie przseatwiaj:-D;-)
Medio oby szybko przeszły koffana te mdłości...
Beatko czekamy czekamy...

Beatko, Doroto ale sie usmialam z tego macania :-D:-D

ja obliczylam (zeby miec delikatne rozeznaie, wiem ze same obliczenia to nic penwego) ze owu powinna byc kolo 14dc, ale przytualnko bylo 8dc i 2 dni po przytulanku byl sluzik, rozciagliwy, przejrzysty, wiec myk do dzialania, nastepnego dnia takie pomieszanie, wiadomo pozostalosci po wieczornych akcjach ;-):-D i nastepnego dnia znowu sluzik rozciagliwy przejrzysty -wszelkie objawy plodnego. zastanawiam sie czy to faktycznie moglabyc owu czy pozostalosc nasienia, ale zeby bylo przezroczyte, rozciagliwe itd? :baffled: co o tym sadzicie? Wyszlo mi na to ze sluzik plodny byl od 10dc-12dc

Ewcia u nas tez byla ladna, a wrecz piekna pogoda, ale juz sie zachmurzylo
Medio bardzo dzikeuje za fluidki. lapie lapie lapie :-)
Stokrotko rowniez trzymam kciukasy za zafasolkowanie
jarzebinka piekne zdjecia, motor super:tak:
Pozdrawiam cala reszte gdyz juz wiecej moj lozbuziak nie daje mi napisac

reklama
witam sobotnio !!! :tak::-D:tak:

komu podesłać słoneczka, komu ???? bo u nas wiosna zawitała na dobre, a dzisiaj to juz nawet była letnia pogoda, poprostu upał :tak:

co do jazdy to tylko raz najechałam na słupek wjeżdzając przodem :tak: instruktor sie śmiał,że zawsze tłumaczy że tam stoi mąż bądź chłopak, więc sie śmialiśmy,że już ma po kolanach ....... :tak::-D:tak:

Ewcia, to korzystaj z uroków wsi, może jeszcze troche to zaproszę Was do siebie na wieś ???????
Beatka :tak::-D:tak:

pozdrawiam
miłego wieczorku :laugh2:

Do góry