reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak trzymaj się. Wiem, że to niesprawiedliwe. Napewno czujesz się źle i jesteś zła, że inne kobiety mają córki a Ty będziesz miała kolejnego synka. Rozumiem to. Widzisz, do mnie akurat szczęście się uśmiechnęło i będę miała wymarzoną Księżniczkę. To jest pierwsze tak wielkie marzenie w moim życiu, które się spełniło.
Szkoda mi Ciebie bardzo ale z drugiej strony cieszmy się, że Twój synek jest zdrowy, pięknie się rozwija i będzie miał najkochańszych rodziców i braci na świecie. Zdaję sobie sprawę, że to żadne pocieszenie ale wiedz, że rozumiemy Twoje rozczarowanie i smutek. Jesteśmy z Tobą :tak:

reklama
aaaaaa już nie wiem jak się nazywam...czyli zapiernicz trwa:baffled:

Mamaaaaaaaaaaaa wraacaaaaj:-(

pozdrawiam was babeczki!!

dowiedziałam się że moja gin teraz na urlop idzie psia mać! jak ona wraca to ja wyjeżdżam! Zapisałam się dziś do innego gin na kontrolkę przed wyjazdem-za tydzień w piątek mam wizytę. Zobaczymy co powie, zo zrobi ze mną hiehie

a chcialam powiedz z kosz przyszedl jest tak duzy ze Nadia jeszcze by w nim sie zmiescila :) wynislam go na strych bo nadia chciala do niego wchodzic :) ale wyglada fajne :)

Hej:)

Daria a mogłabyś podać linka jaki to kosz...

Lena dziwna bo owu jeszcze nie miałam a 36,7 to trochę za wysoko w 1 fazie do 36,6 tak tempka powinna być.

Ja czekam do pt i działamy, może akurat będzie fajny pęcherzyk zobaczymy...bardzo bym chciała. W ogóle stresuję się tym wszystkim i myślę...

hej dziewczynki:-)

w sumie nie wiem, czy już to pisać czy nie... no ale wczoraj mi wyszły 2 pozytywne testy, a dziś zrobiłam betę i wyszła 407... boję się troszkę tym cieszyć, bo wydaje mi się za mała ta beta-w piątek ją powtórzę, a we wtorek, o ile wszystko pójdzie dobrze, umówiłam się do ginki.

hej dziewczynki:-)

w sumie nie wiem, czy już to pisać czy nie... no ale wczoraj mi wyszły 2 pozytywne testy, a dziś zrobiłam betę i wyszła 407... boję się troszkę tym cieszyć, bo wydaje mi się za mała ta beta-w piątek ją powtórzę, a we wtorek, o ile wszystko pójdzie dobrze, umówiłam się do ginki.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Bedzie dobrze zobaczysz... obie dotrwamy do terminu :-)moja parko ;-)pytalas ktory u mnie tydzien 4 tydzien 5 dzien... wizyte mam dopiero 19 lipca :no: bo wczesniej mojego gin nie ma...

Daria dzieci majace kontakt z 2 jezykami zwykle mowia pozniej niz ich rowiesnicy... trzymaj sie dzielnie bo jeszcze maluszek musi pomieszkac w twoim M1, bo jeszcze nie jest bezpieczny... mysl teraz przede wszystkim o nim, niestety ale jego zdrowie jest zagrozone, a Nadii nic nie bedzie jak jej nie bedziesz nosila, jak nie pojdzie na caly dzien na dwor, musi sie przyzwyczaic do faktu, ze niedlugo nie bedzie juz najwazniejsza...

Andziak przykro mi, ze twoje otoczenie tak Cie traktuje i az noz sie w kieszeni otwiera, ze niektore osoby nie potrafia sie wczuc w sytuacje i ugryzc w jezyk, zanim palna co glupiego... pamietaj jestes WYJATKOWA Te Dziecko Wlasnie Ciebie Wybralo na Swoje Mame, Jestes Dla Niego Najwazniejsza Osoba w Zyciu...

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, no póki co boję się cieszyć.. chyba odetchnę dopiero, jak zobaczę bijące serduszko, czyli jeszcze trochę się postresuję;-)

martika no to jesteśmy mniej więcej ten sam tydzień, ja póki co nie liczę, który to dokładnie, bo miałam długie i nieregularne cykle.. kochana a Ty robiłaś betę?

noemi moje zajście w ciążę to chyba cud.. nie wiem, czy pamiętacie, ale 12 czerwca byłam u ginki, dzień wcześniej wyszedł test owu + i skok tempki był.. ale w usg nic nie było i ginka powiedziała , że owulacji w tym cyklu nie było i nie będzie.. no chyba, "że zdarzy się cud"... tak powiedziała :tak:

reklama
Do góry