reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niczka śluzik po przytulankach jest zakłócony do 24 godzin po hihi, wiec się go wtedy nie określa i zaznacza jako pozostałość nasienia. Jeśli np. bzyku bzyku :-p było o 18.00 to śluz możesz określać dopiero około 19.00 następnego dnia :tak:, żeby był wiarygodny
Jarzebinko no dawaj mi tu słońce bo u mnie często za chmurki się chowało :-D. No ładnie kolana męża załatwiłaś :szok::laugh2:

reklama
Cześć laseczki

Medio oby te mdłości szybko Ci przeszły.

Dorotko witaj towarzyszko. Nasz ulubiony temat śluzy i te sprawy, patrz znalazłyśmy bratnią duszę.

Ewcia, Jarzębinko a macie kury, kaczki, konie itp?????

Niczko witaj.

A u mnie dziś temp. 36.7C, szyjka otwarta i niżej.....;-)
Dziś byliśmy w Gdyni po sandały i trampki dla Oskara. Potem poszliśmy na działkę i plac zabaw. Z domu wyszliśmy o 10-20 a wróciliśmy o 20-30. S już śpi , ja chyba zaraz też odjadę.....;-)

Dobranoc

Dzieńdoberek!
U nas ostatnio piekna pogoda:-), zaraz bedziemy zbierać się do kościoła. Jakoś ostatnio bardzo tęsknie za Polską...Dorotko a jak Ty?

665417memcozb7bu.gif

Cześć

U nas pięknie od rana- S z synkiem już na rowerku.

Dorotko no u mnie dziś 36.9C- ale jestem chora, więc temp. jak widać szaleje- skacze....hihihi.

Medio miłego dnia.

Kasiu co z twoim skokiem?????

Wpadnę wieczorem, bo S już za 10 dni wyjeżdza- więc korzystamy do bólu......;-)

witam niedzielnie !!!! :-D:tak::-)

my juz bylismy w kościółku i na placu zabaw ze zjeżdzalniami, po południu idziemy do piasku :tak:

Beatko, co do wsi, to ja nie bedę miała rzadnych zwierzatek oprócz psa :tak: chcemy kupić domek pod Poznaniem, aby miec kawałek ogródka do relaksu, spokój i ciszczę :tak: ale zobaczymy co nam wyjdzie z tych planów :tak: jak znajdziemy cos godnego uwagi do końca maja to kupimy, a jak nie to zawieszamy poszukiwania do stycznia 09 i potem na nowo ale juz tak na 100 % do skutku aby cos kupić :tak:

miłej i słonecznej niedzieli :tak::-D u nas dzisiaj znowu śliczna pogoda i podsyłam słoneczka, kto steskniony :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej dziewuszki,
witam po paru dniach nieobecności-wyrwana wtyczka od ladowarki laptopa uziemniła mnie na dobre..nie mogłam znaleźć nowej w sklepach,bo niestandartowa..
no ale już jestem..teraz muszę "tylko" nadrobić co u Was..
u mnie bez zmian..lipa temperaturowa..nic z tego nie będzie :( ale może u Was lepiej..Beatko,trzymam kciukaski, a teraz "bawcie się " sobą i z sobą na najbliższe miesiace

No właśnie Dorotko,śluzik można ocenic dopiero po 24godzinach..wiec kurcze,nie wiem jaki i czy teraz mam,bo mam same pozostałości, a tej szyjki to ja macać nie potrafię, pokazuje co chce, wiesiolka już nie biorę na razie..

jarzębinkomam nadzieję że szybciutko uda się wam z domkiem

no leniwa małpa,nie chce jej się do góry,jak jutro nie pójdzie to obrażę sie na nią i nie będę mierzyć

Witam się :tak:, ja dziś wreszcie idę do położnej na 11.15 mam wizyte, zobaczymy co kobitka mi powie.

Pozdrawiam was wszystkie i udanego dzionka życzę, wczorajszy był dla mnie superowy, mały po kościele kąpał się w baseniku, mąż grilował, upał.Buziak.:-)

reklama
witam poniedziałkowo !!!! :-):laugh2::-D

oj i właśnie po to potrzebny mi domek z ogródkiem, aby rozłożyć małemu basenik, grillować, leniuchować :tak: bo w bloku na 2 piętrze nie ma takich atrakcji i możliwości relaksu :-(

Medio, to czekamy na relacje po wizycie :happy:
i kolejny dzionek ze śliczną pogodą :tak::-D

pozdrawiam
i miłego dnia życzę :rofl2:

Do góry